• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Bu arı sütü polen bal karışımını hazır mı almıştınız yoksa kendiniz mi yaptınız? Tarif edebilir misin?

merhaba canım arı sütü polen bal marketlerdede bulunuyor onuda alıyorum ama aktarlarda kendimde karıştırtıyorum o biraz daha pahalı ama tadı bile daha güzel hissediyorsun bence o daha iyi ondan kullanmanı tavsiye ederim umarım şifa olurda hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini bebişlerini arkadaşım:49:

merhaba canım arı sütü polen bal marketlerdede bulunuyor onuda alıyorum ama aktarlarda kendimde karıştırtıyorum o biraz daha pahalı ama tadı bile daha güzel hissediyorsun bence o daha iyi ondan kullanmanı tavsiye ederim umarım şifa olurda hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini bebişlerini arkadaşım:49:

İnşallah canım ben geçen sefer kendim yemiştim marketten alıp, bal-çöerk-otu tarçın da yemiştim, beklenenden çok yumurtam oldu yine yiycem bu sefer.
Bu arada geçn gün aktarlarda öğütülmüş çörek otu var o olmaz mı demişsin olur tabi ben bulamadım da o yüzden kendim öğüttüm.
Allah hepimizi en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun.

İnşallah canım ben geçen sefer kendim yemiştim marketten alıp, bal-çöerk-otu tarçın da yemiştim, beklenenden çok yumurtam oldu yine yiycem bu sefer.
Bu arada geçn gün aktarlarda öğütülmüş çörek otu var o olmaz mı demişsin olur tabi ben bulamadım da o yüzden kendim öğüttüm.
Allah hepimizi en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun.
aminnn canım bende ilaçlara başladım transferim şubata inşallah yumurtanın çogalması için yedigin çörek otu bal tarçını nasıl kullandın ve ne kadar kullandın söyleyebilirmisin..

aminnn canım bende ilaçlara başladım transferim şubata inşallah yumurtanın çogalması için yedigin çörek otu bal tarçını nasıl kullandın ve ne kadar kullandın söyleyebilirmisin..

ben bunu bilmiyordum çörek otu bal tarçın mı ? bir de harnup kaynatma olayı var değil mi ? başka ne yapabilirim yumurtaları çoğaltmak için ? ben 1-2 güne regl oluyorum ve gonal f'e başlıyorum.. umarım bu kürler için geç kalmamışımdır .. :5:

ben bunu bilmiyordum çörek otu bal tarçın mı ? bir de harnup kaynatma olayı var değil mi ? başka ne yapabilirim yumurtaları çoğaltmak için ? ben 1-2 güne regl oluyorum ve gonal f'e başlıyorum.. umarım bu kürler için geç kalmamışımdır .. :5:

çörek otu bal tarçın ı adet in 2.günü başlayıp 12.güne kadar içiliyormuş bu akşam okudum.... bende yapacam bakalım hayırlısı bu karışımı yapıp hamile kalanlar varmış

ben kısa mikrodoz protokolle tedavi görmüştüm iğneler doğum kontrol hapının bittiği günden sonra 3. gün başlandı ve 12 gün sürdü ben de iğnelerle beraber kullandım. karışımı da birer ölçekle hazırladım,1 kaşık bal 1 kaşık çörek otu 1 kaşık tarçın. yalnız çörek otu öğütülmüş olacak. bu karışımdan hergün aç karna 1 tatlı kaşığı yedim. yumurta bulamayabiliriz diyordu doktorum 5 tane yumurtam oldu..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:71::71::71::71::71:

hayır geç değil ilaçla beraber kullanmıştım ben.hem de doktoruma da sordum içeyim mi diye tıbben kanıtlanmış bir yararı yok dedi, peki zararı olur mu dedim olmaz kendini iyi hissedeceksen ye dedi ben de gönül rahatlığı ile kullandım.

iyilik sende ne var ne yok. aktara gittim bugün ot çöp aldım kaynatıp içicem belki işe yarar.

iyi yapmışsın canım
yarar ot çöp
inşşşşşşşşşşşşş
birde şifanın nerede olduğunu bilemeyiz belk,ide senin şifan o otlardadır

iyi yapmışsın canım
yarar ot çöp
inşşşşşşşşşşşşş
birde şifanın nerede olduğunu bilemeyiz belk,ide senin şifan o otlardadır

ya hiçbir işe yaramasa bile psikolojime iyi geliyor kendimi bu uğurda bişeyler yapmış gibi hissediyorum içim rahatlıyor..

kızlar ben ballı tarçın veçörek otu karışımı yediğim ay yumurta takibimde 8 yumoşumu görmüştü dr
bence işe yarıyor

aslında herşey psikolojiyle alakalı. bizim öyle bir an oluyorki tam yumoşlar çatlayacak felan illaki birisi keyfimizi kaçırır. doktorum hep diyo ama ben yapamıyorum stres yok. stres yapmamaız gerekiyor.

aslında herşey psikolojiyle alakalı. bizim öyle bir an oluyorki tam yumoşlar çatlayacak felan illaki birisi keyfimizi kaçırır. doktorum hep diyo ama ben yapamıyorum stres yok. stres yapmamaız gerekiyor.

aman onlara da demesi kolay onlar olsunlar o kadar hormon iğnesini, onlar o kadar istesinler de kavuşamasınlar bakalım onlar stres yapıyor mu yapmıyor mu? bekara karı boşaması ne kolay yaa.. stres bence olumlu yönlendirilirse bizim için avantaj bile olur yani şartlanırız, hevesleniriz.. stres illa ki olacak ama önemli olan umutsuz bir stres olmasın..

aman valla kendi annem babam derdimden anlamadıktan sonra el anlarmı güzelim. yaş gelmiş 31 e dayanmış kendileri evlenmiş 18 yaşında kendileriyle kıyaslıyorlar. şimdi samimi arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor aileler dahil söylemeyeide düşünmüyorum anlamıyorlar çünkü. allahım hayırlısını versin hepimize

aman valla kendi annem babam derdimden anlamadıktan sonra el anlarmı güzelim. yaş gelmiş 31 e dayanmış kendileri evlenmiş 18 yaşında kendileriyle kıyaslıyorlar. şimdi samimi arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor aileler dahil söylemeyeide düşünmüyorum anlamıyorlar çünkü. allahım hayırlısını versin hepimize

keşke ben de saklasaydım ama üzüntüden dilime vurdu eczacının çırağına bile anlattım:1: şimdi de herkes soruyor bu sefer de sinir oluyorum. ama ikinci denemeye şubatta başlayacağımı kimmmseye söylemedim birtek burda paylaşıyorum. zaten olursa davul zuran çalarım herkes öğrenir..

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.

ne haber kızlarrrrrrrr
ne yaptınız

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.

Az daha uğraşsak tıp diploması alıcaz artık :)) Demek ki arısütü bal polene devam..

Back