2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

kızlar bende göbüşümü akşam ekliycem inş ama galiba en büyük göbüş benimki :KK43:(

zeycane günaydın canım çok güldürdün beni.. resim eklenmiş hemdeee kocamaaaaaaaannn tam da dediğin gibi ama maşallahın var canımm hakikatten kocaman olmuşun.. çok tatlısın maşallah:nazar:

zeycane günaydın canım çok güldürdün beni.. resim eklenmiş hemdeee kocamaaaaaaaannn tam da dediğin gibi ama maşallahın var canımm hakikatten kocaman olmuşun.. çok tatlısın maşallah:nazar:

cnm ya küçük resim nasıl olduda böyle büyüdü anlamadımki silinmiyomu bu acaba geri silmeye çalıştım ama olmadı acemiyim burda

slm kızlar fotolar güzel ben 68den 63e düştüm
göbüş yok
bugün uzun zamandır görmediğimiz bi tanıdığımızı gördüm
artık bebek yap çok oldu dedi
3 aylık hamile olduğumu söyleyince inanmadı

merhaba kızlar.fotoğraf ekledim ama çoooook büyük çıktı.hiç hoş durmadı.ben de tekrar sildim.kb yüksek olduğu için böyle oldu sanırım.daha sonra cep telefonuyla çekip yüklemeyi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel çıkmış göbeğin bende 11 haftalığım ama daha hiçbirşey çıkmadı.

sağoll canım.. şimdi daha da büyüdü :)) kremler sürüyorum.. bazı arkadaşlarımında 12 -13 haftadan sonra büyümeye başladı.. seninde öyle olur hayırlısıyla seninde resimlerini görürüz burada.. olumunekankayizsmile

benimde çok büyük oldu ama silemedim nasıl siliniyo

fotoğrafı koyduğun mesaj bölümünün altında edit bölümü var.orayı tıklarsan daha önce yazdığın yazılar üzerinde düzeltme yapabiliyorsun.ben bu şekilde mesajıma tekrar dönüp o fotoğrafla ilgili yapıştırdığım linki sildim.böylece fotoğraf da gitmiş oldu.

meraba kızlar,benimde doğum 1 ocak 2011 görünüyo,2 kilo aldım,göbüş çıkmadı derken bu hafta pörtledik resmen:))) en kısa sürede eklerim inşallah...

selam güzel annişler..bnde yeniyim burda..bnde ilk günlerinde bekliorum bebişimi ocak ayının:KK66:
bnmde göbüş yemek yedikçe şişio:))
sabah çok az,akşam 5aylık oluorum:))))))))))))))))))))))))))))
hepimize hayırlı göbüşler inşallah :)))

X