• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ilk denemem olucak canım ben özel sigortayla gidiyordum oraya sigortada bizim sözleşmeden 3 ay sonra ücretsiz tüp bebek tedavisini kaldırmışlar sigortayla görüştük ve sigortada medicanayla yazıştılar tek seferliğine ücretsiz tüp bebek tedavisini kabul etmişler ama raporlu olarak sanki kendilerinden çıkıyor parası neyse ben 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım o kadar sorun kocişimde sperm sayısı ve sperm hareketliliği çok az hatta en son testte 700bin çıktı ileri hızlı yok, yerinde hareketli de %14 çıktı o yüzden drumuz kesinlikle beklememiz gerektiğini söyledi:59:

canım harici masraf eşinden alınan her sperm örneğinden para alıyorlar o da 80tl, onun haricinde bizimki mikroenjeksiyon olucak sanırım bunda eşimden sperm çıkmazsa tese uygularız dendi(ki orası belli değil inşallahda öle olmaz), yumoşlarım için iyi dendi ama heran herşey olabilir (ki inşallah olmaz), zaten rapor çıkarırsan sgk senden 802 tl alıyor onun haricinde bana yazılan ilaçların fiyatlarını sordum 580tl dedi medicana eğer onların haricinde birşey çıkarmazlarsa:50:
bu arada medicanada bi tane tüp bebek dru var oda mehmet öztürkmen daha yeni gidicem nasıl olduğu hakkında hiçbişi diyemiyorum şimdilik ama istersen ara konuş en azından bilgin olur

canım bilgilendirdigin için teşekkürler umarım eşine tese uygulamazlar ve herşey yolunda gider sperm örnegi içinde herseferinde ayrı para almaları çok saçma ya hepsini bir hesaplayıp söylesinler yada insanları böyle strese sokmasınlar bugün eşimle karar verdik anatolia tüpbebek merkezine ve maya tüpbebek merkezine gidip görüşelim diye bakalım aynı şeyleri söyliyeceklermi yani araştırmaya devam ediyorum kafama ve keseme uygun buldugum anda tedaviye başlayacagım buarada dün bir magazada bir bayanla tesadüf eseri tanıştık yeni dogum yapmış kıyafetinin olup olmadıgını sordu bana bende keşke bende anne olsamda bu tip sorunlar yaşasam dedim kendiside hiç üzülmememi bekarken 7 prof.doktorun kendisinin kısır oldugunu ve bunu evlenecegi eşine anlatmasını söylemişler ve nişanlıyken bile doktorlara gittik ve eşim benimle çocugumun olmıyacagını bilerek evlendi dedi ama dedigine göre şimdi anne ve kendiliginden olmuş yani rabbim nasip etmiş banada keçiören egitim araştırma hastanesinde süleyman akarsu adında dr.önerdi sanki adamın elinde sihirli bir degnek var ve ona giden hamile kalıyor dedi yani benim içinde bir umut oldu çünkü rabbim karşıma çıkardı belkide bu bayanı ve bu doktora gitmem gerekiyor belkide

kızlar zaman geçmiyor hiç regl olmayı bu kadar beklememiştim :6:

ya valla ben de onu diyordum arkadaşlarıma sonucumu aldığım 15 kasımdan beri sanki zaman durdu ömrümden beş yıl gitti sanki.. hergün baştan sayıyorum kaç gün kaldı kaçında başlarız diye fenalık geldi içime. hele bu hafta kadar uzun bir hafta hiç yaşamamıştım, kendi derdim yetmez gibi işim de çok karışık bu aralar. Allahtan burası var da içimi döküyorum

Herkese selamlar arkadaşlar..

Bu benim ikinci denemem olacak, geçen sefer de psikolojik olarak çok zorlanmıştım şimdi de çok zorlanıyorum. Ve tam zamanlaması süper bir hafta içinde 3 tane hamilelik haberi aldım hepsi de yakın arkadaşlarım. İnsan hem seviniyor hem imreniyor hem kızıyor.. Yahu insanlar sevişe sevişe çocuk yapıyor sanırım en ağırıma giden bu :) benimle aynı dönemlerde yumurta toplatıp çıkartacak kimse var mı ? ben bahçeci kliniğine geçtim. Amerikan hastanesinde felaket ötesi tecrübeler yaşadım şimdi burdayım umarım hayırlı olur. Bana yazın, bu konuyu paylaşacak pek kimsem yok, bilen bir kaç arkadaşım var ama aynı olmuyor sanırım, annem de olursa olur olmazsa olmaz ne kafana bu kadar takıyorsun diye ama ben her gün ağlamaktan kendimi alamıyorum.

Neyse işte böyle, herkese sevgiler..

Happynews

Bu benim ikinci denemem olacak, geçen sefer de psikolojik olarak çok zorlanmıştım şimdi de çok zorlanıyorum. Ve tam zamanlaması süper bir hafta içinde 3 tane hamilelik haberi aldım hepsi de yakın arkadaşlarım. İnsan hem seviniyor hem imreniyor hem kızıyor.. Yahu insanlar sevişe sevişe çocuk yapıyor sanırım en ağırıma giden bu :) benimle aynı dönemlerde yumurta toplatıp çıkartacak kimse var mı ? ben bahçeci kliniğine geçtim. Amerikan hastanesinde felaket ötesi tecrübeler yaşadım şimdi burdayım umarım hayırlı olur. Bana yazın, bu konuyu paylaşacak pek kimsem yok, bilen bir kaç arkadaşım var ama aynı olmuyor sanırım, annem de olursa olur olmazsa olmaz ne kafana bu kadar takıyorsun diye ama ben her gün ağlamaktan kendimi alamıyorum.

Happynews

rabbim yardımcın olsun
inşş bu tedavine güzel sonuç alırsınn

Happynews
selam happynews
benim henüz bebek gibi bi düşüncem yok ama en yakın arkadaşım 2 kez aşılama 4 kez tüpbebek tedavisi gördü 4 ünde her aşamada yanında olmaya çalıştım iğneler yumurta toplama yerleştirme falan filan bütün durumlar için onun yanında psikolojik destek olmaya çalışıyorum çok ta üzülüyorum
umarım dilekleriniz bir an önce gerçek olur bunca çabaya acıya üzüntüye ümitsizliğe değer
benim sana sormak istediğim konuysa
biz izmirde yaşıyoruz ve burda çeşitli özel hastanelerde yaptırdık
Amerikan hastanesinin bu konuda çok iyi olduğunu duymuştuk ve bunun için 1 aylığına istanbula gelmeyi düşünüyoruz senin yorumunu okuduktan sonra tecrübelerinle ilgili danışayım dedim
İstanbula gelme işi çok stresli ve yalnız olacağı için psikolojik olarak onu üzer diye düşünüyorum
ayrıca iş güç izin masraf vs. de cabası
yorum bekliyorum canm şimdiden teşekkürler...

selam happynews
benim henüz bebek gibi bi düşüncem yok ama en yakın arkadaşım 2 kez aşılama 4 kez tüpbebek tedavisi gördü 4 ünde her aşamada yanında olmaya çalıştım iğneler yumurta toplama yerleştirme falan filan bütün durumlar için onun yanında psikolojik destek olmaya çalışıyorum çok ta üzülüyorum
umarım dilekleriniz bir an önce gerçek olur bunca çabaya acıya üzüntüye ümitsizliğe değer
benim sana sormak istediğim konuysa
biz izmirde yaşıyoruz ve burda çeşitli özel hastanelerde yaptırdık
Amerikan hastanesinin bu konuda çok iyi olduğunu duymuştuk ve bunun için 1 aylığına istanbula gelmeyi düşünüyoruz senin yorumunu okuduktan sonra tecrübelerinle ilgili danışayım dedim
İstanbula gelme işi çok stresli ve yalnız olacağı için psikolojik olarak onu üzer diye düşünüyorum
ayrıca iş güç izin masraf vs. de cabası
yorum bekliyorum canm şimdiden teşekkürler...

SElamlar..
Amerikan hastanesi işi biraz tavuk çiftliğine döndürmüş. Benim kendi jinekoloğum da o hastanede hatta tüp bebekçi idi ve seneler sonra ben şansına tam olduğum yerde tedavi görme şansına eriştim.
Bana genel olarak pahalı ve çok suratsız geldiler. seni yumurta toplama ve yerleştirmede çok yalnız bırakıyorlar kocamı içeri almadılar tek başıma kaderime terkedildim ağrımoldu yalnızbaşıma giyindim bir yardım eden olmadı vs vs.. ben istanbul çevresinde çok araştırma yaptım, alman hastanesinin eski ekibi Mustafa BAhçeci başkanlığında bahçeci kliniğini kurmuş, yerleriyepyeni, çok geniş herkese özel odalar ve fiyatı amerikan hastanesinden daha ucuz 4000 tl + ilaçlar. amerikan ilk denemede 5300'lerde falandi sanirim bize eski hasta oldugum icin indirim yapmislardi. bahceci icin fazlabirsey diyemeyecegim ama adam ne yaptigini biliyor gibime geldi, daha ilgili ama cok daha yogun ! istanbula geceleceksiniz amerikan, bahceci ya da memorial hastanesi olabilir, bir de alman hastanesi. onun disinda digeryerlerin cok farki olacagini sanmiyorum. kolay gelsin.

Happynews

Merhaba canım,
Ben de ikinci denememi kısa protokolle ocakta yapıcam eğer heşey yolunda giderse 15 ocak gibi yumurtalarım toplanır. Benim de en yakın 3 arkadaşım hamile bir dördüncüsünü de bugün duydum hem de ikici bebeğini bekliyor. Bazen kıskanıyorum galiba sonra da kendimden utanıyorum insan arkadaşını kıskanır mı diye ama napayım ben de çok istiyorum. Allah bu uğurda emek veren gözyaşı döken kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah..

Merhaba canım,
Ben de ikinci denememi kısa protokolle ocakta yapıcam eğer heşey yolunda giderse 15 ocak gibi yumurtalarım toplanır. Benim de en yakın 3 arkadaşım hamile bir dördüncüsünü de bugün duydum hem de ikici bebeğini bekliyor. Bazen kıskanıyorum galiba sonra da kendimden utanıyorum insan arkadaşını kıskanır mı diye ama napayım ben de çok istiyorum. Allah bu uğurda emek veren gözyaşı döken kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah..

kıskanmak deyil insan imreniyor yaşıtlarının senden küçüklerinin çocukları olunca benimde olsun istiyor:Benden sonra 3 kardeşim evlendi 3 üçününde çoçuğu var üstelik benden sonra evlenen kardeşlerimden 1 inin 2. çocuğu oldu 44 yaşındaki ablamın torunu oldu, ablamın kızı biz evlendiğimizde 8 yaşındaydı şimdi 7 aylık bebeği var hepsini çok seviyorum, gerçi bu çocuk konusunda ben daha yeni bukadar kafayı takıyorum o da eşimin çok istemesinden çocukları çok seviyor haklı olarakda kendimizinde olsun istiyor 13 yıl oldu evleneli.ALLAH isteyen herkesin yüzünü güldürsün

kıskanmak deyil insan imreniyor yaşıtlarının senden küçüklerinin çocukları olunca benimde olsun istiyor:Benden sonra 3 kardeşim evlendi 3 üçününde çoçuğu var üstelik benden sonra evlenen kardeşlerimden 1 inin 2. çocuğu oldu 44 yaşındaki ablamın torunu oldu, ablamın kızı biz evlendiğimizde 8 yaşındaydı şimdi 7 aylık bebeği var hepsini çok seviyorum, gerçi bu çocuk konusunda ben daha yeni bukadar kafayı takıyorum o da eşimin çok istemesinden çocukları çok seviyor haklı olarakda kendimizinde olsun istiyor 13 yıl oldu evleneli.ALLAH isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Amiiin inşallah Allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin, bişeyin yokluğuyla sınanmak çok zor hele ki evlat yokluğu..

Happynews

canım hayırlısı olsun bende 2 yada 3 ocak gıbı reglımın 2.günü hastaneye gidicem sanırım hemen iğnelere başayacaklar kaç tane iğne verilecek yumurtalar ne zaman toplanıcak cok merak edıyorum ayy cok heyecanlanıyorum ama bir yanım bu ilk deneme olucak o kadar ümitlenme diyor bastırmaya sakin durmaya çalışıyorum :1:

canım hayırlısı olsun bende 2 yada 3 ocak gıbı reglımın 2.günü hastaneye gidicem sanırım hemen iğnelere başayacaklar kaç tane iğne verilecek yumurtalar ne zaman toplanıcak cok merak edıyorum ayy cok heyecanlanıyorum ama bir yanım bu ilk deneme olucak o kadar ümitlenme diyor bastırmaya sakin durmaya çalışıyorum :1:

ocağın 3ü gibi bende adet olacam adet olduğum gün aramamı söyledi dr.ne zaman çağıracak bilmiyorum galiba 2. gün başlanıyor bende düşündükçe nefesim daralıyor ne olacak nasıl olacak derken bende senin gibiyim

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese:emir_bebek:

Bende araniza yeni katildim..:25:
tüp bebek tedavisine basliycaz insallah..
ilk dememiz olacak.nasil bi sürec bekliyo bizi az cok biliyoruz ama cok heyecanliyim..:44:
esimin sperm sayisi düsüklügü sorunumuz..:59:

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah....:49:

ocağın 3ü gibi bende adet olacam adet olduğum gün aramamı söyledi dr.ne zaman çağıracak bilmiyorum galiba 2. gün başlanıyor bende düşündükçe nefesim daralıyor ne olacak nasıl olacak derken bende senin gibiyim

benim de tam aynı günlere denk gelecek adetim innnşallah bu sefer yüzüm güler. belki birbirimize uğur getiririz. Sizlerin de kısa protokol mü?

ben bu günlerde adet olucam ama hala kuruldan çıkmadı dosyam. bir doktorun yüzünden kaç haftadır bekliyoruz. inşallah bu haftadaki kurla karar alınırda adetim başladığında ilaçlarımı kullanırım. her geçen gün eziyet gibi geliyor artık allahımdan inşallah bebişlerimiz bizleri fazla bekletmez. nazlı bebişler olacak ama kıymetleride o kadar çok olacak. etrafıma bakıyorumda istedikleri zaman bebişleri olanlar sonradan hiç iyi bir anne olmuyorlar çünkü uğraşmadılar emek sarfetmediler. çok üzülüyorum bu yüzden

merhaba arkadaşlar ve bu yolda mücadele eden herkez önce RABBİM hepimize sabır sonrada şifamızı versin benimde 2.denemem olacak ocak 15 gibi başlıyacağız yasmin kullanıyorum şidi ikinci yasmine geçeceğim 3 gün sonra sonra uzun protukol ilktede uzun olmuştu geçen sene aralık ayında ohss riskim çok fazla geçende ohss oldum şimdi bakalım doktorum dikkat edeceğiz diyor sıvı çok tüketin tüp bebekte neyse ilk tüp bebek denemem pozitifdi ama 3 aylıkken düşük yaptım kromozon tahlili falan yaptırdık hiç bi şey çıkmadı bakalım şimdi bekliycez

ben bu günlerde adet olucam ama hala kuruldan çıkmadı dosyam. bir doktorun yüzünden kaç haftadır bekliyoruz. inşallah bu haftadaki kurla karar alınırda adetim başladığında ilaçlarımı kullanırım. her geçen gün eziyet gibi geliyor artık allahımdan inşallah bebişlerimiz bizleri fazla bekletmez. nazlı bebişler olacak ama kıymetleride o kadar çok olacak. etrafıma bakıyorumda istedikleri zaman bebişleri olanlar sonradan hiç iyi bir anne olmuyorlar çünkü uğraşmadılar emek sarfetmediler. çok üzülüyorum bu yüzden

ayy hala çıkmadı mı raporun hay allah, neyse inşallah yetişir de beklemek zorunda kalmazsın. bence de allah kısmet eder de olursa bizler daha özel anneler olacağız.

merhaba arkadaşlar ve bu yolda mücadele eden herkez önce RABBİM hepimize sabır sonrada şifamızı versin benimde 2.denemem olacak ocak 15 gibi başlıyacağız yasmin kullanıyorum şidi ikinci yasmine geçeceğim 3 gün sonra sonra uzun protukol ilktede uzun olmuştu geçen sene aralık ayında ohss riskim çok fazla geçende ohss oldum şimdi bakalım doktorum dikkat edeceğiz diyor sıvı çok tüketin tüp bebekte neyse ilk tüp bebek denemem pozitifdi ama 3 aylıkken düşük yaptım kromozon tahlili falan yaptırdık hiç bi şey çıkmadı bakalım şimdi bekliycez

Geçmiş olsun inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin ve ömür boyu bir daha seni bırakmaz.

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese:emir_bebek:

Bende araniza yeni katildim..:25:
tüp bebek tedavisine basliycaz insallah..
ilk dememiz olacak.nasil bi sürec bekliyo bizi az cok biliyoruz ama cok heyecanliyim..:44:
esimin sperm sayisi düsüklügü sorunumuz..:59:

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah....:49:

Amin canım inşallah nazlı kuzun seni çok bekletmez de ilk denemende gelir.

Back