hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz bize naz yapıyorlar.
2011 in nazlı kuzuları yola çıktı artııııık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz bize naz yapıyorlar.
iyilik sende ne var ne yok. aktara gittim bugün ot çöp aldım kaynatıp içicem belki işe yarar.kızlarrrrrrrr nasılsınız
Bu arı sütü polen bal karışımını hazır mı almıştınız yoksa kendiniz mi yaptınız? Tarif edebilir misin?
merhaba canım arı sütü polen bal marketlerdede bulunuyor onuda alıyorum ama aktarlarda kendimde karıştırtıyorum o biraz daha pahalı ama tadı bile daha güzel hissediyorsun bence o daha iyi ondan kullanmanı tavsiye ederim umarım şifa olurda hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini bebişlerini arkadaşım
aminnn canım bende ilaçlara başladım transferim şubata inşallah yumurtanın çogalması için yedigin çörek otu bal tarçını nasıl kullandın ve ne kadar kullandın söyleyebilirmisin..İnşallah canım ben geçen sefer kendim yemiştim marketten alıp, bal-çöerk-otu tarçın da yemiştim, beklenenden çok yumurtam oldu yine yiycem bu sefer.
Bu arada geçn gün aktarlarda öğütülmüş çörek otu var o olmaz mı demişsin olur tabi ben bulamadım da o yüzden kendim öğüttüm.
Allah hepimizi en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun.
aminnn canım bende ilaçlara başladım transferim şubata inşallah yumurtanın çogalması için yedigin çörek otu bal tarçını nasıl kullandın ve ne kadar kullandın söyleyebilirmisin..
ben bunu bilmiyordum çörek otu bal tarçın mı ? bir de harnup kaynatma olayı var değil mi ? başka ne yapabilirim yumurtaları çoğaltmak için ? ben 1-2 güne regl oluyorum ve gonal f'e başlıyorum.. umarım bu kürler için geç kalmamışımdır ..
aminnn canım bende ilaçlara başladım transferim şubata inşallah yumurtanın çogalması için yedigin çörek otu bal tarçını nasıl kullandın ve ne kadar kullandın söyleyebilirmisin..
ben bunu bilmiyordum çörek otu bal tarçın mı ? bir de harnup kaynatma olayı var değil mi ? başka ne yapabilirim yumurtaları çoğaltmak için ? ben 1-2 güne regl oluyorum ve gonal f'e başlıyorum.. umarım bu kürler için geç kalmamışımdır ..
iyilik sende ne var ne yok. aktara gittim bugün ot çöp aldım kaynatıp içicem belki işe yarar.
iyi yapmışsın canım
yarar ot çöp
inşşşşşşşşşşşşş
birde şifanın nerede olduğunu bilemeyiz belk,ide senin şifan o otlardadır
aslında herşey psikolojiyle alakalı. bizim öyle bir an oluyorki tam yumoşlar çatlayacak felan illaki birisi keyfimizi kaçırır. doktorum hep diyo ama ben yapamıyorum stres yok. stres yapmamaız gerekiyor.
aman valla kendi annem babam derdimden anlamadıktan sonra el anlarmı güzelim. yaş gelmiş 31 e dayanmış kendileri evlenmiş 18 yaşında kendileriyle kıyaslıyorlar. şimdi samimi arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor aileler dahil söylemeyeide düşünmüyorum anlamıyorlar çünkü. allahım hayırlısını versin hepimize
Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.