2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

merhabalar arkadaşlar kısmet olursa bende bu ay sonu başlıycam ilk denemem inşallah dualarınızı bekliyom

Senin rüyalarında gerçek olur inşallah ... Ah bu kaynanalar .. Yokmu hiç iyi olanı, insana annesi gibi şevkat gösteren, sıkıntısına derdine ortak olan.. İyi kaynana yok herhalde

canım maalesef benim annemde şefkat göstermiyor onalrın işi gücü abim. sürekli onunla ve çocuklarıyla ilgilenir onları düşünürler. yumurta toplama gününde annemler gezmeye gitti telefonda ihtiyacın varsa gitmeyelim diye söylüyor bide. transefimde gezmektelerdi. sonradan geldiler oturup gittiler şunuda yapayım demedi hiç. olsun ne diyeyim sağ olsunlarda aman faydalarıda zararalrıda dokunmasın

kızlkar acil cevaba ihtiyacım var nolur yardım edin.2 gündür tuvalette ciddi akıntım oluyor.biraz önce tekrar baktım yumurta çatladığında olurya iki parmağının arasında uzar öyle oldu.bunlar kendiliğnden çatlıyor olmasın.çatlamayı engelleyici iğne de oluyorum ama ...

İnsan yanında ailesinden birilerini arıyor değilmi özellikle annesini arıyor.. Ailem desteğini hiç esirgemedi sağolsun özellikle annem. Ama kaynanam destek olacağına köstek olup duruyor. Üstelik konuşmalarıyla moralimi bozup duruyor sürekli..Ama ben umursamıyorum :)
İnşallah hayırlısıyla rabbim sana şirinmi şirin, tatlımı tatlı bi bebiş nasip eder..

kizlar benim persembe günü belli olacak yumoslarin toplanacagi gün.dr.hafta sonu olabilir dedi.bekle bekle bittim.bu arada gecmis kandiliniz mübarek olsun.tedaviye baslamis ve basliycaklara bol sans. test sonucu bekleyenlere bol bol dua ediyorum.sonuc ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin Allah ol dediginde olur.hepimiz icin dua ediyorum.:116::116::116::116:

Üzülecek umut kıracak bir durum değil ne şanslısın ki şimdiden anlaşıldı bu durum. Bende de doktorum aynı şeyden şüphelenmişti hsg sonrasında ama historoskopi sonucunda olmadığı anlaşıldı. Doktorum eğer perde olsaydı hemen alacaktı bana şöyle bir açıklama yaptı eğer bebek perdeye tutunursa büyümez ve düşük olur dedi gayette mantıklı gelmişti. Aynı durum okuldan başka bir öğretmen arkadaşımın başına geldi ve onda da hemen perdeyi aldılar. Bence başka bir doktora daha danış ve en kısa zamanda aldır o perdeyi tedavinede sonra başla. Doktorunun o daha kalın perdeli olan hastasında demekki bebek perdeye tutunmamış, rahim duvarına tutunmuş.

Merhaba, ben de ilk tüp bebek denememe dün başladım (225ml ganol f iğne), hayırlısı:) Bundan sonraki aşamalardan biraz bahseder misiniz?

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, yaklaşık 14 gün falan iğnelere devam ediyorsun, hatta belki başka iğne de ilave edebilirler 14. gün falan çatlatma iğnesi veriyorlar onu da yapıyorsun sonra yumoşların toplanıyor genelde genel anestesi alltında topluyorlar. Yumoşlar toplandıktan sonra da 3.gün veya durumlarına göre 5.gün tranferi gerçekleştiriyorlar. Tabi yumoşların toplanmasından ve transferden sonra bir takım ilaçlar ve iğneler veriliyor. Ben transferden sonra 3 gün yattım sonra işe başladım bugün 7. günüm bakalım bekliyorum.

Akıntının olması gayet normal her ay 1 tane yumurtadan o kadar akıntın oluyordu bu ay kimbilir kaç tane yumurtan var miktarın artması gayet normal. Benimde 2 gün önce yumurta toplamam oldu ve geçen hafta senin yaşadıklarını bende yaşadım. Eğer sorun olsaydı doktorun bunu kan tahlilinden anlardı merak etme.

cevap verdiğin için çok sağol.içime su serptin.inşaallah dediğin gibi sorun yoktur da kavuşuruz bebişlerimize.

rüyan hayra çıkar inşallah canım

Merhaba, ben de ilk tüp bebek denememe dün başladım (225ml ganol f iğne), hayırlısı:) Bundan sonraki aşamalardan biraz bahseder misiniz?

tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel devam eder ve mutlu sonla gelirsin bizlere

Senin rüyalarında gerçek olur inşallah ... Ah bu kaynanalar .. Yokmu hiç iyi olanı, insana annesi gibi şevkat gösteren, sıkıntısına derdine ortak olan.. İyi kaynana yok herhalde

canım benim kayınvalidem dünyalar tatlısı sağolsun ben annemden görmediğim ilgi sevgi şevkat hepsini kendisinde ve kayınpederimde gördüm benim bu durumumu aileden sadece o biliyor kendi anneme bile söylemedim yani haaaaa kendi annemde iyidir ama uzakta ve gerek görmedim o yüzden

merhabalar arkadaşlar kısmet olursa bende bu ay sonu başlıycam ilk denemem inşallah dualarınızı bekliyom

hadi bakalım inşallah güzel başlar güzel devam eder canım

güzel bi haberle dönerler inşallah canım ve en iyi yumoşla transferin gerçekleşir inşallah

slm arkadaşlar ben yeniyim sitede kısmet olursa şubatın 16 da tedaviye başlıycam donrurulmuş embiriyalarım var onunda deniycez bu 2. denemem bilgilerinzi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen

Teşekkür ederim:) İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur...Yumoşlar toplandıktan sonraki gün işe gidilebiliyor mu?

Halev

MAŞALLAH ... Ne kadar güzel ALLAH hepsinden razı olsun. Demekki iyi insanlarda varmış. Zaten içinde merhamet varsa bi insanın kendi öz evladından ayırmaz. Rabbim bozmasın..

oooooooooooooooh ne güzel topiğe birsürü kişi katılmış arkadaşlar hoşgeldini hepinizin tedavisi hayırlı olsun bboooooooool bebişli olsun inşallah

ılgaz hadi hayrlı olsun cnm...sorununz neydi.......

bizim sorunumuz daha çok bende . yumurta rezervlerimde azalma var diyor doktorum. bugün sabah anatolia'ya gittim. fakat hem e2 yüksek çıktı hem de sağda 22 mm çaında basit bir kist çıktı.

arkadaşlar;
yasmin kullanıcam ve hem kist hem de hormonlarım düzelecek gelecek ay regl'in 2 günü yine gidicem (

slm arkadaşlar ben yeniyim sitede kısmet olursa şubatın 16 da tedaviye başlıycam donrurulmuş embiriyalarım var onunda deniycez bu 2. denemem bilgilerinzi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen

canım bende 2.denememi dondurulmuşlarımla yapacağım o yüzden dondurulmuşlarla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama adetin 2.günü drunu arayıp randevu alıyorsun ön muayeneye gidiyorsun bişi varmı yokmu diye, sonra ilaç veriyor yada vermiyor canım ardından transfer günü için sözleşiyorsunuz benim bildiğim bunlar canım ve dondurulmuşlarlaşansın daha yüksek olduğunu duymuştum ki herşeyden önce nasip canım hayırlısı olsun inşallah

Halev

MAŞALLAH ... Ne kadar güzel ALLAH hepsinden razı olsun. Demekki iyi insanlarda varmış. Zaten içinde merhamet varsa bi insanın kendi öz evladından ayırmaz. Rabbim bozmasın..

sağol canım AMİN

kızlar kaynanalarımı çekiştiriyonuz yada anneleri ben her ikisine de süylemedim kendi işimi kendim gürüyorum biliyorumki süylesem ikiside destek yerine küstek olurlar onun için ağrımayan başımı ağrıtmıyorum

evet canım işe gidebilirsin, narkoz veriyorlar ama çok az ben kendimi yarım saatte toparladım hatta alışverişe gittim o gün bütün gün gezdim.

maşallah ne güzel valla. ben yumurta toplamadan sonra yarım saat kadar yatırdılar sonra çıktık ama kasık ağrım vardı arabayla giderlen karnımın içi sallanıyordu resmen eve gittim hemen yattım ama ağrılarım çoktu ağrı kesici kullandım hatta toplanırkende iğne yaptılardı. sonraki iki gün çalışmak zorundayım işe geldim ama ağrım vardı yinede. herkesin bünyesi farklı oluyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…