2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorundan da memnun kalmamışsın başka doktor git bence doktor çok önemli

18 mayısta kontrol edecek daha sonrada doktor arayışına başlayacağım...

canım morelini bozma hemen belkide geç döllenme olmuştur kişiden kişiye değişir üzülme dktra güvenmiyorsan başka birine daha görün :teselli:sen üzülürsen bebişte üzülür unutma sakin ol inşallah sağlıkla alırsın kucağınada:teselli:

İnşallah sorun yoktur 5 gün şimdi geçmez de...

kızlar az önce geldim doktordan 6 haftalıktan daha küçükmüş üstten görünmeyince alttan baktı keseyi ve içindeki minicik bebişi gördük kalp atışları için haftaya salı gideceğiz...

denizcim Rabbim hayırlı etsin ne güzel görmüşsün bebişini bizimde randevumuz haftaya salı bakalım görebilecekmiyiz minik fasülyeyi

Bebeğin kalp atışları ne zaman görülebilir?

Genellikle fetüs kalp atışları SAT göre vajinal ultrason ile 5,5 ila 6. haftada görülür. Vajinal ultrason ile gebelik kesesi ve bebek çok yakından incelenirken, karından yapılan ultrasonda oldukça uzaktır. Yaklaşık olarak karından yapılan ultrason gebelik kesesine 8 ila 15 cm kadar uzaktır. Bu nedenle abdominal ultrasonda gebeliğin görülmesi 5 ila 7 gün daha geç olabilir. Gebeliğin başlangıcında idrar kesesinin dolu, vajinal ultrasonda mesanenin boş olması gerekir. Burada ultrasonun daha yeni teknolojik özellikte olması da ayrıca rol oynayabilir

Kızlar karından ultrason için çok su içip gitmemiz gerekiyor galiba...

karından ultrosonda henüz görülememiş olması çok çok normal lütfen morelini bozma haftaya mutlaka görüceksin bebeğini.
kızlar bu arada sarı hafif kahverengi gibi akıntısı olan varmı?

bende vardı cnm akıntı dr normal olduğunu söyledi
önceden önlemini almak için vajinal jel verdi artık pek olmuyor.

bende vardı cnm akıntı dr normal olduğunu söyledi
önceden önlemini almak için vajinal jel verdi artık pek olmuyor.

bendede vardı geçmişti bugün tekrar başlayınca tedirgin oldum bu arada 5+5 günlüğüm umarım geçer ne bileyim insan zaten herşeyden mana çıkarıyor sabah başlayınca korktum bide benim tüp bebek iyice hassasım ister istemez.

Kızlar ben kesinlikle doktorumu değiştiriyorum
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ultrasonografi.asp
buraya bakın şoktayım ya ne biçim doktorlar varmış...

memnun olmadığın hiç bir doktorla devam etme bu süreç çok uzun bir süreç seni anlayabilecek en önemlisi sürekli ulaşılabilecek doktor çok önemli tecrübelerimden yola çıkarak sana mutlaka yakın olan ve anlayışlı bir doktor seç.doktorlar sonuçta her durumu defalarca kez yaşıyorlar ancak bizler ilk defa yaşıyoruz ve bu yüzden bizlere buna göre yaklaşabilecek doktorlara ihtiyacımız var.

ben de bugün gittim doktora kızlar ama hala kalp atışını duyamadım on gün sonra gideceğim gene kontrole bakalım çok merak ediyorum yaa...

X