2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

cnm masllah senin de göbüşüne çok tatlı çıkmış

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

ağlamak istiyorum yaaa ne güzel çıkmış göbüşleriniz
benim hiç yooook:gitme:

üzülme loliss burdaki göbüşlere bakarak bende de yok bende çok zayıfım 9 aylıkken 4 aylık gibi gözükçem sanırım:gitme:mafoldumbensenağlama

öyle demeyin kızlar,benimde burdaki arkadaşların göbişiyle karşılaştırırsam fazla değil göbişim ,yani az hatta alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçerken hamle olduğumu söyleyip yan taraftan geçtiğimde tip tip bakıyorlar :roflol: hadi canım der gibi,boşverin o yüzden ,doktorum gebeliğin 22. haftadan sonra dışarıdan bakıldığında belli olabileceğini söylemişti,bizimkiler aniden çıkacak sabah kalktığımızda inanamayacağız opuyorumnanaktan

Canım ben alırken uzun kollu vardı ben de hava serinleyince giyerim diye almıştım iki haftadır baya çıktı göbeğim giysem doldururum heralde artık :))

ee napiim kısım yaa
sadece sizin için giyyom ha
normalde bunları evde giymiom yane.))

kızlar maşşallah göbişlere yaaa çok tatlı çıkmışsınıss
bu arada bebiş nerden aldın o tshırt ü ??
ewde giymediğin halde sırf bizim için giydiğinden dolayı çok çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

kızlar sakın üzülmeyinn yok göbişim büyüdü yok hiç çıkmıo die bende açıkçası üzülüodum hiç çıkmıo die ama ctesi günü annemlere giderken arabada pantalonumun fermuarı patladı ve anladım ki artık en büyük pantalonumda olmayacak kaydirigubbakcemile3
Allah dan kardeşim e uğradık hamile pantalonu vardı onu giydim o kadar rahat ki dur bende çekip koyayımm aklinialirimsmile neyse yani benim göbiş de günden güne büyüyo aklinialirimsmile
demek istediğim öbişler eninde sonunda herkesde büyücek aklinialirimsmile ayy ne güsel yaaaa opuyorumnanaktan bence tadını çıkarmalıyısss
hepinis çok tatlı çıkmışsınıss opuyorumnanaktan bayanssulusmile

kızlar göbüşleriniz çok tatlı çıkmış
hepinize kocaman bi maşallah
bebish ve deniz canlarım bitek sizi göremiyorum
çokta merak ediyorum ama
çatlıcam yakında fisfisfis

neva çok tatlı göbişin maşallah büyür daha merak etme

bebish tişörtünü çok beğendim nerden aldın::))göbiş herzamanki formunda maşallah canım

denizcim senin göbişte çok güzel büyüyor maşallah benim göbiş gibi kocaman olcaz galbiaaaa :))))

loliss ağlama kuzum nede olsa büyücek öle yada böle

çitos canımcım göbişinin maşallahı var büyük ama öle sölediğin kadar büyük değil canım birçoğumuzla aynı nazar değmesin inşş çok şeker:)

bizde çekildikkk bu haftasonu arkadaşta resimler yollarsa bende eklemeye çalışcam bugünnnnn

az önce çektim bu arada karnım açç kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görünt012.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 33
hunyyy
göbiş var bnu dert etme de
ne kadaaaa zayıfsın sen öle yaaaaa
ağlama istiorummmmmmmmm
çokkk zayıfsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tam şu hamile markalarının mankenleri gbi olcan böle bacaklar falan fit,sadece göbük olcak karnına yastık sokmuş gbi:)))

amanınnn yirim göbişiniii

sırnaşık şeyayy gerçekten artık göbişim var dimiiiii :sm_cool:

hunyyy
göbiş var bnu dert etme de
ne kadaaaa zayıfsın sen öle yaaaaa
ağlama istiorummmmmmmmm
çokkk zayıfsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:teselli:ağlama canım benim yaaa aklinialirimsmile

tam şu hamile markalarının mankenleri gbi olcan böle bacaklar falan fit,sadece göbük olcak karnına yastık sokmuş gbi:)))

kimmm ben miiii :uhm:

elini çek kızz görünmüyosengözlerimebaksanab

bilmiyorumkismile ondan mı zayıf çıktım acepp

hunny senin göbüş büyüyo tebrik ederim vereliniortakartık belli oluyo boshayallersmile

saol cnmm benimmmmm sırnaşık şey :CüvCüv: delikafadulden ayy siz bööle dedikçe çok hoşuma gidioo delikafadulden

amanınnnn cnmm senin göbiş de çok tatlı çıkmışşşş sırnaşık şey :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…