• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlar kontrol vardı gene.yumoşların biri 23mm olmuş dev gibi ama onu gözden çıkardılar.yarın tekrar gel dedi.bu arada rahim 10.5 mm olmuş.şu anda bebek için hazırmış.inşaallah emriyolarda kaliteli olurda tutar bebişlerim.

nereyi düşünüyorsun bilmiyorum ama nasip eden mevlamm heryerde kısmetini gönderir bence ama tabiki karar yinede senin.. Hakkında hayırlısı olsun canımm rabbim hayırlısıyla tedavini tamamlayıp kucağını doldursun inşallah .. :nazar::emir_bebek:

amin canım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim

:39:

akasyacım DR gittimi ne dedi hayırlı haber inşallah

Bugünde kan testi yaptırdım değerim 33,45 çıktı.. Doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. Haftaya cumaya kadar hasta olmazsan gel tekrar kan testi yapıcaz. Dış gebelikte olabilir dedi..
Kafam çok rahat çokta iyiyim çok şükür.. Bakalım herşeyin hayırlısı.. Yine beklemeye devam :1:

:52:kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin son regl tarihini baz alıcaksın

yarın test günbüm arkadaşalr çok heyecanlıyım:)
bu arada test aç tok karnına fark ediyormu acaba?

farketmez canım

Merhaba arkadaşlar;
Transferden sonra 10. gün buğün:))) 2 gün kladı test günüme..Gece yattığımda böyle aklıma geliyor sanki kalbim dışarıda atıyor gibi oluyor. Çok heyecanlı ya ve bir o kadarda korku dolu...

ayyyyyyyy ne kadan güzel azcıck zaman kaldı inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur

kızlar kendimden genel olarak bahsetmek istiyorum biraz ben ilk tüpbebek denememi adını bile anmak istemediğim iğrenç ötesi yerde yaptırdım ve sonucum doğal olarak negatifti :97: 2.denememi bürüksel tüp bebek merkezinde denedik herşeyden memnun kaldım süper bir merkez ve süper ekiplere sahip bizde erkek infertilitesi vardı ve ımsı tekniği uygulandı bakın ıcsı demiyorum ımsı neyse opu ve transfer işlemlerimi hüsamettin bey ve yücel bey birlikte yaptılar transferden sonra 3.30 saat hastanede dinlendim ve vc bile kalkmadım sürgü kullandım 3.30 saatin ardından merkeze toplam 30 adım mesafedeki otele aracımızla gittik dr miz 5gün yatış verdi ama ben 8gün yattım kabız olmamak için öğlen öğünümde devamlı salata yedim ayran içtim onların dışında ananas suyu antep fıstığı badem kuru kayısı kuru incir kabak çekirdeği tükettim bunların hepsini bu sitede benden önce hamile kalanlardan öğrenmiştim vede aynılarını uyguladım 6.7. günlerde idrar testim silik 9.gün tam pozitif çıkınca 10günü bekleyemeden beta hcg baktırdım ve sonuç 9.günde 80.7 pozitifti 10.gün 105.7 ve 12.gün 287 oldu şuanda 28ekimde kese ve kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum :49::49: bana 5.gün tek embriyo tranfer olmuştu ..lafın kısası ben hep yattım arada dolandım arada uzun oturdum yemeğime dikkat ettim darısı bekleyen herkesin başına inşş. allahım hepinizi evlat sahibi yapsın bundan sonra hep dualarımda olacaksınız :16::16: benden böle kıslar herkesin yaptıkları farklı benim yaptıklarım bunlardı he bu arada 6.gün otelden eve dönerken gece yola çıktık trafik boş olsun die ve 2saatlik yolu 3saatte geldik önde oturdum ve altımda silikon yastık vardıı :90::90: dualarımdasınız kıslar hepinizi seviyorummm....:16:

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar ben bugünde kan testi yaptıdım değerim 33,45 çıktı.. doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. dış gebelikte olabilir dedi.. Kafayı yicem :60: transferimden sonra 8, ve 9. günlerde idrar testi yaptım evde 2.çizgi silikte olsa vardı. şimdi kan değerlerimde bi garip. Çok merak ediyorum olmayan bi gebelik idrar testinde nasıl çıkar..
Neyse amaaannn boşverdim artık hiç bişeyide kafama takmıyorum :)) ne olucaksa olur artık ..:1:

hayırlısı olsun canım nasipse zaten bişicik olmaz ama rahat olmana çok sevindim canım

kızlar kontrol vardı gene.yumoşların biri 23mm olmuş dev gibi ama onu gözden çıkardılar.yarın tekrar gel dedi.bu arada rahim 10.5 mm olmuş.şu anda bebek için hazırmış.inşaallah emriyolarda kaliteli olurda tutar bebişlerim.

maşallah inşallah güzel yumoşların olur en kalitelisi transfer edilir canım

Halev sağol.. Kafam çok rahat, bende çok rahatım. çarşamba demişti, çarşamba oldu şimdi cuma dedi.. Bune yaa insan düşün düşün fenalık gelio :1: Artık bişey düşünmüyorum beynimi boşalttım
:1: Bakalım hastalanmazsam tekrar gidicem zaten. Hastalanırsamda ondan sonra 1 sene ara vericem bakalım hayırlısı rabbimden..
Rabbime şükürler olsun..

zaman geçtikçe ben dahada kötü oluyorum arkadaşlar okadar heyecanlıyım ki bazen olumlu düşünüyorum gülümsemek geliyor içimden ama bazende endişe rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama çok zor ya çok zor :(

Halev sağol.. Kafam çok rahat, bende çok rahatım. çarşamba demişti, çarşamba oldu şimdi cuma dedi.. Bune yaa insan düşün düşün fenalık gelio :1: Artık bişey düşünmüyorum beynimi boşalttım
:1: Bakalım hastalanmazsam tekrar gidicem zaten. Hastalanırsamda ondan sonra 1 sene ara vericem bakalım hayırlısı rabbimden..
Rabbime şükürler olsun..

akasya bende aynı durumdayımm..p.tesi 52 çıktı bugün 60.idrar testi negatif.bende cumaya bi daha yapcam..

akasya bende aynı durumdayımm..p.tesi 52 çıktı bugün 60.idrar testi negatif.bende cumaya bi daha yapcam..

Allah yardımcımız olsun inşallah.. Bu nasıl bi iş anlamadım. Değere bakıolar var yada yok diye kesin bişeyde demiyorlar.. İlaçlarını kestik gebelik varsada devam eder korkma, ama bi kaç gün içinde hasta olursun dedi doktorum bende anlamadım bişey. Ama ben artık kafamı boşalttım bişey düşünmüyorum. Herşey olacağına varır. Canım Hayırlısıyla değerin artar inşallah.. Sende içini ferah tut.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

doktorumla görüşemedim sekreteri ilaçlara devam et 2 gün sonra testi tekrarla dedi..

İdrar testini bugünmü yaptın ?? İlaçlara devam et demişler sana en azından bana doktorum bırak dedi. hastaneyi yarın ara doktorunla görüşmeye çalış bence..değerin çok düşükte değil yani.. Sıkıntı yapma sakın.. Cuma günü değerin daha çok artar inşallah..

mrb arkadaşlar cvp larınız için tşk ediyorum dr a gittigimde bana adetin 21. günü gel ilaca başlıycaz dedi lucrin ilacın ismi dr la konuşmaya vakit bulamadım sizler biliyormusunuz bu ilacı dondurulmuş embiriyolarım var neden ilaç kullanıyorum onuda anlamış deyilim istanbul alman hastanesin de yaptıran varmı aranızda birde transferden sonra nelere dikkat etmeliyim tutunması için ne yapmalıyım yada

zaman geçtikçe ben dahada kötü oluyorum arkadaşlar okadar heyecanlıyım ki bazen olumlu düşünüyorum gülümsemek geliyor içimden ama bazende endişe rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama çok zor ya çok zor :(

seni çok iyi anlıyorum canımcım..benimde test günüm 18 şubat.. o güne kadar sabredeceğim inşallah..

:52:kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???

Hayirli olsun insallah saglikla sihhat ile kucagina alirsin.

İdrar testini bugünmü yaptın ?? İlaçlara devam et demişler sana en azından bana doktorum bırak dedi. hastaneyi yarın ara doktorunla görüşmeye çalış bence..değerin çok düşükte değil yani.. Sıkıntı yapma sakın.. Cuma günü değerin daha çok artar inşallah..

evet idrar testini bugün kan testinden sonra yaptım.negatif çıktı..nasıl iş bende anlamadımm..ikimizinkide artar inşallah..

mrb arkadaşlar cvp larınız için tşk ediyorum dr a gittigimde bana adetin 21. günü gel ilaca başlıycaz dedi lucrin ilacın ismi dr la konuşmaya vakit bulamadım sizler biliyormusunuz bu ilacı dondurulmuş embiriyolarım var neden ilaç kullanıyorum onuda anlamış deyilim istanbul alman hastanesin de yaptıran varmı aranızda birde transferden sonra nelere dikkat etmeliyim tutunması için ne yapmalıyım yada

arkadasım öncelıkle senın ıcın herseyın hayırlısı olsun bende alman hastanesıne gıdıyorum hatta yarın 2.kontrolum var ben donmus kullanmadım hıc ama bıldıgım kadarıyla donmus kullanılsada oncesınden kısa bı tedavı goruyo herkez ılac kullanıyo yanı sana ozgu bı sey deıl işşallah bu sefer yuzumuz guler

evet idrar testini bugün kan testinden sonra yaptım.negatif çıktı..nasıl iş bende anlamadımm..ikimizinkide artar inşallah..

Sen sıkma canını hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim..İnşallah. Diyorumya ben ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama artık bundan sonra idrar testinede güvenmem. Bence sende güvenme :1: Bozma moralini sakın olacağı varsa olur inşallah..

Back