canımcım biliyorum aslında hamileysem çıkar ama yinede cesaret edemiyorum..
Benimde memorial Güvenç Karlıkaya. Bugün transfer günümüz.
çok şanslıyız değil miii :) ya da bence öle
sevdim ben onu çok
şimdi hamile olanlar belirti yaşadınızmı benim göğüslerim çok acıyor
Kızlar ben bugünde kan testi yaptıdım değerim 33,45 çıktı.. doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. dış gebelikte olabilir dedi.. Kafayı yicemtransferimden sonra 8, ve 9. günlerde idrar testi yaptım evde 2.çizgi silikte olsa vardı. şimdi kan değerlerimde bi garip. Çok merak ediyorum olmayan bi gebelik idrar testinde nasıl çıkar..
Neyse amaaannn boşverdim artık hiç bişeyide kafama takmıyorum :)) ne olucaksa olur artık ..
Kullandığın progestoron ilaçları yapıyor olabilir benim transferim bugün 3 gündür jel kullanıyorum ama göğüslerim acayip hassaslaştı.
kızlar ben bugünde kan testi yaptıdım değerim 33,45 çıktı.. Doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. Haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. Dış gebelikte olabilir dedi.. Kafayı yicemTransferimden sonra 8, ve 9. Günlerde idrar testi yaptım evde 2.çizgi silikte olsa vardı. şimdi kan değerlerimde bi garip. çok merak ediyorum olmayan bi gebelik idrar testinde nasıl çıkar..
Neyse amaaannn boşverdim artık hiç bişeyide kafama takmıyorum :)) ne olucaksa olur artık ..
Güvenç bey tatlı ve ilgili bir doktor. Bizim aynı merkezde 2. denememiz. İnşaallah hayırlısıyla bu sefer güzel sonucumuzu alırız.
canım yaaa takip ediyorum seni uzun zamandır . Hemen umutsuzluğa kapılma ne oluırr.
Rabbim sabrımızı deniyo başarıcksın buna önce kendin inan. Inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme. Yüzün gülecek bu sefer ben inanıyorum sen de inan olur mu. öyle karamsar paylaşımlar da yapma.....
akasya sakin ol ve bekle canım belki artar deyerlerin olcak inşallah duaları seninle doktorun kim hangi hastane
herzaman dua etmeye devam edicem elbetteki.hiç bi zaman rabbimden umudumu kesmedim asla kesmemde.. Ilk aşılama denemem negatifle sonuçlanınca çok üzlüp kendimi harap etmiştim.. Ama artık üzülmüyorum hatta eskisindende çok daha iyiyim.Sonuçta hiç çocuğu olmayıp yaşayan insanlarda var değilmi.. Rabbimden gelen herşeye binlerce defa şükürler olsun.. Kafam hiç olmadığı kadar rahat herzamanda öyle olucak rabbimin izniyle..
Sağol canım ALLAH razı olsun.. Bakalım herşey kısmet nasip.. Kaderde varsa olur elbetteki.. Canım doktorum Latif beydi.. Medikal park.. Doktorumdanda personeldende çok memnundum.. Rabbim hepsinden razı olsun.. Senin ?
iyi olduğunaa çok sevindimm. Gülümsedim.. Ben aşılama ile hamile kalıp 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim. O kadar yaklaşıp kaybetmenin ne olduğunu bilirim. Deminki yazın canımı çok acıttı. şimdi tüp bebek için gün sayıyorum ben de. Hayırlı haberlerini bekliyorum cnım. Rabbimin izni olmadan yaprak kımıldamaz. Ol desin yeterki. Dualarım seninle. Takibe devamm.. :13:
umut tüp merkezi süleyman tosun ne güzel sen atlatmıssın o aşamaları ben daha başlamadım çok korku var ende bazen vaz geçmek geliyor içimden işte izleri okuyunca bana güç geliyor iyki varsınız
süperimm hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi olmuyorsa ve hakkımda hayırlısını istiyorsam rabbimden bundada bi hayır elbetteki vardır.. Sağol canım allah razı olsun.. Canımm ya rabbim bidaha yaşatmasın rabbim yardımcın olsun. Ilk denemenmi ? Tedavin hayırlısıyla sonuçlanır hamile olduğunu öğrenir seviniriz hep birlikte.. Kesinlikle öyle herşey rabbimin kudretinde.. Sağol canım bende senin için dua ederim.. Rabbim bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre nasip etsin herşeyi..
il tüp bebek denemem olacak. Ilk aşılamadan sonra bi aşılama daha denedik ve ben masada kaldığım 1 saat boyunca ağladım tabii sonuç negatif hayırlısı diyorum merkeze karar v eremiyorum sadece kararsızlık daha zormuş. Bakalım kısmet sürekli takip ediyorum. Inşallah hepimiz dualarımıza tez zamanda kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?