Selam arkadaşlar,
Benim transferden sonra 12.günümdü bugün. Sabah kan testi için gittim 2 saat bekledikten sonra sonucu aldım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığım bir an olmamıştı. İlk 5 dk. sonucu elime aldığımda rakamları algılayamadım desem yeridir. İlk tüp bebek denemem negatif olduğu için 2. denemede ümidim çok azdı nedense. Çok şükür hamileyim. Allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inşallah. Anne olmak isteyen , bebek bekleyen herkese allah yardımcı olsun ve isteyen herkese Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin. Çevremizdeki kadınlar teker teker hamiş kalıp bebek sahibi olurken içimizde yaşadığımız acıyı kimse bilemez bizden başka.
Ben ilk tüp bebek denemesini Medicana Beylikdüzü hastahanesinde yaptım. Başından sonuna tam bir fiyaskoydu. Yumurta cevabın zayıf dediler, transfer günü çektiğimi bir ben bilirim, üstüne birde mantar oldum. Bu nedenle bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum tek dertleri para kazanmak. 2. tüp bebek denememi Umut Tüp bebekte yaptım. Herşey çok güzeldi. Gayet iyi sayıda yumurtam oluştu, transferden çıkarken gülüyordum o kadar memnum kaldım hizmetten.Doğru tedaviyi yöntemini belirlemekte üstlerine yok bence. Üstelik Umut tüp bebek 1500 tl daha az para harcadım. Bu merkezi şiddetle tevsiye ediyorum. Tek dertleri bizim bebek sahibi olmamız. Tüp bebek merkezi seçimi yapacak arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu.
arkadaşlar bu keçiboynuzu tarifini yazarmısınız bende kullanmak istiyorum tedaviye başlamadan önce
canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız....bende aynı merkezde 2 kez deneme yaptım fakat negatif sonuç aldım.sorun spermlerde bu merkez galiba kadınlarda problem olduğunda daha iyi çünkü ben hiç memnun kalmadım...sperm analizi yapamıyorlarmış....ama dediğim gibi Rabbim kucağına almayı mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin....nazar değmesin!
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bizde sorun eşimdeydi. Yıkamadan sonra 25 sperm vardı elimizde. Bende tam tersi bu merkezin labaratuarlarının çok iyi olduğunu duymuştum. Tabi herkesin kendine özel yaşadığı sıkıntı ve tedavi sonucu bilmek mümkün değil. Umut'un Ekibi çok iyi ben medicanada hem deli gibi para verip hemde sümük muamelesi gördüğümden buradaki hizmet kalitesinden bu nedenle de çok memnun kaldım. Tüm kalbimle en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim.
hizmet ediyorlar o konuda bir sıkıntı yoktu zaten.yalnızca bize ilk denememizin sonucu açıklanırken şekil bozukluğu var dediler.baştan söylesene dimi...sonrakinde de sperm analizi yapacağız dedi doktor büyütme falan yapılacak dedi...sonuç açıklarken yapamadık kusura bakmayın dedi...var mı böyle bir mantık...belki sonradan ekip güçlenmiştir onu bilemeyeceğim...1 yıla yakın zaman geçti çünkü....tedav sırasında uyguladığın ek bir şey var mıydı canım senin....
çok sevindim canım sağlıcaklakucağına al mucizeni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok sağol. Allah isteyen herkese versin inşşşşşşşşşşş
bende bugün uzun protokolle ilaçlara başladım bakalım allah hepimizin gönlündekini versin...
halev merhaba canım arı sütü polen ve balı bence sen ye eşinede harnup (keçi boynuzu pekmezi )içir ben aşılama öncesi yapmıştım tabii sonuş negatif ama yumurtlamam çok iyiydi eşiminde o ayki sperm sayısı artmıştı ama olmadı ne diyelim Allah,tan şimdi yine başlıyacagım bir aktara gidip alacagım keçiboynuzu kürünüde uygulayacagım arkadaşlarımızda tavsiye ediyorlar zaten
halev merhaba canım arı sütü polen ve balı bence sen ye eşinede harnup (keçi boynuzu pekmezi )içir ben aşılama öncesi yapmıştım tabii sonuş negatif ama yumurtlamam çok iyiydi eşiminde o ayki sperm sayısı artmıştı ama olmadı ne diyelim Allah,tan şimdi yine başlıyacagım bir aktara gidip alacagım keçiboynuzu kürünüde uygulayacagım arkadaşlarımızda tavsiye ediyorlar zaten
Bu arı sütü polen bal karışımını hazır mı almıştınız yoksa kendiniz mi yaptınız? Tarif edebilir misin?
günaydın kızlarrr. dün yasmine başladım. eşim dalga geçiyor biz çocuk istemiyoruz ki bak korunuyoruz diye :)))) allah hayırlısını versin de beklemeye razıyız. bu süreci nasıl geçireceğiz bakalım sabırsızlık başladı bile.
aman allahım okuduğum haberler içimi acıtıyor artık. Biz kucağımıza almak için koklamak için nelerimizi feda ediyoruz millette wcde doğurup boğup çöpe atıyor. Yarabbim sen biz kullarına akıl fikir ver. O minicik günahsız yavruya bu yapılırmı. Minicik ellerine, mis kokusuna kurban olduğum. Allahım sana yalvarıyorum haketmeyen bu cani kişilere verme yarabbim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman allahım okuduğum haberler içimi acıtıyor artık. biz kucağımıza almak için koklamak için nelerimizi feda ediyoruz millette wcde doğurup boğup çöpe atıyor. yarabbim sen biz kullarına akıl fikir ver. o minicik günahsız yavruya bu yapılırmı. minicik ellerine, mis kokusuna kurban olduğum. allahım sana yalvarıyorum haketmeyen bu cani kişilere verme yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?