2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

belgün zap-zup teşekkürler
zap-zup bak ben e senin gibi hayıflanıp duruyodum göbüş yok diye birden fırladı sıpam senin de öle olur kesin

oyy oyy yesinler sizi
kız başak o kadar kiloyu nerene aldın sen hiç belli deil valla

cnm bende bilmiom ama ben aşırı zayıftım 170 boy 52 kiloydum şimdi 63 geliyorummm heryerime orantılı aldım cnm herhalll herkes ole dio belli bi yerim çıkmadı ama heryerim şiştiii artık ele kemik gelmiyorrrsırnaşık şey

kıslarrr
resimler göbişler süper ötesi yhaaaaaaaaa
bayıldımmmm
denizzzzzzzzzzzzzzzzz
yatarkenki halinde bile göbüşün hali ne öleeeee???
ben yattığımda dümdüz oluo karnım
çok şaşırdımmmmmmm ama ayaktaki halim senn göbi gbi:))
maşallah ona:))
hepsinede maaşallah
rabbim olmayanlarada versin inş:)

balımmm yhaa
ağlamak istiorummm
resimde ayağının altındaki halı benm yatak odam için beyenip son anda deiştrip sonrada bin pişman olduuğum halının aynısııııııııııııııııııııııı
çok zevklisin benceeeeeeeeeeee
facedeki resimlerdede bayıldımmmmmmmmm halınaaaaaaaaaaaaa
bi halı manyaklığı başladı bu ara bendede ne hikmetse:)))

kız denizzz ne güzel büyümüş göbişşşş maşallah canım çok tatlııı tütütütütütüüüü

teşekkür ederim canım hep diyorum ya benim göbüş aldı başını gidiyor diye önde top gibi duruyor yatsamda aynı kalksam da

fındığım benim halımı????thanksss sana verem balımmm.ben mor hastasıyım salon yatak odası morrrr oturma odam pembe işallh bigün gelince görcen fıstıkımopuyorumnanaktan

kızlar tırtılkurabiyeyle iletişime geçtim,şapkaları ve fiyatlarını sordum.resimdekiler 1yaş içinmiş ama ölçüyle 3yaşüstüde yaparmış
ben ayı pooh ve kırmızı kepli olanını beyendim.
kargo benden olacak sanırım,ama ben buraya ptt kargo falan hangi gelio bilmiorum,eşime sorucam.bide 12,5yaparmış iki tane alsam indirim yaparmısın dedim.
sizce nasıl???
çitos eklemiş linkini ordan baktım bnde bayıldım berelere:)

fındığım benim halımı????thanksss sana verem balımmm.ben mor hastasıyım salon yatak odası morrrr oturma odam pembe işallh bigün gelince görcen fıstıkımopuyorumnanaktan

canm bnm yha güsel arkadaşım benm
benm kadar oldu halıların:))
aynı zevklerimiz sanırım.bnmde misafir odam pembe,yatak odam mor,oturma odam bordo falan
pembe mor lila manyağı biriyim iştee
inallah allah'ım yazar birgün buluşmayı:))):Saruboceq:

bebishhh sende ekle resim kuzum yaaa

canm bnm epey oldu valla çekinip eklemeyeli
bu aralarki resimlerimde hiç yalnız deilim..yarın deilde cumartesi gesmeye gitcem,giyinnce çıkmadan çekiniyim eklerim oldumu??
kızımın cicileri de var onlarıda çekip eklemek istiorum ama üşeniorum bu aralar koca gün bana yetmio hemde artık sabah 9da uyanmama rağmennn:)):CüvCüv:

tamam canımcım..kızının cicilerinide bekliyoruzzz opuyorumnanaktan

yah kıslar hadi bişiy söleyinn
öykü mü??
masal mı??
ama başında hatice de olacak ona göre sizce hangisi gösel olur???

bu arada benimde yatak odam mor hatta evimin bir çok yerinde mor hakim zemuszemus mor renk evde kullandığınızda pozitif enerji verirmiş kızlar özelliklede girişte kullanırsanız eve ilk girene direk pozitiflik veriyormuş bize gelenlerde hep olmuştur mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…