slm canım görümcenin ayrıca yapacağı birşey yok canım bu dönemde kendini zorlayacak ağır iş yapmasın ama en önemlisi moral. Herşeyin iyi olacağı yolunca düşünmeye çalışsın. Olumsuz düşünmesin.selam arkadaslar..öncelikle Rabbim hepinizin dilegini gerceklestirip emeklerinizi bosa cikarmasin insallah..
benim sorum görümcemle ilgili.. tüp bebek yaptirmaya karar verdi kendisi.. adetinin 2inci günü muayne oldu ve rahmi temiz cikti cok sükür.. günlük ignelere basladi.. 6nci günü gittiginde 2 ve 3 olmak üzre 5 yumosu olusmus igneleri artik günde iki tane oluyor.. peki bundan sonraki asama nedir? ve bu 5 yumos simdilik iyimidir sizce? gerci biliyorumki yumoslarin kalitesi önemli sayisi degil.. bu dönemde kisinin yapmasi gereken önemli bisey varmi?
görümcem cok fazla bilgiye sahip degil doktorlarda bisey anlatmiyoo diyo.. acikcasi bende sadece kulaktan dolma seyleri biliyorum.. az cok beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
en son adet tarihin baz alınıyor canım ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
slm canım görümcenin ayrıca yapacağı birşey yok canım bu dönemde kendini zorlayacak ağır iş yapmasın ama en önemlisi moral. Herşeyin iyi olacağı yolunca düşünmeye çalışsın. Olumsuz düşünmesin.
Bundan sonraki süreç kontrolde yumurtalar yeterli olgunluğa oluştuktan sonra (20mm civarı) çatlatma iğnesi ardından 36 saat sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi ve 3. ya da 5. gün transfer. Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.
Merhaba arkadaşlar;
Transferden sonra 10. gün buğün:))) 2 gün kladı test günüme..Gece yattığımda böyle aklıma geliyor sanki kalbim dışarıda atıyor gibi oluyor. Çok heyecanlı ya ve bir o kadarda korku dolu...
Merhaba arkadaşlar;
Transferden sonra 10. gün buğün:))) 2 gün kladı test günüme..Gece yattığımda böyle aklıma geliyor sanki kalbim dışarıda atıyor gibi oluyor. Çok heyecanlı ya ve bir o kadarda korku dolu...
saol canim benimm insallah evlat hasretiyle yanip tutusan herkesin dilegi gercek olur.. gercekten cok zorlu bi dönemmis insan isin icinde olmayinca bu kadarini tahmin edemiyoo.. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah..
tansell seni heyecanlandırmak gibi olmasın ama ben 10. günümde idrar tahlili yaptım silik çıktı. Hemen hastaneye gittim bhcgye baktık sonuç pozitif
selam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı mücadeleyi veriyorum ...şimdi beklemedeyim sizin tedavi olduğunuz merkezler neresi ve doktorunuzun adını öğrene bilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
canımcım biliyorum aslında hamileysem çıkar ama yinede cesaret edemiyorum..
selam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı mücadeleyi veriyorum ...şimdi beklemedeyim sizin tedavi olduğunuz merkezler neresi ve doktorunuzun adını öğrene bilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
offffffffffff
sen de beni heyecanlandırıosun yaaaaaaa
senin için de çarpıo kalbim
aman iki stresle kalpten hıklıycam yakındır :)
anatolia doktorum bülent traş.. sana da hayırlı olsun
kadıköy acıbadem hastanesi tayfun bağışselam arkadaşlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı mücadeleyi veriyorum ...şimdi beklemedeyim sizin tedavi olduğunuz merkezler neresi ve doktorunuzun adını öğrene bilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
ben de kendimi hep olumsuza alıştırmıştım haklısın belirti falan var mı peki ağrı leke vs?canımcım biliyorum aslında hamileysem çıkar ama yinede cesaret edemiyorum..
slm arkadaşlar bende sizin gibi bu yolun yolcusuyumm.bende anatoliada tedavideyim.dr um hakan yaralı.ılgazardahan tedavin de hangi aşamadasın benim gonalf ve menagonun 4.günündeyimmm.inşallah anatolia ikimizede bebişlerrr getirrrsiiinnnn.rabbimm elimizi boş göndermesinnnn inşallahhh..
canımcım biliyorum aslında hamileysem çıkar ama yinede cesaret edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?