• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ayy hala çıkmadı mı raporun hay allah, neyse inşallah yetişir de beklemek zorunda kalmazsın. bence de allah kısmet eder de olursa bizler daha özel anneler olacağız.

valla çıkamadı raporum o kadar koşuşturduk bir an önce çıksın diye nasip işte. inşallah yarını iple çekiyorum bu arada da adettim hemen gelmesin diye dua ediyorum. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin.

valla çıkamadı raporum o kadar koşuşturduk bir an önce çıksın diye nasip işte. inşallah yarını iple çekiyorum bu arada da adettim hemen gelmesin diye dua ediyorum. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin.

Endişelenme çok da emin değilim ama zaten adetin ilk günü değil 3.günü başlanıyor iğnelere yani ben ilk denememde öyle yapmıştım. İnşallah yetişir.

Merhaba canım,
Ben de ikinci denememi kısa protokolle ocakta yapıcam eğer heşey yolunda giderse 15 ocak gibi yumurtalarım toplanır. Benim de en yakın 3 arkadaşım hamile bir dördüncüsünü de bugün duydum hem de ikici bebeğini bekliyor. Bazen kıskanıyorum galiba sonra da kendimden utanıyorum insan arkadaşını kıskanır mı diye ama napayım ben de çok istiyorum. Allah bu uğurda emek veren gözyaşı döken kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah..
kızlar isteyen kimsenin Allah kucagini bos bırakmasın..

sizleri o kadar iyi anlıyorum ki.. inanın ben kıskanmıyorum ama boyle icim cız ediyo hamilelik haberi aldıgımda.. icimden "acaba benim kadar istiyo muydu? acaba ugrastilar mi? acaba ilk seferde mi oldu? benim cektigimi nereden anlayabilir ?" diyorum.. Allah herkesin evladini bagislasin ama bu hissiyattan cok utaniyorum insallah RAbbim gunah yazmiyordur:77:

size bir sey diyeyim mi? gecenlerde bir arkadasin yazisini okudum.. demis ki "kizlar umudunuzu kaybetmeyin, hamile kaldıgınızda cocuk isterken yolda gordugunuz onlarca hamile birden gozunuzden kayboluyor, aldıgınız onlarca hamile haberi birden kesiliveriyor" yani kısaca demek istedigi su anda biz her konuda algıda secicilik yapıyoruz bebek istedigimiz icin.. Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin.. hepinizi kucaklıyorum can yoldaslarım! :7::13:

Son düzenleme:
kızlar isteyen kimsenin Allah kucagini bos bırakmasın..

sizleri o kadar iyi anlıyorum ki.. inanın ben kıskanmıyorum ama boyle icim cız ediyo hamilelik haberi aldıgımda.. icimden "acaba benim kadar istiyo muydu? acaba ugrastilar mi? acaba ilk seferde mi oldu? benim cektigimi nereden anlayabilir ?" diyorum.. Allah herkesin evladini bagislasin ama bu hissiyattan cok utaniyorum insallah RAbbim gunah yazmiyordur:77:

size bir sey diyeyim mi? gecenlerde bir arkadasin yazisini okudum.. demis ki "kizlar umudunuzu kaybetmeyin, hamile kaldıgınızda cocuk isterken yolda gordugunuz onlarca hamile birden gozunuzden kayboluyor, aldıgınız onlarca hamile haberi birden kesiliveriyor" yani kısaca demek istedigi su anda biz her konuda algıda secicilik yapıyoruz bebek istedigimiz icin.. Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin.. hepinizi kucaklıyorum can yoldaslarım! :7::13:

demek ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz böyel içimde incecik bir sızı hep ama hap var ama bir hamile gördüğümde iyice acıyor canım. onun yapıp benim yapmadığım ne var, ben bu kadar kötü bir insan mıyım da böyle eksik kaldım diyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim de tam aynı günlere denk gelecek adetim innnşallah bu sefer yüzüm güler. belki birbirimize uğur getiririz. Sizlerin de kısa protokol mü?

evet benimde kısa protokol olacak.Dr a sordum yumurtalık rezervi zayıf olan kadınlara kısa protokol uygulanıyormuş

benim de tam aynı günlere denk gelecek adetim innnşallah bu sefer yüzüm güler. belki birbirimize uğur getiririz. Sizlerin de kısa protokol mü?

benim ilk olacağı için kısa protokol olucak desenize beraber gün sayıcaz beraber yaşıycaz bu heyecanımızı transfer yapıldıktan sonra beraber heyecanlanıp bekleyeceğız Allahım inş. hepimizin yüzü güler 2011 bize uğurlu gelir :6: beklemeye devam :66::66:

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese:emir_bebek:

Bende araniza yeni katildim..:25:
tüp bebek tedavisine basliycaz insallah..
ilk dememiz olacak.nasil bi sürec bekliyo bizi az cok biliyoruz ama cok heyecanliyim..:44:
esimin sperm sayisi düsüklügü sorunumuz..:59:

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah....:49:

hoş geldin aramıza
inşş ilk ve son tedvain osun
bebişin gesin

Herkese selam,:80:

Anladığım kadarıyla ocak başı regl olarak 10 ocak civarı yumurta toplatacak 3-4 kişiyiz. Buna sevindim sanki burda yazdığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Ben ikinci denememdeyim, ilk deneme kısa prot. bu uzun prot. 2-3 gündür iğnelerime başladık. Bu sefer eşime yaptırmayı planlıyorum iğneleri. iki sefer gösterdim bu akşam umarım kevgire dönmem ! Bu arada aynen benim de sağım solum hamile dolu. Kimseyle görüşesim hoş beş yapasım yok. Bir sorum olacak testisten taze sperm çekme konusunda bilgisi olan var mı ?

Tşk
Happy:52:

Anladığım kadarıyla ocak başı regl olarak 10 ocak civarı yumurta toplatacak 3-4 kişiyiz. Buna sevindim sanki burda yazdığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Ben ikinci denememdeyim, ilk deneme kısa prot. bu uzun prot. 2-3 gündür iğnelerime başladık. Bu sefer eşime yaptırmayı planlıyorum iğneleri. iki sefer gösterdim bu akşam umarım kevgire dönmem ! Bu arada aynen benim de sağım solum hamile dolu. Kimseyle görüşesim hoş beş yapasım yok. Bir sorum olacak testisten taze sperm çekme konusunda bilgisi olan var mı ?

Tşk

oh oh ne kadar kalabalık o kadar iyi destek oluruz birbirimize ne güzel..inşallah bu ocak bizim ayımız olur da şubatta hepimiz çift canlı oluruz. eylül ekim gibi nüfus patlamasııııı :66:

Tşk

canım iğnelerin cilt altına yapılıyor dime aşılamadıki gibi ben 24 yaşına kadar sadece 1 tane iğne olmuş iğneden çok korkan biri olarak iş başa düşünce kendi kendime bile iğne yapmaya başladım Allahım inş. bu kadar zahmetimizi görür bizide sevindirir.

testinden sperm çekmekmi o nedir yaa gerçi bizde sperm ile ilgili bir problem yok ta merak ettim şimdi.

oh oh ne kadar kalabalık o kadar iyi destek oluruz birbirimize ne güzel..inşallah bu ocak bizim ayımız olur da şubatta hepimiz çift canlı oluruz. eylül ekim gibi nüfus patlamasııııı :66:

inşallahhhhhh Allahım inşaallahhhh haziran temmuz gibi bebelerimizin cicilerini gösteriririz birbirimize hazırlıklar yaparız :1:

Benim hesabıma göre ekim 10-11 gibi oluyor :) 11 ekim doğumluyum ben, 11 benim uğurlu sayım.. umarımbu sefer herkes mutlu olur..

Benim hesabıma göre ekim 10-11 gibi oluyor :) 11 ekim doğumluyum ben, 11 benim uğurlu sayım.. umarımbu sefer herkes mutlu olur..

ayy onuda mı hesapladın Allah seni güldürdün beni ben hiç daha doğacağı günü düşünemiyorum bile tek düşündüğüm inş. bana tutunsun ben onu 12 ayda taşırım :66:

ay valla bende biraz önce hesapladım :))) 30 eylül bende eşimde terziyiz eğer tedaviye başlarsam ki eğer bebişim tutunursa oda terazi olacak. her zaman istediği şey aslında inşallah tedavim başlarda. şimdiden düşünmek biraz garip ama ne yapalım umut kapısı işte.

canım iğnelerin cilt altına yapılıyor dime aşılamadıki gibi ben 24 yaşına kadar sadece 1 tane iğne olmuş iğneden çok korkan biri olarak iş başa düşünce kendi kendime bile iğne yapmaya başladım Allahım inş. bu kadar zahmetimizi görür bizide sevindirir.

testinden sperm çekmekmi o nedir yaa gerçi bizde sperm ile ilgili bir problem yok ta merak ettim şimdi.

Bizde sorun eşimde, çok az spermi var. Normalde ml'de 20 milyon olması gereken sayı bizde 10bin ! hatta sondan bir önce yaptırdığımız 1 adet çıktı ! bu durumda erkekten taze daha sağlıklı sperm almak için boşalma yolu değil, direk testisten iğne ile çekme yöneti uyguluyorlar ama o da biraz riskli sanırım. Yaptıran var mı onu merak etmiştim ben.

kızlar ben de aranıza yeni katıldım bende ocak ta düşünüyordum ama malesef şubata kaldı bahçeci de yaptırcam kısmet olursa dilerim rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir

demek ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz böyel içimde incecik bir sızı hep ama hap var ama bir hamile gördüğümde iyice acıyor canım. onun yapıp benim yapmadığım ne var, ben bu kadar kötü bir insan mıyım da böyle eksik kaldım diyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

seni cok iyi anlıyorum canım..Allah hepimize sabır versin..

bu arada sanırım bir tek ben dondurulmuslarla tup bebek yaptıracagım.. bu benim ikinci denemem kızlar.. ilki tuttu ikiz gebelik olustu ama maalesef keseler bos cıktı..Allah hepinizi korusun bu yasadıklarımdan..

benim de ocak'ta olacak kısmetse ama tarih veremiyorum malum regl min gunu sapıttı sasırdı bunye:1:

Back