- 15 Mayıs 2007
- 1.699
- 4
- 47
- Konu Sahibi teknekazintisii
bizimde ilk doktor randevumuz bu cumartesi hihoyyyt sabırsızlanıyorum bir an önce cumartesi olsa da görsek bebişi hihoyyyt gerçi küçük bir nokta kadardır ama yine de sabırsızlanıyorum :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde ilk doktor randevumuz bu cumartesi hihoyyyt sabırsızlanıyorum bir an önce cumartesi olsa da görsek bebişi hihoyyyt gerçi küçük bir nokta kadardır ama yine de sabırsızlanıyorum :1hug:
Bir keresinde gebelik testi sonrası hemen doktora gittim ve o gün kanamam başladı canım test netti...
ben randevuyu geçen hafta salı mı ne almıştım geçmek bilmedi resmen zaman ve bide yarın 16 da
Kızlar aranızda benim gibi her şeye anında sinirlenen, hassaslaşan varmı çekilmez oldum şimdiden(( Sigara ve çay krizlerim yüzünden mi acaba?Delirecek gibiyim zaman zaman...
herkese teşekkürler.
mystryy, senin başından geçen benimkinden de zormus. ama bu defa inanıyorum sağlıklı olacak bebişlerimiz. olumsuz düşüncelere geçiş yok!
bu arada biz de keseciği gördük, ama kalp atışı için iki hafta sonra gideceğiz. gerçi geçen bebişimde 6+1'de görülmüştü ama bu defa görülmezse stres yaşamak istemediğim için garantiye alıyorum işimi.
mrn kızlar bende ocak annesiyim hemde daha gecen kasımda doğum yapmama rağmen ne yapalım artık sağlık olsun belki bu seferde kızım olur :) daha doktora gitmedm alttan muayeneden çok tırsıyorum hiç daha olmadım .... hı bu arada cocuğu nasıl doğurdun diye sorarsanız ? sezeyan oldum :) kacıncı hafta alttan bakılmıo bilen var mı
Ben alttan muayene olmak istemediğim için şimdiye kadar doktora gitmedim kalp atışını ne zaman duyabilirim?
Kızlar aranızda benim gibi her şeye anında sinirlenen, hassaslaşan varmı çekilmez oldum şimdiden(( Sigara ve çay krizlerim yüzünden mi acaba?Delirecek gibiyim zaman zaman...
evet folik asit asit çokkk önemliiteşekkürler YusNes
kafatası oluşurken beyninin bir kısmı dışarıda kalmış. gelişimi çok normaldi ama doğsa bile yaşama şansının olmadığını söyledi doktorlar. aman folik asit alımınıza dikkat edin!
Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin benim de inşallah ocakta 2.çocuğum olacak.Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.