kesinlikle yardımcı oluyorsun benim tüp bebek ilk denemem olacak ve ben bu konuda her yazıyı her dr araştırıp okuyorum. mustafa bahçeçi ve ulun uluğ ismini çok duydum birde göztepe medical de serdar bey varmış ben ocak ayında istanbula gelip tedaviye başlayacağım ama ondan önce dr karar verip irtibata geçip ona göre gelmem lazım sizlerin fikrine ihtiyacım var.
şimdiden herkese teşekkür ederim
günaydın kızlar. cumanız mübarek olsun canlarım.
evet canım glucophage kullanıyorum bende bılmıyorumkı canım yumurtaların bos cıkma ıhtımalıdemı var
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım ben ilk iki denememi ulun uluğ ile yaptım ikside negatif...bahçeciye gelince parayı alıken herşeyinizle bn ilgileneceğim diye söz veriyor hastalarına fakat transferi bile asistanlarına yaptırıyor ki en önemli aşamadır transfer.Ulun bey iyi hoş fakat ilk denememizde şekil bozukluğu da olduğunu bize sonuç açıklarken açıkladı.sonraki denemede de negatif çıkınca neden olumsuz oldu bilmiyorum diyip çıktı işin içinden.şimdiki doktoruma göre labratuar hatası var.ha birde bize tese yapalım size dedi ulun bey aynı merkezde çalışan ürolog emre beyde gerek yok sperm çıkışı var neden böyle bişe istedi anlamadım dedi.(ama ben anladım tese binbeşyüz lira)düşünün ya biyopsi bile değil direkt tese.ben biraz daha raştır derim ama tabiki senin kararın...
canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim kendi adıma.. Seda Diker'i de arastıracagım..Arkadaşlar herkese selam,
Öğleden sonra dışarı çıktım yazan yazana :)
Alman Hastanesi tüpbebek bölümbaşkanı bana dedi ki, transfer sonrası ilk gün yat dinlen ! sonra da uçağa atla ve tatile git ! sonra yatmak sana sadece stres getirir, kafandan olayı çıkar atla zıpla. Basketçiler, hostesler nasıl hamile kalıyorlar ? sonuçta içine yerleştirdikten sonra normal bir hamilelikten bir farkı yok, olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Kalacaksa kimse gönderemez, gidecekse kimse tutamaz !
İStanbulda 4 merkez en iyisi. Memorial, Bahçeci, Amerikan ve Alman. Ben ilk denemi Amerikanda yaptım ve memnun kalmadım. transfer yumurta toplama işlemlerinde devlet hastanesi mantığı güdülmüş seni abuk sedyelerde bi başına yatırıyorlar ilgilenen yok, rezillik.. 2. denememi Bahçeci kliniğinde direk Mustafa Bahçeci ile deneyeceğim. 4000 tl + ilaçlar. Mustafa BEy'i çok beğendim çok aklı başında pozitif, babacım diye sarılasım geldi ama aralarda birşey sorayım falan derseniz hemşirelerle muhattapsınız, ben kendisine mail attım cevap vermedi !
Bugün yinyoga yaptım, 1.5 saat boyunca oramı buramı gerip oturdum. Ama çok iyi geldi, çok komik ve garip yumurtalıklarımla konuştum. O kadar bir başıma kalıp düşünmeyevaktim oldu ki, onlarla konuştum ve bana çok iyi geldi, soru sordum cevap verdiler ( hayır henüz kafayı yemedim !)bol su iç, sigara içmedediler. Pempe ışıklar gönderdim. Herkese tavsiye ederim. Ben 7 sene önce kanseri yendim, hem de %60 gidiciydim ama burdayım gördüğünüz gibi. O zaman da içimdeki tümörü hissetmiştim kafamda onu temizledim,minik adamlar gönderdim temizlediler, ona beynimle baskı yaptım ve tabii ki korkunç bir tedavi sürecinden sonra iyileştim. Herkese kendisiyle konuşmayı tavsiye ediyorum.
Lotus, Seda Diker diye bir kadın var, internetten buldum. Tüp bebek koçluğu yapıyor, 3 ay öncesinden başlıyormuş bugün randevu almak istedim Şubat'a verdiler. 4-5 seans yapıyor içinizdeki korkuları, bilinçaltı ne var hipnotive ve bilimum bir sürü teknikle iyileştiriyormuş. Randevu 1-2 saat sürüyormuş ve 300 tl. ilgilenen olursa internetten baksın. gerçi benim ikinci denemem ocak ayında ama olur da olmazsa diye randevu aldım, arada boşalma olursa beni arayacaklarını söylediler. Yeri Erenköy'de.
Çenem düştü, umarım yazdıklarım size yardımcı olur. Herkese sevgiler
Happy
canım ben de dun aksam regl oldum ama ilk gun bugun sanırım saymam lazım.. yarına randevu aldım canım.. umarım dogru yapmısımdır.. acaba nasıl devam edecek prosedur ben 2 hafta burada degilim, donuste yapabilr miyiz sence? doktoruma soracagim..slm canım bende dondurulmuslarla denıcem bu ay ama muhtemelen ocak ayında olur yarın baslıyorum adetın 3 gunu gel dedı benım de ılkınde ıkızdı kuzularım 23 haftaya kadar berbaberdık ama erken dogdular ve annelerını yanlız bıraktılar yıne ama hersey allahtan tabı . ınsallah mevlam hepımızın 2011 de yuzunu guldurur ve kucaklarımızı hayırlı bı sekılde doldurur
gecmis olsun tatlimMerhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
bende bahçeciye gidiyorum zaten hala kararsızım sen böyle söyleyince gözüm korktu şimdi ya
hoşbulduk canım ben bir arkadaşın önerisiyle gittim bahçeciye hem de bana yakın zaten umutla bahçeci aynı değilmi fiyat farkı ne kadar acaba bana kısa protokol dedi dr.4000tl ilaçlarla 5-5.5 bulur dedi fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim
canım ben ilk iki denememi ulun uluğ ile yaptım ikside negatif...bahçeciye gelince parayı alıken herşeyinizle bn ilgileneceğim diye söz veriyor hastalarına fakat transferi bile asistanlarına yaptırıyor ki en önemli aşamadır transfer.Ulun bey iyi hoş fakat ilk denememizde şekil bozukluğu da olduğunu bize sonuç açıklarken açıkladı.sonraki denemede de negatif çıkınca neden olumsuz oldu bilmiyorum diyip çıktı işin içinden.şimdiki doktoruma göre labratuar hatası var.ha birde bize tese yapalım size dedi ulun bey aynı merkezde çalışan ürolog emre beyde gerek yok sperm çıkışı var neden böyle bişe istedi anlamadım dedi.(ama ben anladım tese binbeşyüz lira)düşünün ya biyopsi bile değil direkt tese.ben biraz daha raştır derim ama tabiki senin kararın...
canım bencede yatmakla kalkmakla ikğisi yok
ben öncki tedvalerimden birinde he rişimi yaptım ev işleri olarak hatta iğnelerim vardı 2 sok aşağıda bir tıp merkezi var her gün orada iğnemi oldum sonuç
negatiffffffff
son tedavimde anne geldi sadece lavaboya gittim her şeyimi canım annem yaptı
yemeğimi önüme getirdi
sonuç yine negatifffffffff
yani hiç ilğisi yok kendini nasıl rahat hisedersen öyle yapmalısın
eğerki rabbimin ol dediği zaman denk gelmişse
başka her şey boş canım yeterki rabbim vermek istesin
evet canım fiyatlar farklı. örneğin muayene bahçeçide 200 dediler bana sordum umutta 1500 tüp bebek bahçeçide 7000 buluyor umutta ilaç dahil 5000 dediler bana ..yaa benim birki tanıdık orda yaptırdı çok memnun... bende umutta yaptırmayı planlıyorum ama olumsuz şeyler duyunca tereddüt ediyorummm
enisecim dediğim gibi ben de arkadaş önerisiyle gittim bahçeciye doktorum burçak erzik çok ilgili ve açıklayıcı konuştu memnun kaldım sen istanbula gelince nerede kalıcaksın sorun olmaz mı?
canım senin sorunun neydi kısa protokol mu olcak senin kide?
aynen ecraaa bende Süleyman beye gidicem orda şimdi tereddüt eetimm. nisaa biraz daha bilgi verirmisn..
canım protokolü konuşmadık tüpleim tıkalı benim ocakta ameliyatla alınacaktı aksilik çıktı ama sarkmaması için çalışıyorum.. tüplerim alınmadan şansım düşüyor.. yalnız umutta tüp ameliyatı çok pahalı başka yerleri araştırıyorum uygun bulursam hemen yaptırıcam.. 3000 dediler bu arada ameliyat için.. kısa protokolü çok fazla kullanmıyorlar sanırım ..
çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız benim için çok önemli peki şuan kime gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?