2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

arkadaşlar bu keçiboynuzu tarifini yazarmısınız bende kullanmak istiyorum tedaviye başlamadan önce

arkadaşlar uzun protokole başladık kısa olması için çok dua ettim ama pco olduğu için uzun protokol uygulanacakmış. yani bu ay yumoşlar baskılanacak ocak sonunda gerçek tdaviye başlayacaz artık. inşallah emeklerimiz karşılıksız çıkmaz 2011 uğurlu gelir inşallah.

ama bana hiç kısa yada uzun protokol demedi direk iğnelere başlattı beni bende pcoluyum

hayırlısı olsun, inşallah Allah gönlüne göre veriri. Uzun olunca ne kadar sürüyor?

canım merhaba bir kaçgündür bakamadım cevapda yazamadım evet eşimede söyledim rabbim çıkardı okadını karşıma diye ama kafanı karıştırma yeter diyor evicapa gelince ilk aşılamadan önce eşim ürologa gitti ve sperm analizi yapıldı ve doktoru aşılama öncesi kullansın dedi bende şimdi bebiş olana kadar kullandırıyorum

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ben niyet edip bugün başladım Allah kabul eder inşallah..

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ben niyet edip bugün başladım Allah kabul eder inşallah..

ilk önce 21 gün yasmin kullanıcam ondan sonra tekrar gidicem ondan sonra bir iğne varmış onu yazacaklarmış. sonra adet olunda yumurta geliştiriciye başlayacağız. eğer bu ay b u ilaçları kullanmazsam tutunması zor olur dedi hemşireler. benim doktorum hikmet hassa tüp bebek alanında en iyilerden birisi. herşeyi önceden planlıyor memnun olan çok kişi var. hayatım sabretmekle geçiyor şükür bugünümüze yine bir umudumuz var ya hiç umudumuz olmasaydı.

Doğru söylüyorsun en azından umudumuz var çok şükür sağlığımız yerinde. benimki kısa olacak Şubatta ama öncesinde ben de yasmin kullanıyorum. Ben aslen Eskişehirliyim oradan biliyorum Hikmet Hassa yı umarım sana çareyi bulan o olur..

Allah kabul etsin canım inşallah bebişini verir kucağına

bencede kullansın şimdi kocişime bal+polen+arısütü karşımı aldım bende sonunda inşallah iyi gelir

ay bana öle bişi demediler hatta uzun kısa diye bişide demedi drum hemen başladım iğneye dün günlük 150 dozluktan yumoşlarımada bakmıştı gayet iyi demişti ayyy inşallah bi aksdilik olmaz Allahım hayırlısını versin hepimiz için arkadaşlar

bizim burada detaylı bir şekilde bilgilendiriyor hemşireler sağolsunlar ama bu protokol raporu değerlendiren kurul karar veriyormuş. en iyi nasıl sonuç alabiliriz tarzında düşünüyorlar sanırım. hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun yeterki bebişimiz gelsinde ben başka bişey istemem.

bende Allah kısmet ederse raporum yarın çıkacak ve ocağın ilk haftası adet bekliyor olacağım...ilk denememiz olacak inşallah son olur..eşimde sorun var bende de pko....ilk denememi kocaeli üni. yapacağım. biraz yoğun ve ilgisizler ama ben meleğim için morla bulucam inşallah oda bana tutunmak için neden bulur

inşşşşşşşşşş ilk ve son olsun bebğin gelsin seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Geçen cuma histereskopi yapıldı bana myomum varmış onu temizlemiş şimdi bir ay iyileşmesini bekliycez sonra yine histereskopi yapıp düzelmiş mi diye bakacak. Bir aksilik olmazsa şubatta başlamak istiyoruz.

çok geçmiş olsun canım ya...umarım iyi gider bundan sonraki ay...

inşşşşşşşşşş ilk ve son olsun bebğin gelsin seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah bacım ezan saati allah tüm dileyenlere sağlıklı kısmetli hayırlı bebek nasip etsin....bende ilk denememi burda yaptırıyorum ama çok memnunniyetsiz olan var..kafam çok karışık...

Selam arkadaşlar,

Benim transferden sonra 12.günümdü bugün. Sabah kan testi için gittim 2 saat bekledikten sonra sonucu aldım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığım bir an olmamıştı. İlk 5 dk. sonucu elime aldığımda rakamları algılayamadım desem yeridir. İlk tüp bebek denemem negatif olduğu için 2. denemede ümidim çok azdı nedense. Çok şükür hamileyim. Allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inşallah. Anne olmak isteyen , bebek bekleyen herkese allah yardımcı olsun ve isteyen herkese Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin. Çevremizdeki kadınlar teker teker hamiş kalıp bebek sahibi olurken içimizde yaşadığımız acıyı kimse bilemez bizden başka.
Ben ilk tüp bebek denemesini Medicana Beylikdüzü hastahanesinde yaptım. Başından sonuna tam bir fiyaskoydu. Yumurta cevabın zayıf dediler, transfer günü çektiğimi bir ben bilirim, üstüne birde mantar oldum. Bu nedenle bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum tek dertleri para kazanmak. 2. tüp bebek denememi Umut Tüp bebekte yaptım. Herşey çok güzeldi. Gayet iyi sayıda yumurtam oluştu, transferden çıkarken gülüyordum o kadar memnum kaldım hizmetten.Doğru tedaviyi yöntemini belirlemekte üstlerine yok bence. Üstelik Umut tüp bebek 1500 tl daha az para harcadım. Bu merkezi şiddetle tevsiye ediyorum. Tek dertleri bizim bebek sahibi olmamız. Tüp bebek merkezi seçimi yapacak arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu.

çok sevindim canım sağlıcaklakucağına al mucizeni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız....bende aynı merkezde 2 kez deneme yaptım fakat negatif sonuç aldım.sorun spermlerde bu merkez galiba kadınlarda problem olduğunda daha iyi çünkü ben hiç memnun kalmadım...sperm analizi yapamıyorlarmış....ama dediğim gibi Rabbim kucağına almayı mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin....nazar değmesin!

inşallah bacım ezan saati allah tüm dileyenlere sağlıklı kısmetli hayırlı bebek nasip etsin....bende ilk denememi burda yaptırıyorum ama çok memnunniyetsiz olan var..kafam çok karışık...

canım aminnnnnnnnnn
rabbbim yardımcımız olsun
karşımıza iyi insanlar çıkartsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…