• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

halevcim nerdesin ya iki gündür yoksu topik üksüz kaldı valla

ay canım haftasonu girmeye fırsat bulamıyorum hafta içi takip edebiliyorum iş olmayınca

canım ilk denememdi...üniversite hastanesinde yaptırdık, 33 yaşındayım :)) ama emin olun kaygı hiç bitmiyor...mesela şimide acaba değilmiyin kaygım vra. perşembe kontrolde görücem inşallah bakalım kısmet...

Edutcanım dimek arada buralarada kaçıyon:76: kaygı her zaman olur doğurup kucağına alsan bilene olur içini ferah tut yeter yavlum

kızlar bişey sorucam size şimdi bizim transfer tarihi döllenme tarihi falan hepsi belli ya gebelik başlangıcımız neye göre hesaplanacak? Adet tarihi mi sat kabul edilecek? Doktora gidip görüşeniniz var mı henüz?

kızlar bişey sorucam size şimdi bizim transfer tarihi döllenme tarihi falan hepsi belli ya gebelik başlangıcımız neye göre hesaplanacak? Adet tarihi mi sat kabul edilecek? Doktora gidip görüşeniniz var mı henüz?

en son adet tarihin baz alınıyor canım ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar,kandiliniz mübarek olsun.birbirimize dua edelim.benim yumoşlar büyümeye devam edecekmiş.yani gonal f e devam.mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşaallah.tüm hamişleri tebrik ediyorum ,darısı başımıza:64::21:

akasyacım canım inşallah yükselir deyerlerin sakın sıtres yapma bu senin için hele şu zamanda hiç iyi olmaz herşey olacağına varın bu gün olmassa yarın yarın olmassa diyer gün inşallah hipimiz bir gün anne oluruz dualarım senin canım

Sağol canımm hayırlısı inşallah... Bakalım çarşamba günü belli olucak net olarak hakkımda hayırlısı olsun inşallah... tabiki herşey kısmet... Sağol canım bende bu gece bol bol dua edicem hepimiz için.. rabbim kabul eder inşallah...

kızlarr test sonucumm 52 çıktı...sanırımm hamileyimm.2 gün sonra tekrarlıyacakmışız testii..:)

canımm hadi inşallah hamilesindir... değerin kat kat artar inşallah.. sağlıklı sıhatli hamilelik geçirirsin inşallah... rabbim tamamınada erdirmeyi sonra bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah..

tannselim ve diğer arkadaşlar
bu sancı ne olacak çok fena yarım saattir resmen gözümden yaş geldi
yaşayan? Bilen?

tannselim ve diğer arkadaşlar
bu sancı ne olacak çok fena yarım saattir resmen gözümden yaş geldi
yaşayan? Bilen?

canım kasıklarındamı ağrı var.. Benimde buğün adet olcakmışım gibi ağrım var, lavaboya korka korka giidyorum.

Back