• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

melek kuzumm benimmmmmm
nerde yapacaksın bakalım sen? neden o merkez şimdi gidemedim eskiye istanbul bişi dedindi. İstanbuldasın sen gelip şu memorial semra hanım ile görüşsen ya bi yaaaaa
kadın bi deli bu konuda birini muayene etmiş demiş ki senden 7 yumurta 5 embriyo alırız öle çıkmış bilio musun
taam aynı yerde devam et memorial şart değil ama şu semra hanıma bi görün bi fikir al

Semra hanımın iyi bir doktor olduğu çok kesin. istanbulda doktor konusunda çok şanslıısnız. benim doktorumda çok iyiyidi şimdi ama bazı doktorların tecrübesi yeter. sen semra hanıma muayene olmuşmuydun..

melek kuzumm benimmmmmm
nerde yapacaksın bakalım sen? neden o merkez şimdi gidemedim eskiye istanbul bişi dedindi. İstanbuldasın sen gelip şu memorial semra hanım ile görüşsen ya bi yaaaaa
kadın bi deli bu konuda birini muayene etmiş demiş ki senden 7 yumurta 5 embriyo alırız öle çıkmış bilio musun
taam aynı yerde devam et memorial şart değil ama şu semra hanıma bi görün bi fikir al

cnm olabilir orayada bi giderim dolaşırım hepsini bakalım kısmet... medi ne alemde... bide kendim için hissedebilsem o hisleri... :S ayrıca rabbim nasip ederse ben anca mart hatta nisana bi topiğe yetişirim ama bırakmam sizi bak nasıl buldum... :D:D

Semra hanımın iyi bir doktor olduğu çok kesin. istanbulda doktor konusunda çok şanslıısnız. benim doktorumda çok iyiyidi şimdi ama bazı doktorların tecrübesi yeter. sen semra hanıma muayene olmuşmuydun..

cnm benim dr um kliniğin şefiymiş (düzelttim aman :))
semradan sonra gelen kişi Güvenç Bey
o nedenle semraya görünme ihtiyacı hiç hissetmedim
e bide IMCI mi ne o lazımdı bize sperm için
o nedenle ben görünmedim, bide tedavimi başlatmam gerekiodu biliosun diğer dr içime sinmemişti. Bu güvenç tarantulanın dr uymuş medi önermişti. Regl olmuştum gitmem lazımdı ve semra için ancak 10 gün sonaya randevu veriolardı.

Son düzenleme:
cnm olabilir orayada bi giderim dolaşırım hepsini bakalım kısmet... medi ne alemde... bide kendim için hissedebilsem o hisleri... :S ayrıca rabbim nasip ederse ben anca mart hatta nisana bi topiğe yetişirim ama bırakmam sizi bak nasıl buldum... :D:D

medimm çalışmalar devam ediyor, inşşallh olcak onunda talı bi bebişi...

cnm benim dr um baş asistanı kliniğin
o nedenle ben görünmedim, bide tedavimi başlatmam gerekiodu biliosun diğer dr içime sinmemişti. Bu güvenç tarantulanın dr uymuş medi önermişti. Regl olmuştum gitmem lazımdı ve semra için ancak 10 gün sonaya randevu veriolardı.

+ orda kime gidersen git herşeyine zaten semra hn karar veriomuş, ilacın dozu vs fln
onun onayı olmadan olmuomuş öle diolardı ortak toplantıda karar veriolarmış

cnm benim dr um baş asistanı kliniğin

öyle ya sen bu işi bence en iyi merkezde yaptın. inşallah sonuda çok güzel olcak...

+ orda kime gidersen git herşeyine zaten semra hn karar veriomuş, ilacın dozu vs fln
onun onayı olmadan olmuomuş öle diolardı ortak toplantıda karar veriolarmış

doğrudur oranın başındaki kişi sonuçta. herşey onda bitiyordur...

kızlar herkese günaydın .
bugün test günüm:)
birazdan hastaneye gidicem:)
dualarınızı benden eksik etmeyin:) çok heyecanlıyım rabbim cümlemizi bu yollada muhaffak eylesin

rüyan hayra çıkar inşallah canım

tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel devam eder ve mutlu sonla gelirsin bizlere

canım benim kayınvalidem dünyalar tatlısı sağolsun ben annemden görmediğim ilgi sevgi şevkat hepsini kendisinde ve kayınpederimde gördüm:nazar: benim bu durumumu aileden sadece o biliyor kendi anneme bile söylemedim yani haaaaa kendi annemde iyidir ama uzakta ve gerek görmedim o yüzden

hadi bakalım inşallah güzel başlar güzel devam eder canım

güzel bi haberle dönerler inşallah canım ve en iyi yumoşla transferin gerçekleşir inşallah

tesekkür ederim canim insallah dedigin gibi olur:49:

dualarınızı benden eksik etmeyin:) çok heyecanlıyım rabbim cümlemizi bu yollada muhaffak eylesin

inşallah iyi haberlerle dönersin.. Allah yardımcın olsun..

Hayırlı haberler alırsın inşallah..Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.. :))
Rabbim seni ve burdaki bütün arkadaşlarımızı sevindirsin İnşallah..:16:

benimde yarın test günüm, ayyy çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur..

kızlar sonuçlar 16: da çıkıcak rabbim yardım et çok zor bu beklemek zaman durmuş gibi :(
çok endişeliyim:(

eminim çok zordur:) bende yarın aynı şeyleri yaşayacağım..Tüp bebek tedavisinin tedavisi zor, hormon ilaçları zorlayıcı, maddi yönüde var ama en zoru bu test olayıymış. Bu tedaviden bunu tecrübe ettim. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Back