• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Olmadı herhalde tutmadı buda :(( aşılamadan sonra göğüslerimde şişlik ,bel ağrısı her çeşit ağrı vardı dedim herhalde aşılama tuttu hamileyim diye sevindim olmadı sonuç koca bi hiç.. tüp bebekte ağrım hiç olmadı idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama sonra kanamam oldu biraz dedim yerleşme kanamasıdır belki sevindim. oda olmadı herhalde çarşamba günü test yapmaya gerek kalmıcak sanırım bu sabah yine bi kaç damla kan geldi :'(( üzülmicem diyorum ama olmuyo tutamıyorum kendimi.. Bütün hayallerim umutlarım yıkıldı.. :( yarın tekrar test yapalım bakalım umudum yok artık boşuna yapıyoruz ya neyse.
uzun bi ara veririm artık.. Rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. Herkesi sevindirsin inşallah..:14:

canım henüz ikinci testi yapmış değilsin neden hemen karalar bağlıyorsun ne biliyorsun belki kanayarak hamilelik geçireceksin hiç bilemezsin Allahım herşeyin hayırlısını verir üzme kendini hele bi yarın ki testi yaptır sonucunu bi al sonra üzülürsün hatta hiç üzme tatlı canını önce sağlık merak etme herşeyin bi zamanı var ve o zaman geldiğinde naparsan yap bebğinin tutunmasına kimse engel olamayacak :29:

canım henüz ikinci testi yapmış değilsin neden hemen karalar bağlıyorsun ne biliyorsun belki kanayarak hamilelik geçireceksin hiç bilemezsin Allahım herşeyin hayırlısını verir üzme kendini hele bi yarın ki testi yaptır sonucunu bi al sonra üzülürsün hatta hiç üzme tatlı canını önce sağlık merak etme herşeyin bi zamanı var ve o zaman geldiğinde naparsan yap bebğinin tutunmasına kimse engel olamayacak :29:

Doktorumla konuşurken pek umutlu olmadığını hissettim üstelik değerim çok düşük. yükseleceğinide hiç sanmıyorum.o kadar zaman ağrım olmadı bugün bi kaç damla kanama ve bel ağrısı başladı zaten yarın adet günüm. Rabbimden her zaman hakkımda hayırlı olanı istiyorum.. olmuyorsa bunda mutlaka bi hayır vardır diye düşünüyorum.. Herşey kısmet kaderimde varsa elbetteki olur yoksa ne yapsamda boş.. Bazen kendimizi tutamayıp ağladığımız, umutlarımızı yitirdiğimiz anlar oluyor. Ama ne olursa olsun Rabbimden gelen herşeye binlerce şükürler olsun diyorum o herşeyin en iyisini bilir ve biz kullarına asla kaldıramayacağından fazla yük yüklemez...

akasya yarına kadar bekle belki yerleşme kanamasıdır?

yok eylülcüm ya transferimin 8. günü kanamam oldu zaten doktoru aradım iğne verdi kullandım sonra jel kahverengimsi olarak topaklanıp geri gelmeye başladı bugünde yine bi iki damla kan geldi. ben sanmıyorum.. bakalım yarını beklemekten başka çarem yok artık

akasya yarına kadar bekle belki yerleşme kanamasıdır?

Herşey kısmet herşey nasip.. Kusura bakmayın işte bi an içimden geçenleri paylaştım .. Kimse moralini bozmasın yazıyı okuyup canını sıkmasın. Herkesin hissettiği belirtiler başka başka işte. siz bakmayın bana...
Burdaki arkadaşlarım üzülmesin sıkıntı yapmasınlar onların moralini yüksek tutmaları gerekir, benimde birazdan geçer sıkıntım ..

Son düzenleme:
Herşey kısmet herşey nasip.. Kusura bakmayın işte bi an içimden geçenleri paylaştım .. Kimse moralini bozmasın yazıyı okuyup canını sıkmasın. Herkesin hissettiği belirtiler başka başka işte. siz bakmayın bana...
Burdaki arkadaşlarım üzülmesin sıkıntı yapmasınlar onların moralini yüksek tutmaları gerekir, benimde birazdan geçer sıkıntım ..

canım herşeyden önce kendini sıkmayıp bunları bizlerle paylaşman bizi mutlu ederr. Sonuçta güzel haberlerle mutulu oluyoruz ama olumsuz olduğundada üzülmemek mümkün değil. İnsan mutlaka bir hüzün, bir sıkıntı yaşar. Bu yaşamamak mümkün değil. Canımcım ağlamak istiyorsan ağla, üzül ama bunu tüm hayatına yayma. Sonrada kafanı topla eşinle yola nasıl devam edceğinize karar verin. Kendine çok dikkat et..

bence şu an kendini üzme .. belki bebiş ordadır zarar verirsin yarına kadar dua ederek bekle arkadaşım.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Buğün transferimin 9. günü, cuma günü tahlil yaptıracağım. Cuma günü çok önemli bir iş toplantım var, ancak işten çıkınca kan verip sonucu öğreneceğim. Perşembe günüde yaptırabilirim ama istemiyorum. Cuma günü toplantım bitsin öyle sonucu öğreneyim diyorum. Kısmet işte.. 19 şubatta doğum günüm. Allahım bana doğum günü hediyesi versin diye hep dua ettim. Herşeyin hayırlısı..

canım herşeyden önce kendini sıkmayıp bunları bizlerle paylaşman bizi mutlu ederr. Sonuçta güzel haberlerle mutulu oluyoruz ama olumsuz olduğundada üzülmemek mümkün değil. İnsan mutlaka bir hüzün, bir sıkıntı yaşar. Bu yaşamamak mümkün değil. Canımcım ağlamak istiyorsan ağla, üzül ama bunu tüm hayatına yayma. Sonrada kafanı topla eşinle yola nasıl devam edceğinize karar verin. Kendine çok dikkat et..

Teşekkür ederim..Sağolun ALLAH razı olsun. İnsan sıkıntısını bi anda yazıp paylaşmak istiyor işte.. Henüz hiç bişey belli olmasa bile bi anda umutsuzluğa kapıldım...Yarın sonucumu aliyim hayırlısıyla olursa bi mucize oldu demektir.. Olmazsada 6 ay 1 sene ara vericez ondan sonra kendimizi hazır hissettiğimiz zaman dondurulmuşlarla tekrar şansımızı deneriz..

Buğün transferimin 9. günü, cuma günü tahlil yaptıracağım. Cuma günü çok önemli bir iş toplantım var, ancak işten çıkınca kan verip sonucu öğreneceğim. Perşembe günüde yaptırabilirim ama istemiyorum. Cuma günü toplantım bitsin öyle sonucu öğreneyim diyorum. Kısmet işte.. 19 şubatta doğum günüm. Allahım bana doğum günü hediyesi versin diye hep dua ettim. Herşeyin hayırlısı..

Rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah.. Hayırlı haberlerini alırız ve bizde burda kutlarız inşallah .
Rabbim sana çifte doğum günü sevinci yaşatsın inşallah.. :emir_bebek::nazar:

Dün gece rüyamda ne gördüm biliyormusunuz kızlar; siteye girmişim hamileyim diye yazıyorum. bide kan değeri yazıyorum 100 'lü bir rakam:))Psikolojiye bak ya... Oynatmaya az kaldı diyorum.. İnşallah rüyam gerçek olur dedim sabah uyanınca..:))))))

Dün gece rüyamda ne gördüm biliyormusunuz kızlar; siteye girmişim hamileyim diye yazıyorum. bide kan değeri yazıyorum 100 'lü bir rakam:))Psikolojiye bak ya... Oynatmaya az kaldı diyorum.. İnşallah rüyam gerçek olur dedim sabah uyanınca..:))))))

:)) Rüyan hayır olsun inşallah.. Bence rabbimin izniyle rüyan gerçek olucak.
Test sonucunu yazıcaksın buraya bizde hep beraber mutluluğuna ortak olup sevinicez inşallah..

:)) Rüyan hayır olsun inşallah.. Bence rabbimin izniyle rüyan gerçek olucak.
Test sonucunu yazıcaksın buraya bizde hep beraber mutluluğuna ortak olup sevinicez inşallah..

inşallah diyelim canım. Allahım hepimiz için güzellikler getirsin. Burdaki insanlardan başka kimse beni anlamaz. Herkesin gönlünden geçen olsun ..

Arkadaşım, canını sıkma yarına kadar bekle gün doğmadan neler doğar.

Üzülme der Mevlana ..! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Bu sözü hiçbir zaman unutmamak lazım.

valla cnm bende üst üste hep rüyamda bebeğim olmuş kucağımda görüyorum :)))) birde aklımda 97 rakamı varki sorma bu rakam nerden geldi neden geldi aklıma hiç bilmiyorum. çok kafamıza takıyoruz sanırım ondan. hayırlısı neyse o olsun. bide dün kaynanamla kavga ettim rüyamda sorma gitsin zaten küsüzde :))) rüyamda bile görmek sinir etti beni

Ben sana dün de söylemiştim arkadaşım, senin hamilelik haberini alacağımıza inanıyorum :66: bak rüyalarına girmiş.

Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Arkadaşım, canını sıkma yarına kadar bekle gün doğmadan neler doğar.

Üzülme der Mevlana ..! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Bu sözü hiçbir zaman unutmamak lazım.

Sağolun ALLAH razı olsun... Tabiki bi insan hakkında hayırlı olanı ıstıyorsa ALLAHtan olmuyosa mutlaka bi hayır vardır.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

valla cnm bende üst üste hep rüyamda bebeğim olmuş kucağımda görüyorum :)))) birde aklımda 97 rakamı varki sorma bu rakam nerden geldi neden geldi aklıma hiç bilmiyorum. çok kafamıza takıyoruz sanırım ondan. hayırlısı neyse o olsun. bide dün kaynanamla kavga ettim rüyamda sorma gitsin zaten küsüzde :))) rüyamda bile görmek sinir etti beni

Senin rüyalarında gerçek olur inşallah ... Ah bu kaynanalar .. Yokmu hiç iyi olanı, insana annesi gibi şevkat gösteren, sıkıntısına derdine ortak olan.. İyi kaynana yok herhalde :1:

Back