Sabah saat 6'da uyundim baktim ki 1-2 damla kanamam var. Doktorumu aradim önemli degil olur o kadar dinlen pozitif düsün dedi ve beklemek zorundayiz dedi.
Ama simdi sancilarim var ve kanamam artti, kasiklarim alev topu gibi yaniyo anlayamiyorum tüm bunlarin anlami ne.
Yarin ola hayir ola insallah, bunada sükür Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnnnn....
canım test günün ne zaman?
Sen sıkma canını hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim..İnşallah. Diyorumya ben ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama artık bundan sonra idrar testinede güvenmem. Bence sende güvenmeBozma moralini sakın olacağı varsa olur inşallah..
Sabah saat 6'da uyundim baktim ki 1-2 damla kanamam var. Doktorumu aradim önemli degil olur o kadar dinlen pozitif düsün dedi ve beklemek zorundayiz dedi.
Ama simdi sancilarim var ve kanamam artti, kasiklarim alev topu gibi yaniyo anlayamiyorum tüm bunlarin anlami ne.
Yarin ola hayir ola insallah, bunada sükür Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnnnn....
test gündaşım
sende takma kanamaya
sancı bende de var çok normal hatta deneyimliler ağrı ii diolar.
kanama da olur damla şeklindekiler tutunma kanaması olabilir.
Hatta şakır şakır regl olan var şu an kocaman hamile.
Tek önemli olan senin moralinin düzgün olması! Bence çok da önemsemedi dr un bu da ii bişi
sorun olduğunu düşünse hemen teste çaarır ona görede ilaçları bıraktırırdı.
akasya senin sonucun ne oldu canım takip edemedim merak ettim.. umarım pozitiftir
herkese selammmm .. tensell sensin dimiiiii aynı tansel crafty :)
öyle canımcım tüp bebek tedaviisnde sonuç bekliyoruz.. sen nasılsın ne işin var burda:))))
kızlar kendimden genel olarak bahsetmek istiyorum biraz ben ilk tüpbebek denememi adını bile anmak istemediğim iğrenç ötesi yerde yaptırdım ve sonucum doğal olarak negatifti :97: 2.denememi bürüksel tüp bebek merkezinde denedik herşeyden memnun kaldım süper bir merkez ve süper ekiplere sahip bizde erkek infertilitesi vardı ve ımsı tekniği uygulandı bakın ıcsı demiyorum ımsı neyse opu ve transfer işlemlerimi hüsamettin bey ve yücel bey birlikte yaptılar transferden sonra 3.30 saat hastanede dinlendim ve vc bile kalkmadım sürgü kullandım 3.30 saatin ardından merkeze toplam 30 adım mesafedeki otele aracımızla gittik dr miz 5gün yatış verdi ama ben 8gün yattım kabız olmamak için öğlen öğünümde devamlı salata yedim ayran içtim onların dışında ananas suyu antep fıstığı badem kuru kayısı kuru incir kabak çekirdeği tükettim bunların hepsini bu sitede benden önce hamile kalanlardan öğrenmiştim vede aynılarını uyguladım 6.7. günlerde idrar testim silik 9.gün tam pozitif çıkınca 10günü bekleyemeden beta hcg baktırdım ve sonuç 9.günde 80.7 pozitifti 10.gün 105.7 ve 12.gün 287 oldu şuanda 28ekimde kese ve kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorumbana 5.gün tek embriyo tranfer olmuştu ..lafın kısası ben hep yattım arada dolandım arada uzun oturdum yemeğime dikkat ettim darısı bekleyen herkesin başına inşş. allahım hepinizi evlat sahibi yapsın bundan sonra hep dualarımda olacaksınız benden böle kıslar herkesin yaptıkları farklı benim yaptıklarım bunlardı he bu arada 6.gün otelden eve dönerken gece yola çıktık trafik boş olsun die ve 2saatlik yolu 3saatte geldik önde oturdum ve altımda silikon yastık vardıı :90::90: dualarımdasınız kıslar hepinizi seviyorummm....
sizi bulmak için geldim... çooookk uzun zamandır bakmıyorum... merak ettim sonuçları tedavi sürecini kısmet olursa bende yarın tpbbk merkzne gdyrm.. ilaca başlıycakmışız... çünkü endometrio çok çok ilerlemiş .. uzun süre ilaç kullanıcakmışım... sizler ne yaptınız hayırlı hbrler verin inş....... her aklıma geldiğinizde dua ediyorum... inş. rabbimm tüm isteyenlerin gönlüne göre verir...
sizi bulmak için geldim... çooookk uzun zamandır bakmıyorum... merak ettim sonuçları tedavi sürecini kısmet olursa bende yarın tpbbk merkzne gdyrm.. ilaca başlıycakmışız... çünkü endometrio çok çok ilerlemiş .. uzun süre ilaç kullanıcakmışım... sizler ne yaptınız hayırlı hbrler verin inş....... her aklıma geldiğinizde dua ediyorum... inş. rabbimm tüm isteyenlerin gönlüne göre verir...
ya kızlar benim durumumda olan kimse yok mu?benim değer 2 günde artmamış..bundan sonra artar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?