2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlar kendimden genel olarak bahsetmek istiyorum biraz ben ilk tüpbebek denememi adını bile anmak istemediğim iğrenç ötesi yerde yaptırdım ve sonucum doğal olarak negatifti :97: 2.denememi bürüksel tüp bebek merkezinde denedik herşeyden memnun kaldım süper bir merkez ve süper ekiplere sahip bizde erkek infertilitesi vardı ve ımsı tekniği uygulandı bakın ıcsı demiyorum ımsı neyse opu ve transfer işlemlerimi hüsamettin bey ve yücel bey birlikte yaptılar transferden sonra 3.30 saat hastanede dinlendim ve vc bile kalkmadım sürgü kullandım 3.30 saatin ardından merkeze toplam 30 adım mesafedeki otele aracımızla gittik dr miz 5gün yatış verdi ama ben 8gün yattım kabız olmamak için öğlen öğünümde devamlı salata yedim ayran içtim onların dışında ananas suyu antep fıstığı badem kuru kayısı kuru incir kabak çekirdeği tükettim bunların hepsini bu sitede benden önce hamile kalanlardan öğrenmiştim vede aynılarını uyguladım 6.7. günlerde idrar testim silik 9.gün tam pozitif çıkınca 10günü bekleyemeden beta hcg baktırdım ve sonuç 9.günde 80.7 pozitifti 10.gün 105.7 ve 12.gün 287 oldu şuanda 28ekimde kese ve kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum bana 5.gün tek embriyo tranfer olmuştu ..lafın kısası ben hep yattım arada dolandım arada uzun oturdum yemeğime dikkat ettim darısı bekleyen herkesin başına inşş. allahım hepinizi evlat sahibi yapsın bundan sonra hep dualarımda olacaksınız benden böle kıslar herkesin yaptıkları farklı benim yaptıklarım bunlardı he bu arada 6.gün otelden eve dönerken gece yola çıktık trafik boş olsun die ve 2saatlik yolu 3saatte geldik önde oturdum ve altımda silikon yastık vardıı :90::90: dualarımdasınız kıslar hepinizi seviyorummm....

Kızlar ben bugünde kan testi yaptıdım değerim 33,45 çıktı.. doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. dış gebelikte olabilir dedi.. Kafayı yicem transferimden sonra 8, ve 9. günlerde idrar testi yaptım evde 2.çizgi silikte olsa vardı. şimdi kan değerlerimde bi garip. Çok merak ediyorum olmayan bi gebelik idrar testinde nasıl çıkar..
Neyse amaaannn boşverdim artık hiç bişeyide kafama takmıyorum :)) ne olucaksa olur artık ..

unutmadan belirtileride yazayım benim adet sancılarım oldu hep ve göğüslerim acaip şişti ve dokunmak mümkün deildi hep ağlıyordum yeşil damarlar çıktı göğüslerimde ve göğüs ucu (siyah bölge) altına erik koymuş gibi kabarmıştı halada öle ama belirti olmayanlarda var tabiki bekleme sürecinde ben sadece kendimi anlatmak istedim benden bukaa öptüm hepiniziii

akasya sakin ol ve bekle canım belki artar deyerlerin olcak inşallah duaları seninle doktorun kim hangi hastane

Kullandığın progestoron ilaçları yapıyor olabilir benim transferim bugün 3 gündür jel kullanıyorum ama göğüslerim acayip hassaslaştı.

bende jel kullanıyorum ama öyle böyle değil göğüslerimin uçları çıktı ve acıyor resmen. doğru hormondan kaynaklanıyor olabilir. yedikelirme dikkat ettiğim halde acayip gaz var birde ne zormuş bu tüp bebek valla yaşamayan anlamıyor

canım yaaa takip ediyorum seni uzun zamandır . Hemen umutsuzluğa kapılma ne oluırr.
Rabbim sabrımızı deniyo başarıcksın buna önce kendin inan. Inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme. Yüzün gülecek bu sefer ben inanıyorum sen de inan olur mu. öyle karamsar paylaşımlar da yapma.....

Herzaman dua etmeye devam edicem elbetteki.Hiç bi zaman rabbimden umudumu kesmedim asla kesmemde.. İlk aşılama denemem negatifle sonuçlanınca çok üzlüp kendimi harap etmiştim.. Ama artık üzülmüyorum hatta eskisindende çok daha iyiyim. Sonuçta hiç çocuğu olmayıp yaşayan insanlarda var değilmi.. Rabbimden gelen herşeye binlerce defa şükürler olsun.. Kafam hiç olmadığı kadar rahat herzamanda öyle olucak rabbimin izniyle..

akasya sakin ol ve bekle canım belki artar deyerlerin olcak inşallah duaları seninle doktorun kim hangi hastane

Sağol canım ALLAH razı olsun.. Bakalım herşey kısmet nasip.. Kaderde varsa olur elbetteki.. Canım doktorum Latif beydi.. Medikal park.. Doktorumdanda personeldende çok memnundum.. Rabbim hepsinden razı olsun.. Senin ?

iyi olduğunaa çok sevindimm. Gülümsedim.. Ben aşılama ile hamile kalıp 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim. O kadar yaklaşıp kaybetmenin ne olduğunu bilirim. Deminki yazın canımı çok acıttı. şimdi tüp bebek için gün sayıyorum ben de. Hayırlı haberlerini bekliyorum cnım. Rabbimin izni olmadan yaprak kımıldamaz. Ol desin yeterki. Dualarım seninle. Takibe devamm.. :13:

Sağol canım ALLAH razı olsun.. Bakalım herşey kısmet nasip.. Kaderde varsa olur elbetteki.. Canım doktorum Latif beydi.. Medikal park.. Doktorumdanda personeldende çok memnundum.. Rabbim hepsinden razı olsun.. Senin ?

umut tüp merkezi süleyman tosun ne güzel sen atlatmıssın o aşamaları ben daha başlamadım çok korku var ende bazen vaz geçmek geliyor içimden işte izleri okuyunca bana güç geliyor iyki varsınız

Süperimm hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi olmuyorsa ve hakkımda hayırlısını istiyorsam rabbimden bundada bi hayır elbetteki vardır.. Sağol canım ALLAH razı olsun.. Canımm ya rabbim bidaha yaşatmasın Rabbim yardımcın olsun. İlk denemenmi ? Tedavin hayırlısıyla sonuçlanır hamile olduğunu öğrenir seviniriz hep birlikte.. Kesinlikle öyle herşey rabbimin kudretinde.. Sağol canım bende senin için dua ederim.. Rabbim bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre nasip etsin herşeyi..

umut tüp merkezi süleyman tosun ne güzel sen atlatmıssın o aşamaları ben daha başlamadım çok korku var ende bazen vaz geçmek geliyor içimden işte izleri okuyunca bana güç geliyor iyki varsınız

Canımm rabbimin izniyle hayırlısıyla tedavini güzel sonuçlar alarak tamamlamayı nasip etsin inşallah.. Korkma herşeyin sahibi yüce mevlam. Nasip edince kimse engel olamaz. İçini ferah tut sıkıntı yapma.. Bol bol dua et.. İnşallah hayırlı haberlerini almak nasip olur seviniriz..

il tüp bebek denemem olacak. Ilk aşılamadan sonra bi aşılama daha denedik ve ben masada kaldığım 1 saat boyunca ağladım tabii sonuç negatif hayırlısı diyorum merkeze karar v eremiyorum sadece kararsızlık daha zormuş. Bakalım kısmet sürekli takip ediyorum. Inşallah hepimiz dualarımıza tez zamanda kavuşuruz.

Nereyi düşünüyorsun bilmiyorum ama Nasip eden mevlamm heryerde kısmetini gönderir bence ama tabiki karar yinede senin.. Hakkında hayırlısı olsun canımm rabbim hayırlısıyla tedavini tamamlayıp kucağını doldursun inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…