evet teyzesi güneşleniyorr ehl-i keyf kızım benimm :) evde kuru incir var ondan denerim artık kabız olunca. Dünden beri ishal zaten dişinden dolayı sanırım. Dün gecede hiç uyumadı bizi yarım saatte bir çığlık kıyamet ağladı sabbah 6 ya kadar. Zombi gibi geldim işee
inşallah bu gece rahat bi uyku çekerizzzz horul horulll.
daha önce yazmiştim son dört aydir boyu hep aynı 75 cm diye...dün ve onceki gün iki ayrı doktora ölçtürdüm..boyunu biri 78 digeri 77 dedi...aynı olmasa bile degerler uzamiş olmasına sevindim...saniyorum oncekilerde yanlış ölçüldü...doktor boyu kilosu falan iyi dedi...herşeyden yiyorsa sorun yok dedi...
nerdeyse 2 aydir çekilmiş ceviz ve fındığı 2 çay kaşıgı kadar meyve püresine yada kaşık muh. ekleyerek veriyorum...baligi bulundugum bölgede olmadıgı için veremiyordum ama 1 aydir istanbuldayim bi kaç kez çinekop verdim yedi
ama sormak istiyorum yine doktora balık hapi kullanalim mi diye...bi doktora sormuştum acd vitanimi kullaniyoruz biz ondan aliyor zaten vitamin demişti tekrar balık hapina gerek yok demişti?
siz kullaniyormusunuz omega3 ile ilgili bir ilaç??
Bizide 75 ölçmüşlerdi 1 Aralıkta, 24 aralıkta 72 ölçtülerrr :):) en iyisi evde kendimiz ölçmek
ben kızıma hiç vitamin vermiyorumm. kahvaltılarına ceviz ekliyoruz, balığıda pek istekle yemiyor 3-4 lokma anca.
Bugün dr. umuzla konuştum tatlil sonuçlarımız çıkkmış, kanı çok iyi kan damlasını vermene gerek yok dedi ( emin değilim ama bu kan damlasıyla demir damlası dedikleri şey aynı olsa gerek ) hatta demiri yüksek bile çıktı. Troidlerinde de bi problem yokmuş.
vitamin takviyesine gerek varmı dedim, hayır herşeyi normal extra bişeye gerek yok dedi. Sadece kanında çok az enfeksiyon var dedi bi ilaç ismi söledi. Geçtiğimiz günlerde boğazları iltihaplanmıtı ondan olabilir mi dedim. Onun kalıntılarıda olabilir, farklı bişide olabilir dedi. Şmidi bu verdiği ilaçta antibiyotik bu aralar çok sık kullanır olduk o yüzden alma istemiyorumm, ama bi yandan da ilerlemi enfeksiyon die de tedirgin oluyorumm :44::44:
Ben dr. a balık yağını sordum verebilirsin dedi hatta bi marka yazdı zin..co mega . Ama carl..son u burda çok methettikleri için onumu alsam diyorum bende bilemedim. Ama ben vericem, abartmamak şartıyla balık yağının çocukların fiziksel ve zihinsel gelişime katkısı olduğunu hepimiz biliyoruz..