2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

evet canımm bende çok araştırdım.. memorial, bahçeçi amerikan hastanesi alman hastanesi bunlar başı çekiyor... bahçeçinin anadolu yakasında da hastanesi var orda ilaç dahil 5000 tl dediler bana .. aklınızda olsun... gidenler çok memnun.

hoşgeldin canım... öncelikler sakin olmaya çalış ve stres yapma... tüp bebek tedavisinde spermin sayısı çok önemli değil kalitesi önemli morfoloji diyorlardı galibaa... çünkü zaten herbir yumurtaya birkaç tane spermle müdahale ediyorlar.. milyon tane olmuş çokda önemi yok.. kalitesi iyiyse sroun yok... nerde yaptırıcaksınız..

geçmiş olsun arkadaşım ,, yeni tedavinde hayırlı olsun. Allah sen ve tüm isteyenlere evlat nasip etsin en kısa süredee. bende dahil

kızlar ben de aranıza yeni katıldım bende ocak ta düşünüyordum ama malesef şubata kaldı bahçeci de yaptırcam kısmet olursa dilerim rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir

hoşgeldin arkadaşım.. bende bu ay başlıcakytım aksilik çıktıı.. çok üzgünüm seni anlıyorum bu sebepten... bende bahçeçice yaptıracaktım fakat umutla arasında fiyat farkı olmasından sebep oraya gidicem uzak olduğu halde... zaten doktorları filan da aynıı ... neden daha fazla ödeyeymkii.. acaba sen neden orayı tercih ettin bilgilendirirsen sevinriim belki kaçırdığım birşey vardır.

bir kaç gündür çok bakamadımmm.. ne güzl yeni arkadaşlar katılmışşş hepsine hoşgeldin diyor... herkesten hepimiz için dua bekliyoruz. bu arada yetercimm sen nasılsın .

bir kaç gündür çok bakamadımmm.. ne güzl yeni arkadaşlar katılmışşş hepsine hoşgeldin diyor... herkesten hepimiz için dua bekliyoruz. bu arada yetercimm sen nasılsın .

iyim caım çok şükür
daha iyi ocağımız günleri bekliyorum

kızlar transferden sonra ne kadar ıstırahat edıceksınız sıtede transferden sonra neler yapılmalı dıye bır konu var onu okudum ama kafam yıne karıstı kımısı ben hıc yatmadım tuttu dıyor kımısı cok yattım tutmadı dıyor kımısı yattım tuttu dıyor bız napalım nasıl yapalım sasırdım ben yatarsam bana kım bakıcak eşim o kadar ızın alamaz annem zaten burda değil bende artık toplayıp pılımı pırtımı kayınvalıdememı gideyim ayy karar da veremiyorum

Benim doktorumun tarzı biraz sert bu konuyu ısrarla sorunca ne yani sürahi mi bu ters çevirince aksın, yatmakla kalkmakla alakası yok demişti. Sadece transferden sonraki ilk üç gün evinde dinlen 4. gün işine git ama fiziksel olarak kendini yormadan çalış dedi. ben dinlemedim tam oniki gün ayaklarımı kaldırıp yattım, tutmadığı gibi psikolojim de bozuldu. İkincisi için 3-4 gün evde dinlenip işime dönmeyi düşünüyorum zaten oturduğum yerde çalıştığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.

hoşbulduk canım ben bir arkadaşın önerisiyle gittim bahçeciye hem de bana yakın zaten umutla bahçeci aynı değilmi fiyat farkı ne kadar acaba bana kısa protokol dedi dr.4000tl ilaçlarla 5-5.5 bulur dedi fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim

arkadaşlar tüp bebek sitelerine girdim hep yazdım ama kimse bana dönmüyor bende ocak ayında istanbula tüp bebek için gelicem arkadaşlar tavsiye edeceğiniz dr hastane bana yardımcı olun ben göztepe medical park hast.dr serdar beyi araştırdım ama sizler kime gidiyorsunuz en iyisi kim sesimi duyun.........

canım bencede yatmakla kalkmakla ikğisi yok
ben öncki tedvalerimden birinde he rişimi yaptım ev işleri olarak hatta iğnelerim vardı 2 sok aşağıda bir tıp merkezi var her gün orada iğnemi oldum sonuç
negatiffffffff
son tedavimde anne geldi sadece lavaboya gittim her şeyimi canım annem yaptı
yemeğimi önüme getirdi
sonuç yine negatifffffffff
yani hiç ilğisi yok kendini nasıl rahat hisedersen öyle yapmalısın
eğerki rabbimin ol dediği zaman denk gelmişse
başka her şey boş canım yeterki rabbim vermek istesin

bende çok fazla yatmayı düşünmüyorum 3 gün dinlenirim sonrada normal hayatıma devam ederım diye düşünüyorum ama yinede insanın kafası karısıyor

canım ben istb değilim o yüzden bir fikrim yok
ama özeline bir bak bir şeyler yazacağım

doğru söylüyorsun canım herşey Allahon izniyle oluyor ama işte ilk olunca insan tedirgin oluyor ne yapacagını nasıl davranıcagını sasırıyor

enisecim dediğim gibi ben de arkadaş önerisiyle gittim bahçeciye doktorum burçak erzik çok ilgili ve açıklayıcı konuştu memnun kaldım sen istanbula gelince nerede kalıcaksın sorun olmaz mı?

doğru söylüyorsun canım herşey allahon izniyle oluyor ama işte ilk olunca insan tedirgin oluyor ne yapacagını nasıl davranıcagını sasırıyor

canım inşşşşşşşşş ilk ve son olsun
ama kendini çok kasma canım oluruna bırak
inşşşşşşşşşşşşşşş güzel haberler al

canım ben medicana beylikdüzü doç dr. selman laçinde yaptıracağım transferimi 3500 transfer için 1500-2000 de ılaçlar tutar dediler doktor konusunda iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar banada açıklamaları benimle her konuyu konusması benı cok rahatlattı muayenedede kendimi cok rahat hissettim

selammmmmmm
nasılsınız kızlar ben olayların bayağı gerisinde kalıyorum.derslerden ve işlerden dolayı giremiyorum pek.ne var ne yokkk

edavuca senin ilk denemen mi sorunun neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…