2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

HIIMM ŞU DOKTORUM PROGRAMINDAKİ AYTUĞ beydemi orad çalışıyordu? İyi bir merkez

Yok aytuğ bey orda değil.. Doktorum latif bey.. Daha önce tanıdıklarımızdan gidipte hamile kalanlar olduğu ve güvenilir iyi bi hastane olduğu için orayı tercih ettik... Önce ALLAH'a sonra doktoruma güvenim tam.. Ama yinede kısmet herşey.. Rabbim "ol" derse herşey olur..

transefrimin 8. günü..zamna durdu sanki geçmiyor, cuma gününe kadar sabredeceğim..

kızlar 9.günde 80.7 10.günde 105.7 doktorum sonucu çok beğendi allahım bu mübarek günde isteyen bekleyen herkesin muradını verir inş. sonuç bekleyenlere bol bol pozitif pozitif alanlarada sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun..

ah canım maşallah
Allah sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsin

Canım çok sevindim senin adına.. Rabbim sağlıklı sıhatli tamamına erdirsin inşallah..

merhaba arkadaşlar .
hepinizin kandili mübarek olsun . bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
benimde test günüm perşembe son 3 gün:)
ama 4-5 gündür karnımda aşırı ağrılar var aynı adet olacakmışım gibi hayırlısı bakalım herşey allahın takdiri neyle karşılaşacağız tabiki insan olumsuz yönde endişeleniyor ama bakalım .....

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün transferimin 6. günü ve maalesef işe başlamak durumunda kaldım, bakalım belkide böylesi daha hayırlı olur zaman daha çabuk geçer.

Hepinizin mübarek kandilini kutlarım, inşallah dualarımız kabul olsun Alllah bizi hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştursun. Lütfen bugün hepimiz bolca dua edelim.

cnm benimde 6. günüm bende çalışmak zorundayım ne yapalım kaderimizde varsa tutunur güzelim hiç kendini üzme pozitif düşün pozitfi olsun. gelsin bebişler :))) allah bu mübarek günde dularımız egri çevirmesin hepimizin kucağını doldursun inşallah.

maşallah maşallah bebişimiz geliyor. allahım hayırlı evlat olsun inş kucağına almayı nasip etsin cnm. ahh bizde bu değerleir bir alsak günler gçmek bilmiyorrrr

Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

İçimden nedensiz bir şekilde hep ağlamak geliyor, çok korkuyorum olumsuz birşey olmasından bu 2. denemem ve ikisinde de dondurulmuşum olamadı... Herşeyi sil baştan yaşama düşüncesi beni mahvediyor.

akasyacım canım inşallah yükselir deyerlerin sakın sıtres yapma bu senin için hele şu zamanda hiç iyi olmaz herşey olacağına varın bu gün olmassa yarın yarın olmassa diyer gün inşallah hipimiz bir gün anne oluruz dualarım senin canım

cnm benimde 2.denemem hiç dondurulmuş olamadı bizimde ilkinde sperm bile zor bulundu

inşalllah olacak bu günleri gülerek anacağız

benimde transferde 8. günü, gerçekten çok karışığım ve o kadar korkuyorumki sormayın..
böyle adet olcakmışım gibi geliyor çok garibim vallahi.. sizde öylemiisniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…