HIIMM ŞU DOKTORUM PROGRAMINDAKİ AYTUĞ beydemi orad çalışıyordu? İyi bir merkez
transefrimin 8. günü..zamna durdu sanki geçmiyor, cuma gününe kadar sabredeceğim..
transefrimin 8. günü..zamna durdu sanki geçmiyor, cuma gününe kadar sabredeceğim..
tansel cnm sen nerde yaptırdın ??
kızlar 9.günde 80.7 10.günde 105.7 doktorum sonucu çok beğendiallahım bu mübarek günde isteyen bekleyen herkesin muradını verir inş. sonuç bekleyenlere bol bol pozitif pozitif alanlarada sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun..
kızlar 9.günde 80.7 10.günde 105.7 doktorum sonucu çok beğendiallahım bu mübarek günde isteyen bekleyen herkesin muradını verir inş. sonuç bekleyenlere bol bol pozitif pozitif alanlarada sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun..
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün transferimin 6. günü ve maalesef işe başlamak durumunda kaldım, bakalım belkide böylesi daha hayırlı olur zaman daha çabuk geçer.
Hepinizin mübarek kandilini kutlarım, inşallah dualarımız kabul olsun Alllah bizi hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştursun. Lütfen bugün hepimiz bolca dua edelim.
gittim kan değeri onlara göre negatif oluyormuş. iğnelerden ötürü yüksek çıkabiliyormuş bazen sonuç.
çarşamba tekrarlıcaz. eğer değerlerde bi yükselme görürse gebelik var demekmiş.. ama yoksa negatif, ilaçları kesicekmiş.. sonra dondurulmuşlarla devam edicez dedi .. Umarım Rabbimin izniyle çarşambaya kadar değerim yükselir.. Olmadı artık biraz ara verip sonra devam ederiz.. herşeyin hayırlısı..
Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
İçimden nedensiz bir şekilde hep ağlamak geliyor, çok korkuyorum olumsuz birşey olmasından bu 2. denemem ve ikisinde de dondurulmuşum olamadı... Herşeyi sil baştan yaşama düşüncesi beni mahvediyor.
cnm benimde 2.denemem hiç dondurulmuş olamadı bizimde ilkinde sperm bile zor bulundu
inşalllah olacak bu günleri gülerek anacağız
cnm benimde 2.denemem hiç dondurulmuş olamadı bizimde ilkinde sperm bile zor bulundu
inşalllah olacak bu günleri gülerek anacağız
senin test günün ne zaman canım inşallah isteyen herkes bi gün anne olu tabi bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?