2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlar kontrol vardı gene.yumoşların biri 23mm olmuş dev gibi ama onu gözden çıkardılar.yarın tekrar gel dedi.bu arada rahim 10.5 mm olmuş.şu anda bebek için hazırmış.inşaallah emriyolarda kaliteli olurda tutar bebişlerim.

Sağol canım ALLAH razı olsun.. Bakalım herşey kısmet nasip.. Kaderde varsa olur elbetteki.. Canım doktorum Latif beydi.. Medikal park.. Doktorumdanda personeldende çok memnundum.. Rabbim hepsinden razı olsun.. Senin ?

akasyacım DR gittimi ne dedi hayırlı haber inşallah

amin canım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim

akasyacım DR gittimi ne dedi hayırlı haber inşallah

Bugünde kan testi yaptırdım değerim 33,45 çıktı.. Doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. Haftaya cumaya kadar hasta olmazsan gel tekrar kan testi yapıcaz. Dış gebelikte olabilir dedi..
Kafam çok rahat çokta iyiyim çok şükür.. Bakalım herşeyin hayırlısı.. Yine beklemeye devam

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin son regl tarihini baz alıcaksın

yarın test günbüm arkadaşalr çok heyecanlıyım:)
bu arada test aç tok karnına fark ediyormu acaba?

farketmez canım

ayyyyyyyy ne kadan güzel azcıck zaman kaldı inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hayırlısı olsun canım nasipse zaten bişicik olmaz ama rahat olmana çok sevindim canım

maşallah inşallah güzel yumoşların olur en kalitelisi transfer edilir canım

Halev sağol.. Kafam çok rahat, bende çok rahatım. çarşamba demişti, çarşamba oldu şimdi cuma dedi.. Bune yaa insan düşün düşün fenalık gelio Artık bişey düşünmüyorum beynimi boşalttım
Bakalım hastalanmazsam tekrar gidicem zaten. Hastalanırsamda ondan sonra 1 sene ara vericem bakalım hayırlısı rabbimden..
Rabbime şükürler olsun..

zaman geçtikçe ben dahada kötü oluyorum arkadaşlar okadar heyecanlıyım ki bazen olumlu düşünüyorum gülümsemek geliyor içimden ama bazende endişe rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama çok zor ya çok zor

akasya bende aynı durumdayımm..p.tesi 52 çıktı bugün 60.idrar testi negatif.bende cumaya bi daha yapcam..

akasya bende aynı durumdayımm..p.tesi 52 çıktı bugün 60.idrar testi negatif.bende cumaya bi daha yapcam..

Allah yardımcımız olsun inşallah.. Bu nasıl bi iş anlamadım. Değere bakıolar var yada yok diye kesin bişeyde demiyorlar.. İlaçlarını kestik gebelik varsada devam eder korkma, ama bi kaç gün içinde hasta olursun dedi doktorum bende anlamadım bişey. Ama ben artık kafamı boşalttım bişey düşünmüyorum. Herşey olacağına varır. Canım Hayırlısıyla değerin artar inşallah.. Sende içini ferah tut.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

doktorumla görüşemedim sekreteri ilaçlara devam et 2 gün sonra testi tekrarla dedi..

İdrar testini bugünmü yaptın ?? İlaçlara devam et demişler sana en azından bana doktorum bırak dedi. hastaneyi yarın ara doktorunla görüşmeye çalış bence..değerin çok düşükte değil yani.. Sıkıntı yapma sakın.. Cuma günü değerin daha çok artar inşallah..

mrb arkadaşlar cvp larınız için tşk ediyorum dr a gittigimde bana adetin 21. günü gel ilaca başlıycaz dedi lucrin ilacın ismi dr la konuşmaya vakit bulamadım sizler biliyormusunuz bu ilacı dondurulmuş embiriyolarım var neden ilaç kullanıyorum onuda anlamış deyilim istanbul alman hastanesin de yaptıran varmı aranızda birde transferden sonra nelere dikkat etmeliyim tutunması için ne yapmalıyım yada

seni çok iyi anlıyorum canımcım..benimde test günüm 18 şubat.. o güne kadar sabredeceğim inşallah..

Hayirli olsun insallah saglikla sihhat ile kucagina alirsin.

evet idrar testini bugün kan testinden sonra yaptım.negatif çıktı..nasıl iş bende anlamadımm..ikimizinkide artar inşallah..

arkadasım öncelıkle senın ıcın herseyın hayırlısı olsun bende alman hastanesıne gıdıyorum hatta yarın 2.kontrolum var ben donmus kullanmadım hıc ama bıldıgım kadarıyla donmus kullanılsada oncesınden kısa bı tedavı goruyo herkez ılac kullanıyo yanı sana ozgu bı sey deıl işşallah bu sefer yuzumuz guler

evet idrar testini bugün kan testinden sonra yaptım.negatif çıktı..nasıl iş bende anlamadımm..ikimizinkide artar inşallah..

Sen sıkma canını hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim..İnşallah. Diyorumya ben ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama artık bundan sonra idrar testinede güvenmem. Bence sende güvenme Bozma moralini sakın olacağı varsa olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…