merhabalar arkadaşlar kısmet olursa bende bu ay sonu başlıycam ilk denemem inşallah dualarınızı bekliyom
Senin rüyalarında gerçek olur inşallah ... Ah bu kaynanalar .. Yokmu hiç iyi olanı, insana annesi gibi şevkat gösteren, sıkıntısına derdine ortak olan.. İyi kaynana yok herhalde
canım maalesef benim annemde şefkat göstermiyor onalrın işi gücü abim. sürekli onunla ve çocuklarıyla ilgilenir onları düşünürler. yumurta toplama gününde annemler gezmeye gitti telefonda ihtiyacın varsa gitmeyelim diye söylüyor bide. transefimde gezmektelerdi. sonradan geldiler oturup gittiler şunuda yapayım demedi hiç. olsun ne diyeyim sağ olsunlarda aman faydalarıda zararalrıda dokunmasın
slm kızlar bende tedavıme taksımdekı alman hastanesınde basladım 2 gun once ılk muayenemı olum dr.ılaclarımı verdı 5 gunluk persembe gunune tekrar cagırdı kontrole ama bır sorunum var dr.ultrasonla muayene ederken rahımde perde var dedı bu dusuge ve erken doguma neden oluyo dedı ama senınkı ınce perde dedı bısey olmaz dedı benım bı hastamınkı daha kalındı ve rahat bı sekılde dogum yaptı dedı bende dr.yumurta toplama ıslemınde nasıl olsa narkoz verılıyo o zaman alın perdeyı dedıgımde olur ama o zaman 1 ay ertelerız dedı tedavıyı sende sorun olmaz ınce perde dedı ama yınede aklımda bır supe kaldı amelıyat olsam 1 ay ertelenecek ben bu zamana cok zor geldım zaten gunler gecmek bılmedı amelıyat olmasam ıcımde hep bı kusku acaba bısey olurmu dusermı bundan 6 ay oncede baska bı dr.rahmınde et var dedı onu aldırdık sonra ıcıme kamera falan attı yok bısey hersey ıyı dendı sımdıde perde cıktı bu nasıl bısey neden nezaman cıkabılıyo benımle aynı sorunu yasayan varmı ne sevıncle heyecanla basladım tdavıme perdeyı duyunca sok oldum butun umutlarım kırıldı bırden cevap beklıyorum arkadaslar
Merhaba, ben de ilk tüp bebek denememe dün başladım (225ml ganol f iğne), hayırlısı:) Bundan sonraki aşamalardan biraz bahseder misiniz?
kızlkar acil cevaba ihtiyacım var nolur yardım edin.2 gündür tuvalette ciddi akıntım oluyor.biraz önce tekrar baktım yumurta çatladığında olurya iki parmağının arasında uzar öyle oldu.bunlar kendiliğnden çatlıyor olmasın.çatlamayı engelleyici iğne de oluyorum ama ...
Akıntının olması gayet normal her ay 1 tane yumurtadan o kadar akıntın oluyordu bu ay kimbilir kaç tane yumurtan var miktarın artması gayet normal. Benimde 2 gün önce yumurta toplamam oldu ve geçen hafta senin yaşadıklarını bende yaşadım. Eğer sorun olsaydı doktorun bunu kan tahlilinden anlardı merak etme.
Dün gece rüyamda ne gördüm biliyormusunuz kızlar; siteye girmişim hamileyim diye yazıyorum. bide kan değeri yazıyorum 100 'lü bir rakam:))Psikolojiye bak ya... Oynatmaya az kaldı diyorum.. İnşallah rüyam gerçek olur dedim sabah uyanınca..:))))))
Merhaba, ben de ilk tüp bebek denememe dün başladım (225ml ganol f iğne), hayırlısı:) Bundan sonraki aşamalardan biraz bahseder misiniz?
Senin rüyalarında gerçek olur inşallah ... Ah bu kaynanalar .. Yokmu hiç iyi olanı, insana annesi gibi şevkat gösteren, sıkıntısına derdine ortak olan.. İyi kaynana yok herhalde
merhabalar arkadaşlar kısmet olursa bende bu ay sonu başlıycam ilk denemem inşallah dualarınızı bekliyom
kizlar benim persembe günü belli olacak yumoslarin toplanacagi gün.dr.hafta sonu olabilir dedi.bekle bekle bittim.bu arada gecmis kandiliniz mübarek olsun.tedaviye baslamis ve basliycaklara bol sans. test sonucu bekleyenlere bol bol dua ediyorum.sonuc ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin Allah ol dediginde olur.hepimiz icin dua ediyorum.:116::116::116::116:
Aramıza hoşgeldin arkadaşım, yaklaşık 14 gün falan iğnelere devam ediyorsun, hatta belki başka iğne de ilave edebilirler 14. gün falan çatlatma iğnesi veriyorlar onu da yapıyorsun sonra yumoşların toplanıyor genelde genel anestesi alltında topluyorlar. Yumoşlar toplandıktan sonra da 3.gün veya durumlarına göre 5.gün tranferi gerçekleştiriyorlar. Tabi yumoşların toplanmasından ve transferden sonra bir takım ilaçlar ve iğneler veriliyor. Ben transferden sonra 3 gün yattım sonra işe başladım bugün 7. günüm bakalım bekliyorum.
Teşekkür ederim:) İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur...Yumoşlar toplandıktan sonraki gün işe gidilebiliyor mu?
ılgaz hadi hayrlı olsun cnm...sorununz neydi.......
slm arkadaşlar ben yeniyim sitede kısmet olursa şubatın 16 da tedaviye başlıycam donrurulmuş embiriyalarım var onunda deniycez bu 2. denemem bilgilerinzi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen
Halev
MAŞALLAH ... Ne kadar güzel ALLAH hepsinden razı olsun. Demekki iyi insanlarda varmış. Zaten içinde merhamet varsa bi insanın kendi öz evladından ayırmaz. Rabbim bozmasın..
evet canım işe gidebilirsin, narkoz veriyorlar ama çok az ben kendimi yarım saatte toparladım hatta alışverişe gittim o gün bütün gün gezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?