- 23 Mart 2009
- 204
- 0
- Konu Sahibi teknekazintisii
yok denedim olmuyor. aynı hatayı veriyor. başka bir zaman başka bir sürümde denerim olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alttan muayene olmak istemediğim için şimdiye kadar doktora gitmedim kalp atışını ne zaman duyabilirim?
selam cici anne adayları,
ben aslında bu aralar anniş olacaktım ama 13 haftalıkken bebişimi anensafali yüzünden benden ayırdılar. tabi bu kadar geç olunca suni sancıyla normal dogum yaptırdılar.çok zor günler geçirdim ama bebişim dogum tarihinde bana kardeşini gönderdi cennetten. ben de artık -ve umarım- ocak annesi olacağım. sat:01 nisan, yaş:30, kilo:48
umarim sizlerle beraber çoook keyifli bir dönem geçirir ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. şimdilik iyi akşamlar...
Yarın ilk muayenemizi olacağız çok heyecanlıyım şimdiden
ilk muayene için tarihini adetin ilk gününden itibaren 1 ay 10 gün olacak şekilde hesap ediyorsun.doktor normal ultrasonla bakarak (karından yani) keseyi görüyor.sonra sana kalp atışı için geleceğin tarihi söylüyor.ben keseyi 8 mayısta gördüm,kalp atışı için 25 mayıs tarihim.
günaydıın... dün akşak doktor amcaya gittik bebeğimin kesesini gördüük:) haftaya da kalp atışlarını duyacağız inşallah. tekrar vajinal muayene oldum bir zararı yok arkadaşlar. herşey yolunda dedi doktorum. folik asit ve daha önce myomektomi ameliyatı olduğum için progestan verdi. günde iki bardak süt, en az 2.5 litre su içilecek. az ve sık olarak günde 5 öğün yenilecek. hamur. tuz. şeker'in fazlasından kaçınacağım. günde 1.5 saat yürüyüş verdi. çiğ et, hurma,midye yasak. kahve çikolata kola gazlı içicekler yasak:) umarım bu bilgiler yardımcı olur sizlere.. ama çok güzel bir duygu annelik şimdiden hamişlerim dün okadar mutlu olmuşuz ki doktordan çıkıp 15-20 metre ayağımızda galoşlarla yürüdük hemde eskişehir doktorlar caddesinde:) bebeğimizin ilk anısı bu...
Yarın ilk muayenemizi olacağız çok heyecanlıyım şimdiden
Ben alttan muayene olmak istemediğim için şimdiye kadar doktora gitmedim kalp atışını ne zaman duyabilirim?
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum canım aynı günlerimiz:)))
inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz :Saruboceq:
alttan muayene olmaktan neden çekiniyorsun tüm hamileler gebeliğin ilk döneminde alttan muayene oluyor ve inan en ufak bir sakıncası olsa doktorlar kesinlikle yapmazlardı.