SElamlar..
Amerikan hastanesi işi biraz tavuk çiftliğine döndürmüş. Benim kendi jinekoloğum da o hastanede hatta tüp bebekçi idi ve seneler sonra ben şansına tam olduğum yerde tedavi görme şansına eriştim.
Bana genel olarak pahalı ve çok suratsız geldiler. seni yumurta toplama ve yerleştirmede çok yalnız bırakıyorlar kocamı içeri almadılar tek başıma kaderime terkedildim ağrımoldu yalnızbaşıma giyindim bir yardım eden olmadı vs vs.. ben istanbul çevresinde çok araştırma yaptım, alman hastanesinin eski ekibi Mustafa BAhçeci başkanlığında bahçeci kliniğini kurmuş, yerleriyepyeni, çok geniş herkese özel odalar ve fiyatı amerikan hastanesinden daha ucuz 4000 tl + ilaçlar. amerikan ilk denemede 5300'lerde falandi sanirim bize eski hasta oldugum icin indirim yapmislardi. bahceci icin fazlabirsey diyemeyecegim ama adam ne yaptigini biliyor gibime geldi, daha ilgili ama cok daha yogun ! istanbula geceleceksiniz amerikan, bahceci ya da memorial hastanesi olabilir, bir de alman hastanesi. onun disinda digeryerlerin cok farki olacagini sanmiyorum. kolay gelsin.
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese
Bende araniza yeni katildim..
tüp bebek tedavisine basliycaz insallah..
ilk dememiz olacak.nasil bi sürec bekliyo bizi az cok biliyoruz ama cok heyecanliyim..:44:
esimin sperm sayisi düsüklügü sorunumuz..
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah....
merhaba arkadaşlar ve bu yolda mücadele eden herkez önce RABBİM hepimize sabır sonrada şifamızı versin benimde 2.denemem olacak ocak 15 gibi başlıyacağız yasmin kullanıyorum şidi ikinci yasmine geçeceğim 3 gün sonra sonra uzun protukol ilktede uzun olmuştu geçen sene aralık ayında ohss riskim çok fazla geçende ohss oldum şimdi bakalım doktorum dikkat edeceğiz diyor sıvı çok tüketin tüp bebekte neyse ilk tüp bebek denemem pozitifdi ama 3 aylıkken düşük yaptım kromozon tahlili falan yaptırdık hiç bi şey çıkmadı bakalım şimdi bekliycez
kızlar ben de aranıza yeni katıldım bende ocak ta düşünüyordum ama malesef şubata kaldı bahçeci de yaptırcam kısmet olursa dilerim rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir
bir kaç gündür çok bakamadımmm.. ne güzl yeni arkadaşlar katılmışşş hepsine hoşgeldin diyor... herkesten hepimiz için dua bekliyoruz. bu arada yetercimm sen nasılsın .
iyim caım çok şükür
daha iyi ocağımız günleri bekliyorum
kızlar transferden sonra ne kadar ıstırahat edıceksınız sıtede transferden sonra neler yapılmalı dıye bır konu var onu okudum ama kafam yıne karıstı kımısı ben hıc yatmadım tuttu dıyor kımısı cok yattım tutmadı dıyor kımısı yattım tuttu dıyor bız napalım nasıl yapalım sasırdım ben yatarsam bana kım bakıcak eşim o kadar ızın alamaz annem zaten burda değil bende artık toplayıp pılımı pırtımı kayınvalıdememı gideyim ayy karar da veremiyorum
hoşgeldin arkadaşım.. bende bu ay başlıcakytım aksilik çıktıı.. çok üzgünüm seni anlıyorum bu sebepten... bende bahçeçice yaptıracaktım fakat umutla arasında fiyat farkı olmasından sebep oraya gidicem uzak olduğu halde... zaten doktorları filan da aynıı ... neden daha fazla ödeyeymkii.. acaba sen neden orayı tercih ettin bilgilendirirsen sevinriim belki kaçırdığım birşey vardır.
hoşbulduk canım ben bir arkadaşın önerisiyle gittim bahçeciye hem de bana yakın zaten umutla bahçeci aynı değilmi fiyat farkı ne kadar acaba bana kısa protokol dedi dr.4000tl ilaçlarla 5-5.5 bulur dedi fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim
kızlar transferden sonra ne kadar ıstırahat edıceksınız sıtede transferden sonra neler yapılmalı dıye bır konu var onu okudum ama kafam yıne karıstı kımısı ben hıc yatmadım tuttu dıyor kımısı cok yattım tutmadı dıyor kımısı yattım tuttu dıyor bız napalım nasıl yapalım sasırdım ben yatarsam bana kım bakıcak eşim o kadar ızın alamaz annem zaten burda değil bende artık toplayıp pılımı pırtımı kayınvalıdememı gideyim ayy karar da veremiyorum
Benim doktorumun tarzı biraz sert bu konuyu ısrarla sorunca ne yani sürahi mi bu ters çevirince aksın, yatmakla kalkmakla alakası yok demişti. Sadece transferden sonraki ilk üç gün evinde dinlen 4. gün işine git ama fiziksel olarak kendini yormadan çalış dedi. ben dinlemedim tam oniki gün ayaklarımı kaldırıp yattım, tutmadığı gibi psikolojim de bozuldu. İkincisi için 3-4 gün evde dinlenip işime dönmeyi düşünüyorum zaten oturduğum yerde çalıştığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.
arkadaşlar tüp bebek sitelerine girdim hep yazdım ama kimse bana dönmüyor bende ocak ayında istanbula tüp bebek için gelicem arkadaşlar tavsiye edeceğiniz dr hastane bana yardımcı olun ben göztepe medical park hast.dr serdar beyi araştırdım ama sizler kime gidiyorsunuz en iyisi kim sesimi duyun.........
canım bencede yatmakla kalkmakla ikğisi yok
ben öncki tedvalerimden birinde he rişimi yaptım ev işleri olarak hatta iğnelerim vardı 2 sok aşağıda bir tıp merkezi var her gün orada iğnemi oldum sonuç
negatiffffffff
son tedavimde anne geldi sadece lavaboya gittim her şeyimi canım annem yaptı
yemeğimi önüme getirdi
sonuç yine negatifffffffff
yani hiç ilğisi yok kendini nasıl rahat hisedersen öyle yapmalısın
eğerki rabbimin ol dediği zaman denk gelmişse
başka her şey boş canım yeterki rabbim vermek istesin
arkadaşlar tüp bebek sitelerine girdim hep yazdım ama kimse bana dönmüyor bende ocak ayında istanbula tüp bebek için gelicem arkadaşlar tavsiye edeceğiniz dr hastane bana yardımcı olun ben göztepe medical park hast.dr serdar beyi araştırdım ama sizler kime gidiyorsunuz en iyisi kim sesimi duyun.........
doğru söylüyorsun canım herşey allahon izniyle oluyor ama işte ilk olunca insan tedirgin oluyor ne yapacagını nasıl davranıcagını sasırıyor
canım ben medicana beylikdüzü doç dr. selman laçinde yaptıracağım transferimi 3500 transfer için 1500-2000 de ılaçlar tutar dediler doktor konusunda iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar banada açıklamaları benimle her konuyu konusması benı cok rahatlattı muayenedede kendimi cok rahat hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?