slm kızlar ben geldımmmbenımde bugun 7 gunum transferımın bugun kasıklarımda agrılarım var bıde gogus uclarıma ıgneler batıo bılen varmı acaba sebebını
canım benimde transferimde 10. günüm. bendede oluyor o gögüslerde batma. normaldir heralde o kadar hormon kullandıkki vucudumuz şaşırdı:)))
ben istnbl tpbbk mrkzne gidicem görüşücem yarın... kızlar nasıl gelişiyo bu olaylar tecrübelerinizi paylaşsanız... bu hafta iğne kullanıcakmışım nasıl oluyo bunlar transfer yada toplama işlemleri... ben korkuyorum...
sibelcim ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum, ama inşallah artar canımcım. tekrar ne zaman kan vercen?
dogru soyluyosun ben progestan kullanıyorum gunde 3kez vajınadan cok halsızlestırdı benı dr soyledı ama yemek bıle yapmak ıstemıyo ccanım ya bende
bende kullanıyorum progestron hormonu vajinadan.
tanselcim nasıl gelişti senin durumlar... anlatsana lütfen transfer oldumu nasıl ilaç kullandın.. sonuç ne zmn çıkıyo...
canım korku, telaş heyecan hepsi çok normal. bu süreç başlayınca herşeyi aşama aşama öğreniyorsun. Doktora gidince öncelikle yumurtaların büyümesi için ilaca başlayacaksın. Doktorun veya hemşireler ilaç kullanımı ile ilgili bilgi veriyor. sen merkeze bi git bak nasıl herşeyi bi anda öğreniyorsun...Zor bir süreç ama çok korkmana gerk yok. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için..
sen nereye gıdıyosun tek embrıyomu senınkıde bende ctsı ıdrar tahlılı yapıcam ptsıde kan tahlılı hayırlısı artık
dr.um bna uzun prtkol adetin 22ci günü başlanyo ama sana 12 gn baslycz lucrndaıly clt altna ığne yapcksın hastalığı basklama için adetlykn yumurta için ilaca baslycz dedi. anlattı ama toplamada transfrde fln acı falan yaşanymu nekdr sürüyo dr ların dedği başka sizlrn anlattı başka dediğin başka..
evet tek embriyo.. ben idrarda bakmayacağım, kanda dedikleri günde baktırcağım. erken yapmak istemiyorum..
güzel haberler alacaksın inş. ben inanıyorum.. rabbim o sevinci yaşasıninş. tüm bekleyenlere... crafty ne yaptı ????
CAZİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sen nerdesin kuzummmmmmmm
neden tüp bebek bakem ? noldu ki
kuzu cazi,
bende kaptım bebeğimi geldim :) 7 gündür benle :) 6 gün sonra da bakalım benle kalmaya devam edecek mi onu öğreneceğim :)
BEBEMMMMMMM :) ay kız yüzünüzü görmüş gibi sevindim valla yaa tam adını geçirdim aklımdan yazdım bi baktım sennnnnn :) sizleri merak ettim... hastaydık ailecek bu ara ... neden tüp cnm bnm endo almış başını gitmiş amelyattan sora tekrarladı kist ve yumurtalıklarım kissing durudaymış yani içerisi bayağı yapışmış çok ilerlemiş... bu tedavi bem bebek geticek hem bnm hastalığımı geriletecek inş. tannseli sorguya çekmiştim yetiştin... durumlar nasılll...
ALLAHIMMMMMM........ sana şükürler olsun... ağlıycam şimdi yaaaaaaa :):) çok çok çooooookkkk sevindim... çok inanıyorum ya seninle cnm ben inanıyorum gelecek bu bebiş... ve tansell aynı şekilde hissediyorum yaaa :):) :):)):):) rabbim tamamına erdirsin.. inşşşşşşş... darısı bizlerinde başına....
ALLAHIMMMMMM........ sana şükürler olsun... ağlıycam şimdi yaaaaaaa :):) çok çok çooooookkkk sevindim... çok inanıyorum ya seninle cnm ben inanıyorum gelecek bu bebiş... ve tansell aynı şekilde hissediyorum yaaa :):) :):)):):) rabbim tamamına erdirsin.. inşşşşşşş... darısı bizlerinde başına....
kızlar ya şöyle olurmuş.biizm azimli şubat anneleri topiği yavaş yavaş buraya gelirmiş..bi bakmışız hep beraber burdayız. artık tüp bebek konuşmak yasak deriz yaparız geyimizi:)))))) ama eminim canom yine hamiledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?