Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım nasılsın
sagol canım doktorum mustafa bahçeci senin doktorun hangisi ?
yorgunumevimde inşaat var çok bunaldım dağınıklıktan.tedaviye başlalamız bile bu işin bitmesine bağlı...sen nasılsın
kolay gelsi kış günü çok zor olur inşaat yaa neyse bitince rahat edersin tedaviden önce olması daha iyi...benim de taşınma ihtimalim var o yüzden tedavi de ertelenecek galiba itemiyorum ama hayırlısı
zamanı gelince oluyor zaten kendiliğinden ...biz ikinciye pat diye başlamıştık...ne zaman başlamayı düşünüyordunuz ki...
aslında bu ay başlayacaktık ama maddi olarak hazırlanamadık önümüzdeki ay kesin dedik bu seferde mart-nisan gibi taşınma işimiz var bende tedavi olmadan halledelim istiyorum kafam rahat olsun diye hemde hepsi biraraya gelirse çok zor olacak...bakalım bundada vardır bir hayır geç olsun güç olmasın...
bencede canım...bizde bu işi bitireceğiz sonra birazcıkda maddi olarak toplanmamız lazım...şimdilik kür falan kullanıyoruz.bi aktardan sipariş verdik onu kullanacağız....şubat gibi başlayacağız sanırım...
bencede canım...bizde bu işi bitireceğiz sonra birazcıkda maddi olarak toplanmamız lazım...şimdilik kür falan kullanıyoruz.bi aktardan sipariş verdik onu kullanacağız....şubat gibi başlayacağız sanırım...
senin sorunun neydi canım?
İnsan ne kadar planlasa vakit belirlese de kısmet ben binbir güçlükle para ayarladım, günleri saatleri saydım Ocakta başlarım diyordum ama işte doktor uygun bulmadı. Hepimiz için hayırlı yazılmış bir saat var demek ki şimdi ben de şubatı bekliyorum tabi başka bir engel çıkmazsa..
bizde sperm azlığı ve şekil bozukluğu var.televizyonda bi macun duyduk işte onu spariş verdik.duyduğumuz her yolu deniyoruz belki faydası olur diye...keçiboynuzu kürü kullandık 30 binden 700 bine çıktı sayı.inşallah buda işe yarar.sizin sorun ne?
keçi boynuzuna devam edin spermlere çok faydası var benim arkadaşım da kullandı eşine şu an dört aylık oğlu var...cenım benim eşimde problem yok sorun bende tüplerim tıkalıymış ama doktor yanlış çıkmış olabilir filmde dedi ameliyatta önermedi tüp bebeğe karar verdik
hayırlısı olsun canım ameliyat deseler bile öyle hemen yaptırma sakın bnim eşime de önce tese dediler testislerden sperm alacaklardı ama zaten sperm çıkışı var diye araştırdık.gerek yokmuş.bazn para için abuk subuk şeyler yapıyorlar...düşünce ellerine tamam...
hgaklısın canım nasipten öteye geçilmiyor...bende bu zamana kadar öyle bir sorun çıkmadı...yumurtalıklarım bu zamana dek düzgün çalıştı çok şükür bir sorunum yok inşallah bundan sonra da olmaz...eşimdende sperm alabildilerinden hiç ertelemedik...sizinkini neden uygun bulmadı ki:44:
stres yapıyorum galiba hafta sonu tansiyonum sürekli düştü. adetimde 2 gün geçikti bugün geldi şükür hiç ağrım yok böyle olduğunda genelde kist olmaz ama yarın gideceğim bakalım. bir sorun çıkmaz inşallah. işyerimde öyle lanet kişiler varki sinir olmamam gerekiyor. hayırlısı artık zamanı gelmiştir umarım gelsin bebişlerimiz. sevelim öpüp koklayalım. çocukalrıda öyle çok severimki hep komşularımızın çocuklarını ben büyüttüm kucağımın boş olmasını çok yadırgıyorum.
selamlar arkadaşlar benim taransferimde şubatta inşallah hepimizin tedavileri mutlu sonla biter bende pco hastasıyım ve bahçecide başladım tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...