2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benimde transferde 8. günü, gerçekten çok karışığım ve o kadar korkuyorumki sormayın..
böyle adet olcakmışım gibi geliyor çok garibim vallahi.. sizde öylemiisniz?

korkma dua tet inşallah şu an bebeyin sana sıkı sıkı tutunmuştu allah senin ve bizlerin yardımcısı olsun adet ağrısına takılma her zaman verdır zaten bu ağrılar 2 tüp yapmış 3 defa aşı yapmış biri olarak süylüyorum canım bol şans

inşallah canım.. sen bundan sonra ne yapacaksın. tekrar başlayacakmısın tüp bebeğe.. merkezi değiştirecekmiisn. Paylaş bizle tecrübelerini...

kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun sağlı sıhat afiyet huzurlu olsun boooooooooooooool bebeşli olsun inşallah yaşıyosak seneye bebeklerimiz gucağımızda mevlit kandilini karşılarız

inşallah canım.. sen bundan sonra ne yapacaksın. tekrar başlayacakmısın tüp bebeğe.. merkezi değiştirecekmiisn. Paylaş bizle tecrübelerini...

tanselcim ben şimdi saraçoğlundan iaç aldım ve eşim ankara tıp fakültesin den bi dukturda tedaviye başladı nette buldum bu DR çok iyi diyolar hallandadan gelenler var o DR a düşün yani mail attım cevap verdi PROFÜSÜR müş bakalım isteyen varsa mail adresini vereyim tüp yapıp omamış lar gidiyomuş normal yolla oluyomuş netten bakın googlde yazın kaan ados diye baya bilgiler var

Tannsel ben senden umutluyum, kesin mutlu haberi alacaksın bak Burcu söylemişti dersin.

inşallah canım bu söylediğin bile nasıl moral oluyor. İnşallah Burcucum herkes için sonuç iyi olur. O kadar zor bir süreçki hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. başka kimsede anlayamaz..

tarnsefrimden sonra 6 günden itibaren geçmeyen sancım oldu....o kadar ağladımki...en son dayanamayıp doktora gittim.....yapılacak bişi yok bekleyeceğiz dedi...baya baya umutları yitirmiştim ama meğersem sadece kaygıymış....hamileyim....darısı başınıza kızlar....ha geçtimi kaygım yok perşembe kesemisizi görürsek az iyi olacağım galiba...

burcucum bende 2. denememi aralık ta yaptım malesef negatif benim de dondurulmuşum yok tu kaldık öylece işte ama inşallah senin ihtiyacın olmaz dondurolmuşlara hemincicik hamiş olursun inşallah canım

sizdede sorum erkek faktörü galiba. Bizdede öyle eşimin sperm sayıısnda morfolojiisnde sıkıntı var. ben korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay içinde hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu ve kürtaj oldum. Bide eşim için 2 ay proceed diye bi ilaç kullandık. mail adresini verebilirmisin?

yüppppppi süperya çok sevin dim allah kocağına almayı nasıp etsin kaçıncı deneme kaç yaşındasın nerde yaptırdın

canım ne güzel hamilesindir inaşşalh biizmkide bir kaygıdır..

benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın

canım söylenecek kelime kalmıyor bundan sonrası için ama sabır herşeyin ilacıdır ve nasip inşallah bir dahaki sefere bebeğn seni hiççççç bırakmaz

Allah yardımcın olsun canım inşallah miniğine bişicik olmaz Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder

inşallah transferin iyi geçmiştir de bebğin sana sımsıkı tutunur canım güzel haberlerini vermek nasip olsun inşallah

maşallahhhhhhhhhh canım Allahım keseni görmeyi kalp atışını duymayı ve sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallah Rabbim

Allahım sonuna kadar sağsalim gitmeyi nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

tedavin hayırlı olsun canım güzel haberler verirsin inşallah sonuna kadar

Allahımın izniyle inşallah değerin yükselir canım içini ferah tut herşeyin hayrılısı olsun

merhaba arkadaşlar benim sonucum malesef negatif kısmet değilmiş

hayırlısı olsun canım hiç üzme kendini Rabbimin vardır bildiği bizlerde böyle sınanıyoruz demek ki inşallah bir daha ki denemene yavruna kavuşursun

benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "

güzel düşünce canım inşallah Rabbim çabalarının karşılığını boş çevirmez bu sefer

inşallahhhhhhh güzel hayırlı haberler alırsın canım bişicik olmaz Rabbim ol dedikten sonra merak etme

hayırlısı olsun kuzum rüyaların hayra çıkar inşallah canım Allahım bebeğini nasip etsin inşallah

benimde 23 şubat test günüm 3.gün embriyosu transfer edildi banada cuma günü
merakla heyecanla bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun

hadi bakalım Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

belirtilere ağrılara sancılara takılmayın normal hamilede bile olan şeyler bunlar bebeğinin seninle olduğunu düşün sadece canım Allahım boş çevirmez inşallah

çok az kalmış canım Allahım bebeğini inşallah göbüşüne kondurmuştur ve hiç ayırmaz inşallah

herşeyin hayırlısı canım benimde 4 dondurulmuşum var inşallah Rabbim yüzümüze güler

transefrimin 8. günü..zamna durdu sanki geçmiyor, cuma gününe kadar sabredeceğim..

az kalmış merak etme dicem ama elde olmuyor biliyorum inşallah Allahım güzel haberlerini vermeyi nasip eder

maşallahhhhhhhh canım kat be kat artar inşallah sonuçların

bizdede yapı bozukluğu var (ksaydos@tr.net) bu canım inşallah faydası olur

yüppppppi süperya çok sevin dim allah kocağına almayı nasıp etsin kaçıncı deneme kaç yaşındasın nerde yaptırdın

canım ilk denememdi...üniversite hastanesinde yaptırdık, 33 yaşındayım :)) ama emin olun kaygı hiç bitmiyor...mesela şimide acaba değilmiyin kaygım vra. perşembe kontrolde görücem inşallah bakalım kısmet...

bizde de erkek inf. vardı hemde ben pko ydum kızlar....hiç canınızı sıkmayın, elinizde değil ama belirti aramayın...bol bol dua edin....birbinize edin en çok...

canım ne güzel hamilesindir inaşşalh biizmkide bir kaygıdır..

tanselcim tam 2 gün kasık ve bela ğrım geçmedi....sabah kalktım başladım ağlamaya ....dedim gidiyor bu bebek...hala ağrım var hala kasık ağrılarım devam...kan testinden beri 2 günde bir idrar testide yapıyorum....kocam sabah diyorki heryere işedin yeter:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…