• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benimde transferde 8. günü, gerçekten çok karışığım ve o kadar korkuyorumki sormayın..
böyle adet olcakmışım gibi geliyor çok garibim vallahi.. sizde öylemiisniz?

korkma dua tet inşallah şu an bebeyin sana sıkı sıkı tutunmuştu allah senin ve bizlerin yardımcısı olsun adet ağrısına takılma her zaman verdır zaten bu ağrılar 2 tüp yapmış 3 defa aşı yapmış biri olarak süylüyorum canım bol şans

korkma dua tet inşallah şu an bebeyin sana sıkı sıkı tutunmuştu allah senin ve bizlerin yardımcısı olsun adet ağrısına takılma her zaman verdır zaten bu ağrılar 2 tüp yapmış 3 defa aşı yapmış biri olarak süylüyorum canım bol şans

inşallah canım.. sen bundan sonra ne yapacaksın. tekrar başlayacakmısın tüp bebeğe.. merkezi değiştirecekmiisn. Paylaş bizle tecrübelerini...

kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun sağlı sıhat afiyet huzurlu olsun boooooooooooooool bebeşli olsun inşallah yaşıyosak seneye bebeklerimiz gucağımızda mevlit kandilini karşılarız

inşallah canım.. sen bundan sonra ne yapacaksın. tekrar başlayacakmısın tüp bebeğe.. merkezi değiştirecekmiisn. Paylaş bizle tecrübelerini...

tanselcim ben şimdi saraçoğlundan iaç aldım ve eşim ankara tıp fakültesin den bi dukturda tedaviye başladı nette buldum bu DR çok iyi diyolar hallandadan gelenler var o DR a düşün yani mail attım cevap verdi PROFÜSÜR müş bakalım isteyen varsa mail adresini vereyim tüp yapıp omamış lar gidiyomuş normal yolla oluyomuş netten bakın googlde yazın kaan ados diye baya bilgiler var

Tannsel ben senden umutluyum, kesin mutlu haberi alacaksın bak Burcu söylemişti dersin.

inşallah canım bu söylediğin bile nasıl moral oluyor. İnşallah Burcucum herkes için sonuç iyi olur. O kadar zor bir süreçki hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. başka kimsede anlayamaz..

tarnsefrimden sonra 6 günden itibaren geçmeyen sancım oldu....o kadar ağladımki...en son dayanamayıp doktora gittim.....yapılacak bişi yok bekleyeceğiz dedi...baya baya umutları yitirmiştim ama meğersem sadece kaygıymış....hamileyim....darısı başınıza kızlar....ha geçtimi kaygım yok perşembe kesemisizi görürsek az iyi olacağım galiba...

Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

İçimden nedensiz bir şekilde hep ağlamak geliyor, çok korkuyorum olumsuz birşey olmasından bu 2. denemem ve ikisinde de dondurulmuşum olamadı... Herşeyi sil baştan yaşama düşüncesi beni mahvediyor.

burcucum bende 2. denememi aralık ta yaptım malesef negatif benim de dondurulmuşum yok tu kaldık öylece işte ama inşallah senin ihtiyacın olmaz dondurolmuşlara hemincicik hamiş olursun inşallah canım

tanselcim ben şimdi saraçoğlundan iaç aldım ve eşim ankara tıp fakültesin den bi dukturda tedaviye başladı nette buldum bu DR çok iyi diyolar hallandadan gelenler var o DR a düşün yani mail attım cevap verdi PROFÜSÜR müş bakalım isteyen varsa mail adresini vereyim tüp yapıp omamış lar gidiyomuş normal yolla oluyomuş netten bakın googlde yazın kaan ados diye baya bilgiler var

sizdede sorum erkek faktörü galiba. Bizdede öyle eşimin sperm sayıısnda morfolojiisnde sıkıntı var. ben korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay içinde hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu ve kürtaj oldum. Bide eşim için 2 ay proceed diye bi ilaç kullandık. mail adresini verebilirmisin?

tarnsefrimden sonra 6 günden itibaren geçmeyen sancım oldu....o kadar ağladımki...en son dayanamayıp doktora gittim.....yapılacak bişi yok bekleyeceğiz dedi...baya baya umutları yitirmiştim ama meğersem sadece kaygıymış....hamileyim....darısı başınıza kızlar....ha geçtimi kaygım yok perşembe kesemisizi görürsek az iyi olacağım galiba...

yüppppppi:52: süperya çok sevin dim:66::64::64::64::64::64::64: allah kocağına almayı nasıp etsin kaçıncı deneme kaç yaşındasın nerde yaptırdın :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ne güzel hamilesindir inaşşalh biizmkide bir kaygıdır..

benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın

canım söylenecek kelime kalmıyor bundan sonrası için ama sabır herşeyin ilacıdır ve nasip inşallah bir dahaki sefere bebeğn seni hiççççç bırakmaz

herkese merhaba,
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...

Allah yardımcın olsun canım inşallah miniğine bişicik olmaz Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder

arkadşlar bugün yumurtlama toplama işleminden sonraki 4.günüm yarın Allahkısmet ederse transferim var..
ama benim özellikle sağ tarafımda müthiş ağrı var ymurta toplama işleminden bu yana sizlerindeağrısıda oldu mu?

inşallah transferin iyi geçmiştir de bebğin sana sımsıkı tutunur canım güzel haberlerini vermek nasip olsun inşallah

kızlarrrrr hamileyimmmmmmm:nazar::nazar::nazar::49: şükürler olsun sonucum belli oldu 3hafta 6günlük bebişim değerimiz 80.7:nazar::nazar::nazar::nazar: allah isteyen herkese nasip etsin ben özel bişi yapmadımm sadece gönülden istedimm :16: binlerceeee şükürlerr olsunnn allahımaaa binlerceee:16::16::16::nazar::nazar:

maşallahhhhhhhhhh canım Allahım keseni görmeyi kalp atışını duymayı ve sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallah Rabbim

SELAMLAR..

TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞ EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ..

bende 7 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuştumm rabbim bu yolda kimseyi sınamasın evlat hasretiyle yanmak çok zor defalarca yumurta takibi 2 başarısız aşılama geçirdim..

ilk tüp denememi 3 yıl önce yaptırdım 24 yumurtam toplandı 8 dondurdular 3 transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu:14: ardından 1 yıl sonra ikinci tüp tedavime başladım dondurulmuş embrio transferi olacaktı 14 gün lcrin vuruldum adet görmem gerekiyordu ama 3 gün geçmişti bi takım hormon testleri yapıldı ve sonucunda dr hamile olmamdan şüphelendi kan testi yaptırdım ve hamileydim dondurulmuş embrio transferine başlamadan hemen öncesinde hamile kalmışım lucrini hemen kestiler fakat 10 gün içinde düşük yaptım ( 2 yıl sonra öğrendimki lucrin yüzünden düşük yapmışım:20: ) bir yıl ara verdim ve tekrar dondurulmuş embrio trasferine başladım 29 gün iğne oldum transferim den bir gün önce telefon geldi ve dondurulmuş embriolarınızın 8 ide çözülürken öldü dedilerir çok ağladım çok üzüldüm ama rabbimin bana bu doktorla ikinci tüp denememe izin vermediğini bundada bi hayır oldugunu düşündüm ve dr değiştirdim..
4 tüp tedavime başladım ve şuanda çok şükür 5 haftalık hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin ben çok çektim ama rabbim mükafatımı yolladı darısı sizlerin başına..

bu arada bu tüp tedavimde duydugum tüm duaları yaptım...

Allahım sonuna kadar sağsalim gitmeyi nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ya kızlar ben bu başlığı görmemişim.bende varım,4.iğnemi yaptım.kontrolüm vardı.8 ciivarında yumurta gördü dr ama biri 19 ,diğeri15 mm çok hızlı büyümüşler.diğerleri 9mm inşaallah hepimizin bebişleri olucak.moral bozmak yok.bugün merkezde bir yazı okudum hoşuma gitti sizinle paylaşayım.MUCİZELERİN BİLE BAZEN YARDIMA İHTİYACI VARDIR.:3:

tedavin hayırlı olsun canım güzel haberler verirsin inşallah sonuna kadar

Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..

Allahımın izniyle inşallah değerin yükselir canım içini ferah tut herşeyin hayrılısı olsun

merhaba arkadaşlar benim sonucum malesef negatif kısmet değilmiş :(

hayırlısı olsun canım hiç üzme kendini Rabbimin vardır bildiği bizlerde böyle sınanıyoruz demek ki inşallah bir daha ki denemene yavruna kavuşursun

benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "

güzel düşünce canım inşallah Rabbim çabalarının karşılığını boş çevirmez bu sefer

arkadaşlar günaydın;

dün transferim yapıldı .. mübarak günde dualarınıza ihtiyacım var.
dün transfersen sonra 30-40 dakika dinlendidiler. sonra yola çıkabilirsiniz dediler.
arabayla yolculuk 2 saat sürdü nasıl yatacağıma karar veremedim arabada bir sağa bir sola yattım..
İNŞALLAH BİR SORUN OLMAMIŞTIR.
bide arabanın kapısını kapatırken kapı hafif şekilde karnıma çarptı.
ARKADAŞLAR MÜBARAK GÜN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.

inşallahhhhhhh güzel hayırlı haberler alırsın canım bişicik olmaz Rabbim ol dedikten sonra merak etme

kızlar geldimm. transferden sonra 3 gün rapor aldım iyikide almışım vallahi. 3. gün embriyosu yerleştirildi öldüm öldüm dirildim ya ransfer iptal derlerse diye çok korktum ama gerçekleşti. evdeydim sürekli yatmadım ama hemşire yatma gezin dedi. kasık ağrım çok fazla oldu özellikle solda. bu arada rüyaşarımda hep oğlum olmuş görüyorum beynimize işlemiş resmen. 23.ünde belli olacak inşallah tutunur bebişim. allahım hepimizin kucağını doldursun inşalla bu mübarek günde dualarımız geri çevrilmez.

hayırlısı olsun kuzum rüyaların hayra çıkar inşallah canım Allahım bebeğini nasip etsin inşallah

benimde 23 şubat test günüm 3.gün embriyosu transfer edildi banada cuma günü
merakla heyecanla bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun

hadi bakalım Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Herkese günaydin, kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
Ben gecen ay tedaviye baslamistim ve bu ayin 10'unda trasferim oldu heyecanla ve umutla bekliyorum. Dün geceden beri karnimda sancilar var, hic böyle karin sancisi olan var mi acaba ?

belirtilere ağrılara sancılara takılmayın normal hamilede bile olan şeyler bunlar bebeğinin seninle olduğunu düşün sadece canım Allahım boş çevirmez inşallah

amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
benimde 5 inde transferim oldu.perşembe tahlil günüm 4-5 gündür şiddetli karı ağrıları yaşıyorum bende.doktorum endişelenecek bişi olmadığını söledi stres yapma dedi test günü bekliyeceğiz dedi.
bakalım hayırlısı artık...
benim adet öncesi çok ağrılarım olduğu için çok endişelendim ama malesef endişelensemde sonuç değişmeyecek perşembe günü belli olacak herey bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesi hakkımızda hayırlısı ne ise oınunla karşılaşalım inşallah:)

çok az kalmış canım Allahım bebeğini inşallah göbüşüne kondurmuştur ve hiç ayırmaz inşallah

Sağol canımm İnşallah.. Dondurulmuş 4 tane var ..Bana transfer edilenle aynı 1. kalite demişti doktorum.. bakalım kısmet bu olmassa artık onları denicez.. Herşeyin hayırlısı.. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

herşeyin hayırlısı canım benimde 4 dondurulmuşum var inşallah Rabbim yüzümüze güler

transefrimin 8. günü..zamna durdu sanki geçmiyor, cuma gününe kadar sabredeceğim..

az kalmış merak etme dicem ama elde olmuyor biliyorum inşallah Allahım güzel haberlerini vermeyi nasip eder

kızlar 9.günde 80.7 10.günde 105.7 doktorum sonucu çok beğendi :nazar::49: allahım bu mübarek günde isteyen bekleyen herkesin muradını verir inş. sonuç bekleyenlere bol bol pozitif pozitif alanlarada sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun..:16:

maşallahhhhhhhh canım kat be kat artar inşallah sonuçların

sizdede sorum erkek faktörü galiba. Bizdede öyle eşimin sperm sayıısnda morfolojiisnde sıkıntı var. ben korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay içinde hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu ve kürtaj oldum. Bide eşim için 2 ay proceed diye bi ilaç kullandık. mail adresini verebilirmisin?

bizdede yapı bozukluğu var (ksaydos@tr.net) bu canım inşallah faydası olur

yüppppppi:52: süperya çok sevin dim:66::64::64::64::64::64::64: allah kocağına almayı nasıp etsin kaçıncı deneme kaç yaşındasın nerde yaptırdın :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ilk denememdi...üniversite hastanesinde yaptırdık, 33 yaşındayım :)) ama emin olun kaygı hiç bitmiyor...mesela şimide acaba değilmiyin kaygım vra. perşembe kontrolde görücem inşallah bakalım kısmet...

bizde de erkek inf. vardı hemde ben pko ydum kızlar....hiç canınızı sıkmayın, elinizde değil ama belirti aramayın...bol bol dua edin....birbinize edin en çok...

canım ne güzel hamilesindir inaşşalh biizmkide bir kaygıdır..

tanselcim tam 2 gün kasık ve bela ğrım geçmedi....sabah kalktım başladım ağlamaya ....dedim gidiyor bu bebek...hala ağrım var hala kasık ağrılarım devam...kan testinden beri 2 günde bir idrar testide yapıyorum....kocam sabah diyorki heryere işedin yeter:)))

Back