2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

ayyy gobusune bakk..
canım ya..senınde buyumıus gobek..
aynı gunlerdeyız sınınle ama benım gobek sankı senınkının yarısı..bilmiyorumkismile
benımkıde buyusun..olumunekankayizsmile

canım ya benim göbeğimi en çok çıkaran bodyim o :)) habire onu giyiyorum.. ama siyah bol şeyler giyince birazda dik yürüyünce hala acaba hamilemiyim diye yaklaşanlar var..

güzel annelerim ve güzel melekleri ALLAH ım hepizini nazarlardan korusun :nazar::nazar:

bu da son halimle ben

Uploaded with ImageShack.us

p1256041010.jpg

sonunda başardım galibaaaaaaa...

kızlar hem size hem göbişlerinize maşallah :nazar:

sibuş, sheker cat, loliss valla göbişler süpperr
ya benim daha belli değilll sanki dışarda hiç farketmiolarr :sinifsinif:
otobüste yer bile vermiolarrr:sinifsinif:
ama bende belimi tutuyorumm biras geriye veriorum kendimi o zaman anlıolarrrr :jeyyar: :roflol:

kızlar herkese maşallah,sibush ve sheker cat,çok şıksınız bayanssulusmile
bu da benim göbüşüm,kızlar buarada 6 ayda 10 kilo aldım ve aldığım kiloda göbekte görüldüğü gibimafoldumben

bu da benim göbüşüm,kızlar buarada 6 ayda 10 kilo aldım ve aldığım kiloda göbekte görüldüğü gibimafoldumben

cnm çok tatlı maşallh tam erkek annesi göbüşü seninki....bende kalçalarda başladı yayılmaya:ecrin_bebek:

sağolsun kızlar,başakçım kız anneleri zaten kalçalardan erkek anneleri göbekten alır diyolardı cidden öyle oluyormuş.ama benimki de çok komik duruyor yaa,safi göbek:KK3: okulda çocuklar önce göbeğime bakıyolar sonra yüzüme:KK1:

sibuş, sheker cat, loliss valla göbişler süpperr
ya benim daha belli değilll sanki dışarda hiç farketmiolarr :sinifsinif:
otobüste yer bile vermiolarrr:sinifsinif:
ama bende belimi tutuyorumm biras geriye veriorum kendimi o zaman anlıolarrrr :jeyyar: :roflol:

kuşum ben bugün bindim otobüse ama dana kadar göbeğim olmasına rağmen kimse yer vermedi :gitme: tam tersi gençler filan görmemezlikten geliyoo ah ahhhh

maşallah canım göbüşe yalnız cidden kilo bi göbüşte senin:)

canımm maşşallah senin göbişş tam gazz aklinialirimsmile
bende 4. aydan sonra 8,6 kilo aldımm ohaoldumsmile inşş bundan sonra yavaş gider yoksa doğuma yuvarlanarak gidebilirimm :roflol: :roflol:

kuşum ben bugün bindim otobüse ama dana kadar göbeğim olmasına rağmen kimse yer vermedi :gitme: tam tersi gençler filan görmemezlikten geliyoo ah ahhhh

ahh ahhhh :eek:klava: bana da ööle oluoo hele liseli gençler bakıolar oturdukları yerden ben bakınca hemen çeviriolar başlarınııı :kızgın:
ya insanın beli kopuo haldır haldır otobüste kafamçokkarıştı
yok geçende koca koca kadınlar bile 5 kişilik yere 3 kişi oturmuşlar hiç umursamıolarr :dilcikar:
amannnn ne çok dertliymişimmm delikafadulden

maşallah..butun kılo gobusunde..kendın zayıfsın canım..

X