• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

selam arkadaslar..öncelikle Rabbim hepinizin dilegini gerceklestirip emeklerinizi bosa cikarmasin insallah..

benim sorum görümcemle ilgili.. tüp bebek yaptirmaya karar verdi kendisi.. adetinin 2inci günü muayne oldu ve rahmi temiz cikti cok sükür.. günlük ignelere basladi.. 6nci günü gittiginde 2 ve 3 olmak üzre 5 yumosu olusmus igneleri artik günde iki tane oluyor.. peki bundan sonraki asama nedir? ve bu 5 yumos simdilik iyimidir sizce? gerci biliyorumki yumoslarin kalitesi önemli sayisi degil.. bu dönemde kisinin yapmasi gereken önemli bisey varmi?

görümcem cok fazla bilgiye sahip degil doktorlarda bisey anlatmiyoo diyo.. acikcasi bende sadece kulaktan dolma seyleri biliyorum.. az cok beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.

kızlar topiği takip etmek biraz zor alıntı yapamadım kabalığız maşallah :nazar: akıntı ve ağrı şikayetleri olan arkadaşlar var benim hep inci ince ağrılarım oldu adet sancısı gibi ve jel kullanıyorum onun akıntısıyla birlikte hafif kahverengimsi akıntım da oldu korkmaya gerek yok hepsi normal çok şükür hamileyim yarın doktora gidicez nasipse. sitenin birinde doktor şöyle tarif etmiş: bir binanın altyapısını düşünün, zemini önce kazmak gerekir. Emriyonun da kendine yer açması, orayı kazması gerekiyor. Bu sebeple kendine yer açarken de kılcal damarlara denk gelince hafif lekelenme meydana geliyor, demiş.yani panik yok iyi haberler almak için beklemeye devam :81:

selam arkadaslar..öncelikle Rabbim hepinizin dilegini gerceklestirip emeklerinizi bosa cikarmasin insallah..

benim sorum görümcemle ilgili.. tüp bebek yaptirmaya karar verdi kendisi.. adetinin 2inci günü muayne oldu ve rahmi temiz cikti cok sükür.. günlük ignelere basladi.. 6nci günü gittiginde 2 ve 3 olmak üzre 5 yumosu olusmus igneleri artik günde iki tane oluyor.. peki bundan sonraki asama nedir? ve bu 5 yumos simdilik iyimidir sizce? gerci biliyorumki yumoslarin kalitesi önemli sayisi degil.. bu dönemde kisinin yapmasi gereken önemli bisey varmi?

görümcem cok fazla bilgiye sahip degil doktorlarda bisey anlatmiyoo diyo.. acikcasi bende sadece kulaktan dolma seyleri biliyorum.. az cok beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
slm canım görümcenin ayrıca yapacağı birşey yok canım bu dönemde kendini zorlayacak ağır iş yapmasın ama en önemlisi moral. Herşeyin iyi olacağı yolunca düşünmeye çalışsın. Olumsuz düşünmesin.
Bundan sonraki süreç kontrolde yumurtalar yeterli olgunluğa oluştuktan sonra (20mm civarı) çatlatma iğnesi ardından 36 saat sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi ve 3. ya da 5. gün transfer. Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
slm canım görümcenin ayrıca yapacağı birşey yok canım bu dönemde kendini zorlayacak ağır iş yapmasın ama en önemlisi moral. Herşeyin iyi olacağı yolunca düşünmeye çalışsın. Olumsuz düşünmesin.
Bundan sonraki süreç kontrolde yumurtalar yeterli olgunluğa oluştuktan sonra (20mm civarı) çatlatma iğnesi ardından 36 saat sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi ve 3. ya da 5. gün transfer. Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.

saol canim benimm insallah evlat hasretiyle yanip tutusan herkesin dilegi gercek olur.. gercekten cok zorlu bi dönemmis insan isin icinde olmayinca bu kadarini tahmin edemiyoo.. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah..

Merhaba arkadaşlar;
Transferden sonra 10. gün buğün:))) 2 gün kladı test günüme..Gece yattığımda böyle aklıma geliyor sanki kalbim dışarıda atıyor gibi oluyor. Çok heyecanlı ya ve bir o kadarda korku dolu...

Merhaba arkadaşlar;
Transferden sonra 10. gün buğün:))) 2 gün kladı test günüme..Gece yattığımda böyle aklıma geliyor sanki kalbim dışarıda atıyor gibi oluyor. Çok heyecanlı ya ve bir o kadarda korku dolu...

7. gün bende de kuzum
o kalbin dışarıda atması fena bende de var
ağzımda bazen bazen beynimde
of of

Merhaba arkadaşlar;

tansell seni heyecanlandırmak gibi olmasın ama ben 10. günümde idrar tahlili yaptım silik çıktı. Hemen hastaneye gittim bhcgye baktık sonuç pozitif :69:

saol canim benimm insallah evlat hasretiyle yanip tutusan herkesin dilegi gercek olur.. gercekten cok zorlu bi dönemmis insan isin icinde olmayinca bu kadarini tahmin edemiyoo.. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah..

evet zor süreç hakikaten normal yolla hamile kalanlar böyle ayrıntılı bilmiyorlar biz uzmanı olduk cahil kalsaydık keşke :27: neyse sonu güzel olsun inşallah :69:

selam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı mücadeleyi veriyorum ...şimdi beklemedeyim sizin tedavi olduğunuz merkezler neresi ve doktorunuzun adını öğrene bilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..

tansell seni heyecanlandırmak gibi olmasın ama ben 10. günümde idrar tahlili yaptım silik çıktı. Hemen hastaneye gittim bhcgye baktık sonuç pozitif :69:

canımcım biliyorum aslında hamileysem çıkar ama yinede cesaret edemiyorum..

offffffffffff
sen de beni heyecanlandırıosun yaaaaaaa
senin için de çarpıo kalbim
aman iki stresle kalpten hıklıycam yakındır :)

bu yola senle çıktık arkadaşım, her aşamasını paylaştık..
bende böyle senin sonucunu ve kendiminkinide çok merak ediyorum..

zor işmiş güzelim..hemde ne zor...

anatolia doktorum bülent traş.. sana da hayırlı olsun

slm arkadaşlar bende sizin gibi bu yolun yolcusuyumm.bende anatoliada tedavideyim.dr um hakan yaralı.ılgazardahan tedavin de hangi aşamadasın benim gonalf ve menagonun 4.günündeyimmm.inşallah anatolia ikimizede bebişlerrr getirrrsiiinnnn.rabbimm elimizi boş göndermesinnnn inşallahhh..

selam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı mücadeleyi veriyorum ...şimdi beklemedeyim sizin tedavi olduğunuz merkezler neresi ve doktorunuzun adını öğrene bilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
kadıköy acıbadem hastanesi tayfun bağış

ben de kendimi hep olumsuza alıştırmıştım haklısın belirti falan var mı peki ağrı leke vs?

slm arkadaşlar bende sizin gibi bu yolun yolcusuyumm.bende anatoliada tedavideyim.dr um hakan yaralı.ılgazardahan tedavin de hangi aşamadasın benim gonalf ve menagonun 4.günündeyimmm.inşallah anatolia ikimizede bebişlerrr getirrrsiiinnnn.rabbimm elimizi boş göndermesinnnn inşallahhh..

ben ilk muayenei oldum. kısa protokol ama dün 2. gün testlerimde basit bir kist nedeniyle 1 ay dogum kontrol hapı kullanıcam. sanırım mart başı ilaçlara başlıycam arkadaşım.
şimdiden herkese hayırlı olsun...

Kesinlikle yaptırma canım. İlk denemem geçen ağustostaydı 9. gün idrarda pozitifi gördük. Tabi çok sevindik ama gel gör ki 11. gün değerim 11 13. gün ise 5 oldu. Zamanını bekle bence. Benim gibi önnce heveslenip sonra üzülme. Bugün 2. denememizin transferi var bakalım Rabbim bu defa tamamen güldürecek mi yüzümüzü....

Benimde memorial Güvenç Karlıkaya. Bugün transfer günümüz.

Back