arkadaşlar uzun protokole başladık kısa olması için çok dua ettim ama pco olduğu için uzun protokol uygulanacakmış. yani bu ay yumoşlar baskılanacak ocak sonunda gerçek tdaviye başlayacaz artık. inşallah emeklerimiz karşılıksız çıkmaz 2011 uğurlu gelir inşallah.
arkadaşlar uzun protokole başladık kısa olması için çok dua ettim ama pco olduğu için uzun protokol uygulanacakmış. yani bu ay yumoşlar baskılanacak ocak sonunda gerçek tdaviye başlayacaz artık. inşallah emeklerimiz karşılıksız çıkmaz 2011 uğurlu gelir inşallah.
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremedim ben raporumu aldım çok şükür ki hatta bu sabah adet oldum drum pazartesi çağırdı 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz Allahımın izniyle herkes bebişlerine kavuşur inşallah
mayayla görüşmüştüm ben canım hatta ordan bana ücretsiz tedavi şansı çıktı yani web sayfalarındaki ayın fırsatı diye form var onu doldurmuştum ve ben seçilmişim öncesinde gidip bi ön muayene olmuştum ücretsiz kendileri başvuranları ön muayene için çağırıyorlar eğer medicana olmasaydı orada olacaktım ilk tedaimi ama hayırlısı medicanaymış demek ki inşallah sonuda güzel olur, eğer şansın olduğuna inanıyorsan karşına çıkan bayanın dediği gibi keçiören hastanesine git bakalım umarım hayırlısı olur canım
hoşgeldin canım merak etme benimde eşimde sperm azlığı var ve ileri hareketlilik hiç yok yerinde hareketli de %14 düşün yani herşeyin çözümü var canım inşallah ilk seferde muradına kavuşursun canım
geçiş olsun canım neyseki iyi geçmiş operasyonun tedavin şubata kalmış olsun hayırlısı buymuş belki daha iyi olacaktır senin için herşey gönlünce olsun canım
canım çok şükür ki raporunu almışsın hadi gözünaydın inşallah adetinde zamanlı gelirde bian önce tedavine başlarsın hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz umarım hakkımızda hayırlısını verir güzel rabbim canım bende 3.günü gidicem yani pazartesi çünkü cumartesi sabahı adet oldum hayırlısı
bende haziran ayından beri folik plus kullanıyorum canım günde 3 tane bu tüp bebek drum bana vitamin vermedi ayriyetten nedense herkesin dru farklı şeyler yazıyor evicapı eşlerin içtiğini ilk kez duydum canım bende mi içirtsem ne işine yararki kocişimin:26: ve bende evicapı kullanmayı düşündüm acaba alıp kullansam mı ki tedavi sürecimde ters bi etki yapmaz dimi ya druma sormayıda unuttum neyse pazartesi unutmazsam sorayım
ilk önce 21 gün yasmin kullanıcam ondan sonra tekrar gidicem ondan sonra bir iğne varmış onu yazacaklarmış. sonra adet olunda yumurta geliştiriciye başlayacağız. eğer bu ay b u ilaçları kullanmazsam tutunması zor olur dedi hemşireler. benim doktorum hikmet hassa tüp bebek alanında en iyilerden birisi. herşeyi önceden planlıyor memnun olan çok kişi var. hayatım sabretmekle geçiyor şükür bugünümüze yine bir umudumuz var ya hiç umudumuz olmasaydı.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ben niyet edip bugün başladım Allah kabul eder inşallah..
canım merhaba bir kaçgündür bakamadım cevapda yazamadım evet eşimede söyledim rabbim çıkardı okadını karşıma diye ama kafanı karıştırma yeter diyor evicapa gelince ilk aşılamadan önce eşim ürologa gitti ve sperm analizi yapıldı ve doktoru aşılama öncesi kullansın dedi bende şimdi bebiş olana kadar kullandırıyorum
ilk önce 21 gün yasmin kullanıcam ondan sonra tekrar gidicem ondan sonra bir iğne varmış onu yazacaklarmış. sonra adet olunda yumurta geliştiriciye başlayacağız. eğer bu ay b u ilaçları kullanmazsam tutunması zor olur dedi hemşireler. benim doktorum hikmet hassa tüp bebek alanında en iyilerden birisi. herşeyi önceden planlıyor memnun olan çok kişi var. hayatım sabretmekle geçiyor şükür bugünümüze yine bir umudumuz var ya hiç umudumuz olmasaydı.
bende allah kısmet ederse raporum yarın çıkacak ve ocağın ilk haftası adet bekliyor olacağım...ilk denememiz olacak inşallah son olur..eşimde sorun var bende de pko....ilk denememi kocaeli üni. Yapacağım. Biraz yoğun ve ilgisizler ama ben meleğim için morla bulucam inşallah oda bana tutunmak için neden bulur
Geçen cuma histereskopi yapıldı bana myomum varmış onu temizlemiş şimdi bir ay iyileşmesini bekliycez sonra yine histereskopi yapıp düzelmiş mi diye bakacak. Bir aksilik olmazsa şubatta başlamak istiyoruz.
inşşşşşşşşşş ilk ve son olsun bebğin gelsin seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
selam arkadaşlar,
benim transferden sonra 12.günümdü bugün. Sabah kan testi için gittim 2 saat bekledikten sonra sonucu aldım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığım bir an olmamıştı. Ilk 5 dk. Sonucu elime aldığımda rakamları algılayamadım desem yeridir. Ilk tüp bebek denemem negatif olduğu için 2. Denemede ümidim çok azdı nedense. çok şükür hamileyim. Allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inşallah. Anne olmak isteyen , bebek bekleyen herkese allah yardımcı olsun ve isteyen herkese allah bebek sahibi olmayı nasip etsin. çevremizdeki kadınlar teker teker hamiş kalıp bebek sahibi olurken içimizde yaşadığımız acıyı kimse bilemez bizden başka.
Ben ilk tüp bebek denemesini medicana beylikdüzü hastahanesinde yaptım. Başından sonuna tam bir fiyaskoydu. Yumurta cevabın zayıf dediler, transfer günü çektiğimi bir ben bilirim, üstüne birde mantar oldum. Bu nedenle bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum tek dertleri para kazanmak. 2. Tüp bebek denememi umut tüp bebekte yaptım. Herşey çok güzeldi. Gayet iyi sayıda yumurtam oluştu, transferden çıkarken gülüyordum o kadar memnum kaldım hizmetten.doğru tedaviyi yöntemini belirlemekte üstlerine yok bence. üstelik umut tüp bebek 1500 tl daha az para harcadım. Bu merkezi şiddetle tevsiye ediyorum. Tek dertleri bizim bebek sahibi olmamız. Tüp bebek merkezi seçimi yapacak arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Selam arkadaşlar,
Benim transferden sonra 12.günümdü bugün. Sabah kan testi için gittim 2 saat bekledikten sonra sonucu aldım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kaldığım bir an olmamıştı. İlk 5 dk. sonucu elime aldığımda rakamları algılayamadım desem yeridir. İlk tüp bebek denemem negatif olduğu için 2. denemede ümidim çok azdı nedense. Çok şükür hamileyim. Allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inşallah. Anne olmak isteyen , bebek bekleyen herkese allah yardımcı olsun ve isteyen herkese Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin. Çevremizdeki kadınlar teker teker hamiş kalıp bebek sahibi olurken içimizde yaşadığımız acıyı kimse bilemez bizden başka.
Ben ilk tüp bebek denemesini Medicana Beylikdüzü hastahanesinde yaptım. Başından sonuna tam bir fiyaskoydu. Yumurta cevabın zayıf dediler, transfer günü çektiğimi bir ben bilirim, üstüne birde mantar oldum. Bu nedenle bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum tek dertleri para kazanmak. 2. tüp bebek denememi Umut Tüp bebekte yaptım. Herşey çok güzeldi. Gayet iyi sayıda yumurtam oluştu, transferden çıkarken gülüyordum o kadar memnum kaldım hizmetten.Doğru tedaviyi yöntemini belirlemekte üstlerine yok bence. Üstelik Umut tüp bebek 1500 tl daha az para harcadım. Bu merkezi şiddetle tevsiye ediyorum. Tek dertleri bizim bebek sahibi olmamız. Tüp bebek merkezi seçimi yapacak arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu.
inşallah bacım ezan saati allah tüm dileyenlere sağlıklı kısmetli hayırlı bebek nasip etsin....bende ilk denememi burda yaptırıyorum ama çok memnunniyetsiz olan var..kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?