2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benimde 11 inde transferim yapıldı aynı şekilde ağrılarım var gazda oluyor

kızlarrr yazılarınızı okuyunca tekrar o günlerimi yaşadım cok duygulandım bende iki sefer olumsuz tüp bebek tedavim var ücüncüyü olmaya korkuyorum ama olmak zorundayım ins bu korku içimden cıkar ve yeni bir sayfa acabilirim bizi bizden baska kimse anlayamaz allahım bu mubarek günde bize cok bekletmeden hayırlı saglıklı evlatlar verirr insss bu güsel duyguyu bizede yasat allahım sonucunu öğrenmek icin bekleyen arkadaslarımızın hakkında hayırlıı sı olsun sunu düsününce aslında cok sanslıyız ya tedavi olacak durumumuz olmasaydı napardık o zaman sabredelim ve ins birgün bebeklerimize kavusacagımızı düsünelim yılmayalım si zleri seviyorummm dualarda bulusmak ümüdiylee

Son düzenleme:

İçini ferah tut kısmetinde varsa ne yaparsan yap o sana tutunur. Arkadaşım Düzce de oturuyor 3 deneme yaptı 3 ü de tuttu ve her denemeden sonra yarım saat dinlenip Düzceye geri döndü. (Arkadaşım ilerleyen aylarda farklı sebeplerden bebeklerini kaybetti çok şükür şimdi 6 aylık hamile) Rabbim ol derse olur.

canım dokotora gittinmi ne dedi doktorun?

gittim kan değeri onlara göre negatif oluyormuş. iğnelerden ötürü yüksek çıkabiliyormuş bazen sonuç.
çarşamba tekrarlıcaz. eğer değerlerde bi yükselme görürse gebelik var demekmiş.. ama yoksa negatif, ilaçları kesicekmiş.. sonra dondurulmuşlarla devam edicez dedi .. Umarım Rabbimin izniyle çarşambaya kadar değerim yükselir.. Olmadı artık biraz ara verip sonra devam ederiz.. herşeyin hayırlısı..

Anladım canım inşallah değerin yükselir.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

akasyacığım hayırlısı olur inşallah canım benimmm
dondurulmuşların kalitesi nasıl ii mi?

Anladım canım inşallah değerin yükselir.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Sağol canım hayırlısıyla inşallah... Bakalım pek umutlu değilim ama yinede her zaman olduğu gibi hakkımda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.. Herşey kısmet , nasip.. Görelim mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler..

akasyacığım hayırlısı olur inşallah canım benimmm
dondurulmuşların kalitesi nasıl ii mi?

Sağol canımm İnşallah.. Dondurulmuş 4 tane var ..Bana transfer edilenle aynı 1. kalite demişti doktorum.. bakalım kısmet bu olmassa artık onları denicez.. Herşeyin hayırlısı.. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

tedavini nerde yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…