- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
Olmadı herhalde tutmadı buda ( aşılamadan sonra göğüslerimde şişlik ,bel ağrısı her çeşit ağrı vardı dedim herhalde aşılama tuttu hamileyim diye sevindim olmadı sonuç koca bi hiç.. tüp bebekte ağrım hiç olmadı idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama sonra kanamam oldu biraz dedim yerleşme kanamasıdır belki sevindim. oda olmadı herhalde çarşamba günü test yapmaya gerek kalmıcak sanırım bu sabah yine bi kaç damla kan geldi :'(( üzülmicem diyorum ama olmuyo tutamıyorum kendimi.. Bütün hayallerim umutlarım yıkıldı.. yarın tekrar test yapalım bakalım umudum yok artık boşuna yapıyoruz ya neyse.
uzun bi ara veririm artık.. Rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. Herkesi sevindirsin inşallah..
canım henüz ikinci testi yapmış değilsin neden hemen karalar bağlıyorsun ne biliyorsun belki kanayarak hamilelik geçireceksin hiç bilemezsin Allahım herşeyin hayırlısını verir üzme kendini hele bi yarın ki testi yaptır sonucunu bi al sonra üzülürsün hatta hiç üzme tatlı canını önce sağlık merak etme herşeyin bi zamanı var ve o zaman geldiğinde naparsan yap bebğinin tutunmasına kimse engel olamayacak