2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

boşver tek başına halledebiliyorsan kimseye söylemeye lüzum yok canım bu sefer bende söylemeyi düşünmüyorum çünkü gerek yok kendim görürüm işlerimi bakalım kocişimi ikna edebilirsem kendim halledicem herşeyi

canım bende yumoşlarım toplandıktan sonra gezmiştim ağrım sızım vardı hatta içimde koccaman bi boşluk hissediyordum ertesi güne bişiciğim kalmamıştı hemmen işe gelmiştim evde yat yat dur bana göre değil

Cok sevindim saglikla sihhat ile rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh

Sen icini ferah tut allahi izneyle hersey yolundadir, benim doktorum kahverengi veya pembemsi akintin olabilir korkma demisti. Ama kirmizi olursa hemen hastaneye gitmemi tavsiye etti. Sen aklina kötü seyler getirme....

Bende transferden 20 dk sonra ayni sekilde hemsilerin yardimi ile ilk idrarimi yaptim, sonra bir saat yataktan kalkmamami söylediler. Bir saat sonra ise tuvalete gidebildim.

Niye hemen negatif düsünüyorsun ki daha net birsey yok ortada, sen söyle bir güzel dinlen pozitif düsün allahin izniyle hersey yolundadir, yarin ola hayrola insallahhhh...
Bak benim gecen seneki hamileligimde de (normal yolla hamile kalmistim) öyle olmustu önce ikinci cizgi cok zor belli oluyordu sonra 2 damla kan geldi ama allahin izniyle doktora gittigimde ögrendim ki hamileyim. S1kma sen simdi canini, yarin iyi haberler vereceksin bizlere insallahhh..

canım bu resimdeki bebiş seninmi:) çok taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatlı......

Ne bilim ya iğne kullandığım halde kan geldi içimde pek fazla umut kalmadı ama yinede hayırlısı ALLAHtan bakalım herşey kısmet nasip.. Valla kafamda herşey allak bullak oldu ikidefa idrar yaptım ikinci çizgi silikte olsa vardı sonra kanda değer 4,9 çıktı doktor bize göre negatif ama çarşamba tekrar test yapıcaz dedi. Herşey karıştı anlican. Bakalım dediğin gibi yarın ola hayrola inşallah.. Canım ya inşallah ALLAH'ın izniyle dediğin gibi olurda iyi haber veririm..:18:

Hayırlısı olsun şimdiden ... Rabbim yardımcın olsun.. Tedavini hayırlısıyla tamamlayıp hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah..

amin canım inşallah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar, işk ileme başladığımda girmiştim buraya,zorlu bir yolculuk geçirdim hem de çok zor. öyle ağrı sızı değil beklemek.... çooook zordu... ama değdi... ilk kan testi sonucum 197... yatti mi, tabi ki hayır hemen bir idrar testi çift çizgi... güvenemiyoruz ya kimseye... :))) çok şükür sonunda hamileyimmmm. mevlam bekleyen herkese nasip etsin, açılan elleri geri çevirmesin. ama merak ettiğim birşey var. şimdi ben ne kadarlık hamileyim. normal gebeler gibi son regl tarihimizi mi esas alacağız yoksa transfer tarihi mi???

polo tebrikler.inşaallah senin yaşadığın bu mutluluğu allah bizede yaşatır.

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin. son adet tarihine göre hesaplanıyor normal hamilelikler gibi. zaten bizim normal gebelikten tek farkı döllenmesi lab ortamında gerçekleşiyor ve direk rahme enjekte ediliyor. allah hayırlı evlat versin çokkasma kendini.

hayrılı olsun çok sevindim bu da yetmezzzz keseyi görmeden rahat edemem diyceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…