2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

mrb hanimlar cok guzel cikmissiniz bende 5. aydayimm
karnim felaket cikti bende resim koymak isterdim ama nasil konacagini bilmiyorum CADIARZU

cnmm resmin adresi lazım olduu için
gogula hızlı resm yükleme yazınca çıkan ilk siteye gir
gözat'ı tıkla
resmin hangi dosyadaysa seç onu
sonra yükle'yi tıkla
işlem tamam olunca 3.sıradaki htpp..die çıkan yeri sağ yıkla kopyala
sonra kk sayfasında cevap panosunu açıp yukarıdaki grafik ekle kutusunu tıkla
çıkan yere sağ tıkla yapıştır de
sonrada bu yazı yazdığımız yerin hemen altındaki cevapla butonunu tıkla
tamamdır bizde görelğim göbüşünü :))
aman ne uzun anlattım öle yaaeyvahedigeldismile

delikafadulden herkesin karnı büyümüş benimkide belli oluyo artık herkes büyümüş diyo

sende resim ekle lütfeeeennn
bizde göreliiiim
ayrıca topik gene göbüş topiği oldu yani
şu resimleri işe gezmeye gitmeden önceden boydan çekinde ''hamişim, bakın bugün ne giydim'' topiği olsun artık:CüvCüv:

ya malesef makinam yok benim yoksa 10 kere eklicem tlfonumda çok iyi çekmiyo bi yerden makina bulup çekebilirsem eklerim

deniz ve bebiş maşallahhhhh göbüşlere çok tatlı olmuşlar

bnmde çıktı artık baya belli oluo bi ara eklicem bnde çekeyim fotolarını..

cnm maşşallah çok güsel çıkmışsınız analı kızlı kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: ayy benim o kadar yok daha yaa ne zaman göbişlencem o kadarr boshayallersmile

çok sağol canım
aslında benim daha büyük resimde küçük bile çıkmış
yakında seninde büyümeye başlar benim bu hafta daha da büyüdü :CüvCüv:

göbüşler bebişler harika maşallah hepinize benimde var ama sanki daha önce daha fazlaydı gibi şimdi küçüldü gibi sanki :)))

aaa inanamıorum bunu yaşayan tek ben deilmişim demek
bi arada bndede olmuştu öle canm yaa
sanki önceden daha kocamandı gbiydi
korktum
tırstıydım
ama sonra döndü normale
bir hafta falan küçük gbi olduydu ama geçti çok şükürbayanssulusmile

maşşallah kızz bu ne formm boshayallersmile ayy göbişini yesinler kaydirigubbakcemile3 ne güsell çıkmış benim o kadar yok hala :sinifsinif:

teşekkürler canlarmm
meraketme sennde belki iç karnın geniştir bu nedenle büyümemiştir belki hala bu ayın sonunda önüne geçemeyeceksiniz inanın bana opuyorumnanaktanpuhahaha

teşekkürler canlarmm
meraketme sennde belki iç karnın geniştir bu nedenle büyümemiştir belki hala bu ayın sonunda önüne geçemeyeceksiniz inanın bana opuyorumnanaktanpuhahaha

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan inşş canımm önüne geçmekde istemem zatenn opuyorumnanaktan

herkese teşekkürler
daha büyükleri sizin olsun :)))
resimleri beklioruz bizdeeee
bakıp bakıp gitmeyin
sizde ekleyin bizde bakalım:CüvCüv:

Kızlar gobisler çok tatlı benim bu iki haftadır belli olmaya başladı aslında bilmeyen anlamiyo yine de ama akşamları daha büyük oluyo sanki ben de en yakın zamanda ekliycem inşallah...

deniz ve bebish kızlar maşallah,çok tatlı olmuşsunuz zemuszemus
bebish senin giydiğin kot hamile kotumu yoksa sıkmıyor mu onun beli canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…