2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

selam güzel annişler..bnde yeniyim burda..bnde ilk günlerinde bekliorum bebişimi ocak ayının:KK66:
bnmde göbüş yemek yedikçe şişio:))
sabah çok az,akşam 5aylık oluorum:))))))))))))))))))))))))))))
hepimize hayırlı göbüşler inşallah :)))

Benim zaten normalde bir göbeğim vardı. Şimdi tabi daha sertleşti ama sabahları benimde akşama göre daha küçük göbişim. Akşamlarıı daha kocaman oluyor gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Benim karnım belirgin şekilde çıktı
ancak resim yüklemeyi bilmediğim için çekilen resmimi koyamadım henüz...

Benim gobegimde disardan farkedilecek kadar buyudu, simdiden boyleyse doguma kadar ne hale gelicek diye korkmuyor degilim acikcasi ama bebegim saglikli olsun da gerisi onemli degil. Telefondan baglandigim icin foto ekleyemiyorum sizleri izlemekle yétinecegim :)

maşallah hepinize okurken bende hamileliğimi hatırladım ne heyecanlı günlerdi.inşallah sorunsuz alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.bugünleri sonuna kadar yaşayın çok özleniyor sonra.

Dün gece çekildim ama elbisede biraz bol tabii..bayanssulusmile

Eklentiler

• $facebook.jpg
    $facebook.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 56
arkadaşlar işte benim göbüşde bööle opuyorumnanaktan fazla çıkmadı ama neyse kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $Görünt007.jpg
    $Görünt007.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 77
suhancığım kesinlikle 10 numara :nazar:
sende çok tatlısın:)
canım kollarında incecik
kesinlikle normalsin canım :nazar:

hunny canım seninkide çok güzel :nazar:
Allah nazarlardan saklasın

canım sabah benimkide senin göbüşe yakın oluyor
ama akşama 2 kat -tatlicadiarzu-
yarın bende çekip koyayım)))

arkadaşlar işte benim göbüşde bööle opuyorumnanaktan fazla çıkmadı ama neyse kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

aman da aman maşallah.. ee zayıfsın tatlım ondan ben zaten 57 yle hamile kaldım ileride sen tam ideal kiloyla şişmiş olacaksın süper :CüvCüv:ben napim....

X