• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlar kaynanalarımı çekiştiriyonuz yada anneleri ben her ikisine de süylemedim kendi işimi kendim gürüyorum biliyorumki süylesem ikiside destek yerine küstek olurlar onun için ağrımayan başımı ağrıtmıyorum:50:

boşver tek başına halledebiliyorsan kimseye söylemeye lüzum yok canım bu sefer bende söylemeyi düşünmüyorum çünkü gerek yok kendim görürüm işlerimi bakalım kocişimi ikna edebilirsem kendim halledicem herşeyi

maşallah ne güzel valla. ben yumurta toplamadan sonra yarım saat kadar yatırdılar sonra çıktık ama kasık ağrım vardı arabayla giderlen karnımın içi sallanıyordu resmen eve gittim hemen yattım ama ağrılarım çoktu ağrı kesici kullandım hatta toplanırkende iğne yaptılardı. sonraki iki gün çalışmak zorundayım işe geldim ama ağrım vardı yinede. herkesin bünyesi farklı oluyor demekki.

canım bende yumoşlarım toplandıktan sonra gezmiştim ağrım sızım vardı hatta içimde koccaman bi boşluk hissediyordum ertesi güne bişiciğim kalmamıştı hemmen işe gelmiştim evde yat yat dur bana göre değil:63:

tarnsefrimden sonra 6 günden itibaren geçmeyen sancım oldu....o kadar ağladımki...en son dayanamayıp doktora gittim.....yapılacak bişi yok bekleyeceğiz dedi...baya baya umutları yitirmiştim ama meğersem sadece kaygıymış....hamileyim....darısı başınıza kızlar....ha geçtimi kaygım yok perşembe kesemisizi görürsek az iyi olacağım galiba...
Cok sevindim saglikla sihhat ile rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh

günaydın hepinize .
arkadaşlar ağrılarım devam ediyor dün akşam birde akıntım oldu koyu kahve dedim herahlde adet olucam.bebek gitti dedim şimdide ara ara oluyor ağrılarım hafifledi biraz çok korkuyorum benzer durumla karşı karşıya gelen varmı arkadaşlar buna çok ihtiyacım var inanın moralim çok boızuk:(:14:

Sen icini ferah tut allahi izneyle hersey yolundadir, benim doktorum kahverengi veya pembemsi akintin olabilir korkma demisti. Ama kirmizi olursa hemen hastaneye gitmemi tavsiye etti. Sen aklina kötü seyler getirme....

akadaşlar transferden sırasınds çok sıkışıktım.
transferden 10 dakika sonra altıma bir kap koydular epey bir idrar yaptım.
bir 20 dakika sonra yine idrarım geldiğimde hemşire tuvalete gidebilirsin dedi.
tuvalete gittim.
zaten yarım saat de geçmeden taburcu ettiler beni..

siz nasıl ne zaman yaptınız idrarınızı bir sorun olmaz inşallah arkadaşlar dua edin..

Bende transferden 20 dk sonra ayni sekilde hemsilerin yardimi ile ilk idrarimi yaptim, sonra bir saat yataktan kalkmamami söylediler. Bir saat sonra ise tuvalete gidebildim.

Olmadı herhalde tutmadı buda :(( aşılamadan sonra göğüslerimde şişlik ,bel ağrısı her çeşit ağrı vardı dedim herhalde aşılama tuttu hamileyim diye sevindim olmadı sonuç koca bi hiç.. tüp bebekte ağrım hiç olmadı idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama sonra kanamam oldu biraz dedim yerleşme kanamasıdır belki sevindim. oda olmadı herhalde çarşamba günü test yapmaya gerek kalmıcak sanırım bu sabah yine bi kaç damla kan geldi :'(( üzülmicem diyorum ama olmuyo tutamıyorum kendimi.. Bütün hayallerim umutlarım yıkıldı.. :( yarın tekrar test yapalım bakalım umudum yok artık boşuna yapıyoruz ya neyse.
uzun bi ara veririm artık.. Rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. Herkesi sevindirsin inşallah..:14:

Niye hemen negatif düsünüyorsun ki daha net birsey yok ortada, sen söyle bir güzel dinlen pozitif düsün allahin izniyle hersey yolundadir, yarin ola hayrola insallahhhh...
Bak benim gecen seneki hamileligimde de (normal yolla hamile kalmistim) öyle olmustu önce ikinci cizgi cok zor belli oluyordu sonra 2 damla kan geldi ama allahin izniyle doktora gittigimde ögrendim ki hamileyim. S1kma sen simdi canini, yarin iyi haberler vereceksin bizlere insallahhh..

Niye hemen negatif düsünüyorsun ki daha net birsey yok ortada, sen söyle bir güzel dinlen pozitif düsün allahin izniyle hersey yolundadir, yarin ola hayrola insallahhhh...
Bak benim gecen seneki hamileligimde de (normal yolla hamile kalmistim) öyle olmustu önce ikinci cizgi cok zor belli oluyordu sonra 2 damla kan geldi ama allahin izniyle doktora gittigimde ögrendim ki hamileyim. S1kma sen simdi canini, yarin iyi haberler vereceksin bizlere insallahhh..

canım bu resimdeki bebiş seninmi:) çok taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatlı......

Ne bilim ya iğne kullandığım halde kan geldi içimde pek fazla umut kalmadı ama yinede hayırlısı ALLAHtan bakalım herşey kısmet nasip.. Valla kafamda herşey allak bullak oldu ikidefa idrar yaptım ikinci çizgi silikte olsa vardı sonra kanda değer 4,9 çıktı doktor bize göre negatif ama çarşamba tekrar test yapıcaz dedi. Herşey karıştı anlican. Bakalım dediğin gibi yarın ola hayrola inşallah.. Canım ya inşallah ALLAH'ın izniyle dediğin gibi olurda iyi haber veririm..:18:

Hayırlısı olsun şimdiden ... Rabbim yardımcın olsun.. Tedavini hayırlısıyla tamamlayıp hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah..

amin canım inşallah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

:52:kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???

:52:kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???

polo tebrikler.inşaallah senin yaşadığın bu mutluluğu allah bizede yaşatır.

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin. son adet tarihine göre hesaplanıyor normal hamilelikler gibi. zaten bizim normal gebelikten tek farkı döllenmesi lab ortamında gerçekleşiyor ve direk rahme enjekte ediliyor. allah hayırlı evlat versin çokkasma kendini.

:52:kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???[/

hayırlı olsun tebrikler çok sevindim adına rabbim bizede yaşatsın o mutluluğu benimde test günüm yarın :)

hayrılı olsun çok sevindim :64: bu da yetmezzzz keseyi görmeden rahat edemem diyceksinn :1:

Back