2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde ilk doktor randevumuz bu cumartesi hihoyyyt sabırsızlanıyorum bir an önce cumartesi olsa da görsek bebişi hihoyyyt gerçi küçük bir nokta kadardır ama yine de sabırsızlanıyorum :1hug:

Bir keresinde gebelik testi sonrası hemen doktora gittim ve o gün kanamam başladı canım test netti...

anlıyorum kötü bir tesadüf olmuş ama nolur eski kötü tecrübelerimizi silelim şimdi herşey güzel olucak tabiki kaygın bu yöndeyse kendini hiç huzursuz etme ve sabret karından muayenede inşallah duyacaksın ve görüceksin bebeğini.

mrn kızlar bende ocak annesiyim hemde daha gecen kasımda doğum yapmama rağmen ne yapalım artık sağlık olsun belki bu seferde kızım olur :) daha doktora gitmedm alttan muayeneden çok tırsıyorum hiç daha olmadım .... hı bu arada cocuğu nasıl doğurdun diye sorarsanız ? sezeyan oldum :) kacıncı hafta alttan bakılmıo bilen var mı

Kızlar aranızda benim gibi her şeye anında sinirlenen, hassaslaşan varmı çekilmez oldum şimdiden:KK43:(( Sigara ve çay krizlerim yüzünden mi acaba?Delirecek gibiyim zaman zaman...

herkese teşekkürler.
mystryy, senin başından geçen benimkinden de zormus. ama bu defa inanıyorum sağlıklı olacak bebişlerimiz. olumsuz düşüncelere geçiş yok!
bu arada biz de keseciği gördük, ama kalp atışı için iki hafta sonra gideceğiz. gerçi geçen bebişimde 6+1'de görülmüştü ama bu defa görülmezse stres yaşamak istemediğim için garantiye alıyorum işimi.

Kızlar aranızda benim gibi her şeye anında sinirlenen, hassaslaşan varmı çekilmez oldum şimdiden:KK43:(( Sigara ve çay krizlerim yüzünden mi acaba?Delirecek gibiyim zaman zaman...

çok normal hormonlar tavan yaptı e biraz streste var tabii görmek için bebişini sinirlendiğin her an hatırla içindeki meleği geçer sıkıntın Allahın en güzel hediyesi seninle bunun için o kadar çok isteyen uğraşan varki bunları düşün.sigaramıııı duymamış olalım yok kriz falan psikolojiiikkk çay çook açık 2-3 tane içebilirsin.

herkese teşekkürler.
mystryy, senin başından geçen benimkinden de zormus. ama bu defa inanıyorum sağlıklı olacak bebişlerimiz. olumsuz düşüncelere geçiş yok!
bu arada biz de keseciği gördük, ama kalp atışı için iki hafta sonra gideceğiz. gerçi geçen bebişimde 6+1'de görülmüştü ama bu defa görülmezse stres yaşamak istemediğim için garantiye alıyorum işimi.

evet kesinlikle olumlu düşünücezz.aslında beklemekle iyi düşünmüşsün 2 hafta çok daha garanti benim doktorum haftaya çarşamba için çağırdı sözünü dinleyip gidicem birde benim bebiş tüp bebek o yüzden doktorum ne derse o oluur.zaten hayatım bu aralar beklemek transferden sonra tam 10 gün testi bekledim şimdide muayeneyi.

mrn kızlar bende ocak annesiyim hemde daha gecen kasımda doğum yapmama rağmen ne yapalım artık sağlık olsun belki bu seferde kızım olur :) daha doktora gitmedm alttan muayeneden çok tırsıyorum hiç daha olmadım .... hı bu arada cocuğu nasıl doğurdun diye sorarsanız ? sezeyan oldum :) kacıncı hafta alttan bakılmıo bilen var mı

sanada hayırlı olsun ne güzel oğluna kardeş geliyormuş.

merhaba kızlar. benim sat ile ultrason arasında bir hafta fark etti. bugün sabah dr a gittim ve bebişim tam 7 hafta 3 günlük çıktı. kalp atışlarını da duydum... boyumuz da çok uzun maşşallh tam 11,5 mm :)))

Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin benim de inşallah ocakta 2.çocuğum olacak.Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

iyi akşamlar kızlar bende dün dr a gittim
çok şükür keseyi gördük.2 hafta sonra çağırdı inş kalp atışlarınıda duyarız.

teşekkürler YusNes
kafatası oluşurken beyninin bir kısmı dışarıda kalmış. gelişimi çok normaldi ama doğsa bile yaşama şansının olmadığını söyledi doktorlar. aman folik asit alımınıza dikkat edin!
evet folik asit asit çokkk önemlii
Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin benim de inşallah ocakta 2.çocuğum olacak.Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aminnn aminn

ben 59 kilo ile başladım hamileliğe 26 yaşındayım... cok korkuyorum top gibi yusyuvarlak olup coook kilo almaktan, çatlamaktan... şu anda 5+5 deyim... yaglanmaya şimdiden başladım catlaklar için... sizin çözümleriniz varmı??

ne kullanırsanız kullanın cilt yapısına baglı çatlamak .arkadaşlardan bazıları en pahalı kremleri kullandı yinede çatladı..anneligin hediye deyip geçiyoruz ne yapalım..

X