2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende yarın akşam kalp atıı için gideceğim inş duyarız kalp atışını 6+3 olacak erken belki ama duramayacağım yerimde :)))

merhaba kızlar. benim sat ile ultrason arasında bir hafta fark etti. bugün sabah dr a gittim ve bebişim tam 7 hafta 3 günlük çıktı. kalp atışlarını da duydum... boyumuz da çok uzun maşşallh tam 11,5 mm :)))

aa ne güzeel gözün aydın kalp atışlarınıda duymuşsun ohh rahatlamıştır için.pekii bir dahaki kontrol ne zamanmış neler dedi doktorun?

günaydın kızlar nasılsınız
benim belim çok ağrıyor
karnımda ara ara
bulantı felan yok
salıya 2. kontrolüm var
umarıom herşey yolundadır

günaydın hamişler...ben 2010 ocak annesiyim...İçinde bulunduğunuz anların tadını çıkarmaya bakın..zaman o kadar çabuk geçiyor ki şimdi yavrumla gözgöze bakışıyoruzz....karnımdaki halleri ve duygularımı unutmamboshayallersmileboshayallersmile mümkün değil..çok özellerdi...Allah hepinize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin...

kızlar benim bu sabahtan beri kasıklarım sancıyor özellikle sağ tarafım sizede oluyormu tedirgin oldum.
normal cnm korkma dktr bana ağrın olur korkma demiştia.sbenimde ara ara kramp şeklinde ağrılarım oluyor evdeysen ayaklarını yüksek bi yere daya kendinden yere uzan çok rahatlatıyor yerimseniben

Saat 4 olsunn çok heyacanlıyımmm eyvahedigeldismile
inşallah hayırlı haberle dönersin cnmolumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız
benim belim çok ağrıyor
karnımda ara ara
bulantı felan yok
salıya 2. kontrolüm var
umarıom herşey yolundadır
benimde belim kasılıp kalıyor dün akşam yürümekte bile zorlandım akannehirbulantım hafifledi biraz çok şükür ama yemek kokularına tahammülüm yok birde ter kokusu duydummu fena oluyorum:sinifsinif:bizim ikinci kontrolümüz 24 mayısta boshayallersmilevakit geçmek bilmiyor inşallah sende hayırlı haberle dönersin cnm:Saruboceq:

herkese merhaba!

ben sabahları size günaydın diyemiyorum okulda oldugum için. ancak gelebildim okuldan ve merhaba deme fırsatını yakaladım. nöbetçiydim bugün, yordular beni!!!oysa ben bebişimle zaman geçirmek istiyorum. ve sizlerle sohbet etmek...

mystryy, ağrılar çok aşağıda ve sürekli değilse korkacak birşey yok bilidiğim kadarıyla. benim de oluyor özellikle gece yatınca hissediyorum. hem hani olumlu düşünüyorduk? minikler bize daha sıkı tutunabilmek için asıldığı için oluyor bunlar, bi de onlar ne kadar küçük de olsa onlardan hızlı büyüyen rahmimiz var tabi.

6+3'de doktor randevusu olan arkadaşlar, kalp atışını bence kesin görürsünüz. ben 6+1'de görmüştüm.

canım benide eklermisin listeye inşallah bi sorun çıkmazsa 2011 ocak annesi olucam 2010 ocak annesiydim ama bebeğim 3 gün yaşadı hamile olduğumu buğün öğrendim

2011 ocak anneleri listesine adımızı nasıl ekliyoruz cahilce bir soru olabilir ama buraya yeni üye oldum da bilmiyorum

canım benide eklermisin listeye inşallah bi sorun çıkmazsa 2011 ocak annesi olucam 2010 ocak annesiydim ama bebeğim 3 gün yaşadı hamile olduğumu buğün öğrendim

aramıza hoş geldiniz opuyorumnanaktan gerekli bilgileri de yazarsanız sevinirim öylece eklerim listemize

X