SELAMLAR..
TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞ EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ..
bende 7 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuştumm rabbim bu yolda kimseyi sınamasın evlat hasretiyle yanmak çok zor defalarca yumurta takibi 2 başarısız aşılama geçirdim..
ilk tüp denememi 3 yıl önce yaptırdım 24 yumurtam toplandı 8 dondurdular 3 transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu
ardından 1 yıl sonra ikinci tüp tedavime başladım dondurulmuş embrio transferi olacaktı 14 gün lcrin vuruldum adet görmem gerekiyordu ama 3 gün geçmişti bi takım hormon testleri yapıldı ve sonucunda dr hamile olmamdan şüphelendi kan testi yaptırdım ve hamileydim dondurulmuş embrio transferine başlamadan hemen öncesinde hamile kalmışım lucrini hemen kestiler fakat 10 gün içinde düşük yaptım ( 2 yıl sonra öğrendimki lucrin yüzünden düşük yapmışım
) bir yıl ara verdim ve tekrar dondurulmuş embrio trasferine başladım 29 gün iğne oldum transferim den bir gün önce telefon geldi ve dondurulmuş embriolarınızın 8 ide çözülürken öldü dedilerir çok ağladım çok üzüldüm ama rabbimin bana bu doktorla ikinci tüp denememe izin vermediğini bundada bi hayır oldugunu düşündüm ve dr değiştirdim..
4 tüp tedavime başladım ve şuanda çok şükür 5 haftalık hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin ben çok çektim ama rabbim mükafatımı yolladı darısı sizlerin başına..
bu arada bu tüp tedavimde duydugum tüm duaları yaptım...