2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım ben ilk iki denememi ulun uluğ ile yaptım ikside negatif...bahçeciye gelince parayı alıken herşeyinizle bn ilgileneceğim diye söz veriyor hastalarına fakat transferi bile asistanlarına yaptırıyor ki en önemli aşamadır transfer.Ulun bey iyi hoş fakat ilk denememizde şekil bozukluğu da olduğunu bize sonuç açıklarken açıkladı.sonraki denemede de negatif çıkınca neden olumsuz oldu bilmiyorum diyip çıktı işin içinden.şimdiki doktoruma göre labratuar hatası var.ha birde bize tese yapalım size dedi ulun bey aynı merkezde çalışan ürolog emre beyde gerek yok sperm çıkışı var neden böyle bişe istedi anlamadım dedi.(ama ben anladım tese binbeşyüz lira)düşünün ya biyopsi bile değil direkt tese.ben biraz daha raştır derim ama tabiki senin kararın...

evet canım glucophage kullanıyorum bende bılmıyorumkı canım yumurtaların bos cıkma ıhtımalıdemı var

pcos ta bir sürü yumurta oluşuyor fakat hepsi dolu olmuyor. gelişip çatladığında içerisinden yumurta çıkmayabiliyor. ilaçlarla hele daha fazla yumurtalarımız oluşuyor. benim nomalde 2-3 yumurtam gelişip çatlıyor ama sperm azlığından döllenemiyor veya dediğimiz gibi boş çıkabiliyor. herşey allahtan fazla kafamıza takmamamız gerkiyor sanırım

Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

hoşgeldin canım...çok geçmiş olsun...inşallah hayırlı sonuçlarda alırsın tedavin başlayınca...yani hepimiz alırız

bende bahçeciye gidiyorum zaten hala kararsızım sen böyle söyleyince gözüm korktu şimdi ya

canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim kendi adıma.. Seda Diker'i de arastıracagım..
bu arada dedikleri cok dogru doktorunun ben transferden 2 gun sonra dugune gittim, 4. gun de ucaga bindim..ve hamilelik elde ettik sonradan keseler bos cıktı o ayrı konu.. ama tutacaksa oyle bir tutuyor ki.. son gunler regl oldum sandım meger tutunma kanamalarıymıs.. ama nasıl kanama..bildigin regl..
kanama geldi diye ben bi guzel valizleri de kaldırdım , sonra istanbula donunce market alısverisi bile yaptım ama muayeneye gittik bi baktık gebelik kesesi
o yuzden kızlar kendinizi hapsetmeyin eve.. doktor bana da dedi normal hamile kalanlar hamile kaldıklarını bilmeden nasıl hayatına devam ediyorsa sen de edeceksin dedi.. sadece ilk 2 gun dinlen ondan sonra cık gez dedi ..

canım ben de dun aksam regl oldum ama ilk gun bugun sanırım saymam lazım.. yarına randevu aldım canım.. umarım dogru yapmısımdır.. acaba nasıl devam edecek prosedur ben 2 hafta burada degilim, donuste yapabilr miyiz sence? doktoruma soracagim..

bu arada kaybın icin o kadar cok uzuldum ki tatlim Allah sana melek yada meleklerini yeniden yollar insallah.. ben kendi halime uzuluyordum ama daha acısını yasayanlar da varmıs ben daha kalp bile gormemistim kurtaj oldum.. senin acını dusunemiyorum bile.. kendime kızdım simdi tatlım.. Umarım bu ay Rabbim yuzunu guldurur tatlim..

gecmis olsun tatlim

geçmiş olsun cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. geç olsun da hemen gelsin bebişlerimiz biz herşeye razıyız

kızlar bişey sorcam size tüpleri tıkalı olupta laparaskopi ile açtıran ama hamile kalamayan var mı aranızda?benim tüpler tıkalı ama doktor tüp bebek önerdi bi başka doktor laparaskopi demişti ben kararsızım ne olur bi akıl verin

evet canım fiyatlar farklı. örneğin muayene bahçeçide 200 dediler bana sordum umutta 1500 tüp bebek bahçeçide 7000 buluyor umutta ilaç dahil 5000 dediler bana ..yaa benim birki tanıdık orda yaptırdı çok memnun... bende umutta yaptırmayı planlıyorum ama olumsuz şeyler duyunca tereddüt ediyorummm

çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız benim için çok önemli peki şuan kime gidiyorsunuz

tatlım çok haklısınn.. bu seferki tedavimde bende yatmıcam kısmetsee. yat yat kafanda kuruyorsun zaten daha fenaaa... malak gibi yatmıştım ilkindee.. bir de ilk inde insan tecrübesiz oluyor korkuyor... bu sefer daha bilinçliyiz çok şükkürr. olacağı varsa zaten oluyorrrrr. rabbim dilesin yeterki

canım senin sorunun neydi kısa protokol mu olcak senin kide?

enisecim dediğim gibi ben de arkadaş önerisiyle gittim bahçeciye doktorum burçak erzik çok ilgili ve açıklayıcı konuştu memnun kaldım sen istanbula gelince nerede kalıcaksın sorun olmaz mı?

iki yıl önce bende burçk hanıma gitmiştim evet çok ilgili ama o dönem maddi imkansızlıktan orda yaptırmadım pişman oldum sornaa.. hayırlısı olsun inşallah.

canım senin sorunun neydi kısa protokol mu olcak senin kide?

canım protokolü konuşmadık tüpleim tıkalı benim ocakta ameliyatla alınacaktı aksilik çıktı ama sarkmaması için çalışıyorum.. tüplerim alınmadan şansım düşüyor.. yalnız umutta tüp ameliyatı çok pahalı başka yerleri araştırıyorum uygun bulursam hemen yaptırıcam.. 3000 dediler bu arada ameliyat için.. kısa protokolü çok fazla kullanmıyorlar sanırım ..

Nisa selam, tese nedir ? biz de emre beye gittik ve ben kendisinden hiç memnun kalmadım ! tese test isten sperm alma işlemi mi ? ulun uluğ fulyadaki yerde mi ? ben direk mustafa bahçeci ile başladım, umarım benim başıma böylebişi gelmez. Bu konuda deneyimlisin sanırım, bilgi verir misin ? Ben amerikandan bahçeciye geçtim özellikle labratuarı çok iyi diye..

aynen ecraaa bende Süleyman beye gidicem orda şimdi tereddüt eetimm. nisaa biraz daha bilgi verirmisn..

tabiki kızlar...biz oraya emre bakırcıoğlu sayesinde gittik ilk önce.ilk başvurduğumuz merkez eurofertildi ama memnun kalmadık.sonra ürolog araştırdıkemre beyi bulduk gayet memnun kaldık.sonra o da bizi ulun beye yönlendirdi.görüştük ve başladık.bende herhangi bi sorun görünmedi.adetlerim ve hormonlarım düzenli.sadece sperm sayısı az dedi ulun bey.ilki kısa protokoldü.13 yumurta toplandı 1 i boş çıktı ama yumurtalarım da kalıteliydi.8 tanesi döllendi.3 ü transfer edildi.diğerleri gelişmediği için imha...sonra negatif sonuç aldık.normal dedim yani ilkinde olacak diye bi kanun yok sonuçta.ama ulun bey sonucu açıklarken aslında sizde şekil bozukluğuda vardı dedi.şok oldum tabi madem böyle bir şey var neden baştan söylemiyorsun değil mi?

sonra eşime dedim ki benim buraya güvenim kalmadı merkez değiştirelim inat etti oraya gidelim diye eksiklerimizi daha iyi biliyorlar aynı hatayı yapmazlar dedi.neyse gittik.birde özel yaptırıyoruz biz.fiyat konuşuyoruz yasemin hanım var orada psikolog ve de para işlerine bakıyor.5 bin tl fiyat çıkardı ilaçlarda onlardan bi önceki tedavide olduğu gibi.sonra tam çıkarken bize dedi ki bu da olmazsa eğer size yardım ederim üçüncüde devlet raporu alırız.ben yine şok tabi.ama eşime nasıl yalvarıyorum bırakalım burayı diye.yok tutturdu orada yapalım.iyi dedim hayırlısı...sonra uzun protokol uyguladılar.14 yumurta çıktı 2 sinin içi boş.7 si döllendi.bi tanesi blast seviyeye geldi.yeni kanun gereği 1 tane sini 5 .gün transferi yaptılar.diğer kaliteli dedikleri yumurtalar NEDENSE gelişmedi ve yine imha.ikinci tedaviye başlamadan önce ulun bey spermlerin iyi inceleceğini söyledi.sonuç açıklanıncada biz sperm seçmedikki dedi.büyütme mikroskopları yokmuş.genetik testlerimiz falan temiz ama şekil bozukluğu için bakmaları lazım.sonra dediğim gibi tese istedi emre bey itiraz etti.sonra araştırdık işte uzun süre lemi ibrahimoğlunu bulduk.ben 2. denememde yataktan 86 kilo ile kalktım.gidince bana dediği ilk şey zayıflaman lazım oldu ve şeker hastası olabilirsin sen dedi.doktora yönlendirdi ki doğru çıktı.gizli şeker hastasıyım.şuan 76 kiloya düştüm.zayıflamadan tedaviye başlamıyor.ve de bu emriyolardan geriye hiç kalmamaış olması çok ilginç bence labratuar hatası var dedi.işe böyle çok yazdım farkındayım kusura bakmayın

benimde tüplerim tıkalı ama bana alıncak demediler biri laparaskopi ile açıcaz dedi burçak hanım da tüp bebek yapalım açılsa bile iki ay sonra yine tekrarlayabilir dedi seninki neden alıncak acaba?

çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız benim için çok önemli peki şuan kime gidiyorsunuz

şuan prof.dr. lemi ibrahimoğluna gidiyorum canım .çapa tıppın profu.ama tedaviyi Florence Nightingale de yapacak.ha ayrıca dedi ki ilaçların merkez tarafından verilmesi çok tuhaf böyle bir uygulama yasak dedi doktorum.bende eczane tavsiye edecem tabiki ama sizin insiyatifinize kalmış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…