• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

slm kızlar ben geldımmmbenımde bugun 7 gunum transferımın bugun kasıklarımda agrılarım var bıde gogus uclarıma ıgneler batıo bılen varmı acaba sebebını

canım benimde transferimde 10. günüm. bendede oluyor o gögüslerde batma. normaldir heralde o kadar hormon kullandıkki vucudumuz şaşırdı:)))

canım benimde transferimde 10. günüm. bendede oluyor o gögüslerde batma. normaldir heralde o kadar hormon kullandıkki vucudumuz şaşırdı:)))

dogru soyluyosun ben progestan kullanıyorum gunde 3kez vajınadan cok halsızlestırdı benı dr soyledı ama yemek bıle yapmak ıstemıyo ccanım ya bende

ben istnbl tpbbk mrkzne gidicem görüşücem yarın... kızlar nasıl gelişiyo bu olaylar tecrübelerinizi paylaşsanız... bu hafta iğne kullanıcakmışım nasıl oluyo bunlar transfer yada toplama işlemleri... ben korkuyorum...

canım korku, telaş heyecan hepsi çok normal. bu süreç başlayınca herşeyi aşama aşama öğreniyorsun. Doktora gidince öncelikle yumurtaların büyümesi için ilaca başlayacaksın. Doktorun veya hemşireler ilaç kullanımı ile ilgili bilgi veriyor. sen merkeze bi git bak nasıl herşeyi bi anda öğreniyorsun...Zor bir süreç ama çok korkmana gerk yok. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için..

tanselcim nasıl gelişti senin durumlar... anlatsana lütfen transfer oldumu nasıl ilaç kullandın.. sonuç ne zmn çıkıyo...

canımcım transferim oldu hemde 10 gün oldu. Cuma günü test günüm. çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum sorma. kanda baktıracağım inaşşalh sonuç iyi çıkar.. ben ilaç olarak gonalf kullandım. Kullanılan ilaçlar aynı tür, doktorun sana göre dozunu ayarlıyor. Bu konuda kimseyle kendini kıyaslama. herkezin farklı oluyo..

canım korku, telaş heyecan hepsi çok normal. bu süreç başlayınca herşeyi aşama aşama öğreniyorsun. Doktora gidince öncelikle yumurtaların büyümesi için ilaca başlayacaksın. Doktorun veya hemşireler ilaç kullanımı ile ilgili bilgi veriyor. sen merkeze bi git bak nasıl herşeyi bi anda öğreniyorsun...Zor bir süreç ama çok korkmana gerk yok. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için..

dr.um bna uzun prtkol adetin 22ci günü başlanyo ama sana 12 gn baslycz lucrndaıly clt altna ığne yapcksın hastalığı basklama için adetlykn yumurta için ilaca baslycz dedi. anlattı ama toplamada transfrde fln acı falan yaşanymu nekdr sürüyo dr ların dedği başka sizlrn anlattı başka dediğin başka..

sen nereye gıdıyosun tek embrıyomu senınkıde bende ctsı ıdrar tahlılı yapıcam ptsıde kan tahlılı hayırlısı artık

evet tek embriyo.. ben idrarda bakmayacağım, kanda dedikleri günde baktırcağım. erken yapmak istemiyorum..

:kkk:
dr.um bna uzun prtkol adetin 22ci günü başlanyo ama sana 12 gn baslycz lucrndaıly clt altna ığne yapcksın hastalığı basklama için adetlykn yumurta için ilaca baslycz dedi. anlattı ama toplamada transfrde fln acı falan yaşanymu nekdr sürüyo dr ların dedği başka sizlrn anlattı başka dediğin başka..

canımcım yumurta toplama anestezi ile yapılıyor ben hiç bi sıkıntı yaşamadım sonucundada. transferde 5 dk sürüyor, idrara sıkışık oluyorsun ben biraz zorlandım ama geçiyo hepsi canımya..

güzel haberler alacaksın inş. ben inanıyorum.. rabbim o sevinci yaşasıninş. tüm bekleyenlere... crafty ne yaptı ????

sağol canımcım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. craftycim ve ben bu yolda yürürkende hep beraberdik. inşallah onunla bereber sevineceğiz.

kuzu cazi,
bende kaptım bebeğimi geldim :) 7 gündür benle :) 6 gün sonra da bakalım benle kalmaya devam edecek mi onu öğreneceğim :)

CAZİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sen nerdesin kuzummmmmmmm
neden tüp bebek bakem ? noldu ki

BEBEMMMMMMM :) ay kız yüzünüzü görmüş gibi sevindim valla yaa tam adını geçirdim aklımdan yazdım bi baktım sennnnnn :) sizleri merak ettim... hastaydık ailecek bu ara ... neden tüp cnm bnm endo almış başını gitmiş amelyattan sora tekrarladı kist ve yumurtalıklarım kissing durudaymış yani içerisi bayağı yapışmış çok ilerlemiş... bu tedavi bem bebek geticek hem bnm hastalığımı geriletecek inş. tannseli sorguya çekmiştim yetiştin... durumlar nasılll...

kuzu cazi,
bende kaptım bebeğimi geldim :) 7 gündür benle :) 6 gün sonra da bakalım benle kalmaya devam edecek mi onu öğreneceğim :)

ALLAHIMMMMMM........ sana şükürler olsun... ağlıycam şimdi yaaaaaaa :):) çok çok çooooookkkk sevindim... çok inanıyorum ya seninle cnm ben inanıyorum gelecek bu bebiş... ve tansell aynı şekilde hissediyorum yaaa :):) :):)):):) rabbim tamamına erdirsin.. inşşşşşşş... darısı bizlerinde başına....

BEBEMMMMMMM :) ay kız yüzünüzü görmüş gibi sevindim valla yaa tam adını geçirdim aklımdan yazdım bi baktım sennnnnn :) sizleri merak ettim... hastaydık ailecek bu ara ... neden tüp cnm bnm endo almış başını gitmiş amelyattan sora tekrarladı kist ve yumurtalıklarım kissing durudaymış yani içerisi bayağı yapışmış çok ilerlemiş... bu tedavi bem bebek geticek hem bnm hastalığımı geriletecek inş. tannseli sorguya çekmiştim yetiştin... durumlar nasılll...

kızlar ya şöyle olurmuş.biizm azimli şubat anneleri topiği yavaş yavaş buraya gelirmiş..bi bakmışız hep beraber burdayız. artık tüp bebek konuşmak yasak deriz yaparız geyimizi:)))))) ama eminim canom yine hamiledir..

ALLAHIMMMMMM........ sana şükürler olsun... ağlıycam şimdi yaaaaaaa :):) çok çok çooooookkkk sevindim... çok inanıyorum ya seninle cnm ben inanıyorum gelecek bu bebiş... ve tansell aynı şekilde hissediyorum yaaa :):) :):)):):) rabbim tamamına erdirsin.. inşşşşşşş... darısı bizlerinde başına....

hislerine kurban olayım caziiimmmmmmmmmmmm.. Allhım bu yolda sana hiç sıkıntı yaşatmasın..

melek kuzumm benimmmmmm
nerde yapacaksın bakalım sen? neden o merkez şimdi gidemedim eskiye istanbul bişi dedindi. İstanbuldasın sen gelip şu memorial semra hanım ile görüşsen ya bi yaaaaa
kadın bi deli bu konuda birini muayene etmiş demiş ki senden 7 yumurta 5 embriyo alırız öle çıkmış bilio musun
taam aynı yerde devam et memorial şart değil ama şu semra hanıma bi görün bi fikir al

kızlar ya şöyle olurmuş.biizm azimli şubat anneleri topiği yavaş yavaş buraya gelirmiş..bi bakmışız hep beraber burdayız. artık tüp bebek konuşmak yasak deriz yaparız geyimizi:)))))) ama eminim canom yine hamiledir..

vallahi hamile :)
elmam da hamile baktın mı
potim de hamile
süper dimi

Back