bal bizim doktorumuz balığı 1 yaşından önce verme kesinlikle dedi.ben hiç vermedim daha.cevizde 1 yaşından sonra
bal,sütte aynı şekilde ama yumurtanın beyazını verebilirsin dedi.ben bu aralar bulamaç yapmayı bıraktım ayrı yediriyorum.
yumurtada problem yapıyor bazen hepsini veremiyorum.alıştırmam gerekiyor diye düşünüyorum artık.yoksa nereye kadar bulamaç yiyecek.
bulamacı zorda yiyor.tadını sevmiyor artık.
ayrıca süttende endişeliyim.arkadaşımın biri keşke 1 yaşından önce sulandırıp alıştırsaydım.şimdi içmiyor dedi.
hoş benim 1 ayım var sulandırsamda geç kaldım da inşallah bebişlerimiz sütü severek içer.
lakin bardakta verdiğim su ile elma suyunu,armut suyunu vs.ayırt ediyor.su ise içiyor geri kalan meyve sularını içmiyor
ben hiç meyve suyu vermedim.hep meyve püresi olarak yedirmiştim.belki alıştırmadığımdan içmiyor.
korkum süttede aynı şeyi yapması
valla bizimki mama sandalyesinde durmuyor bile.dediğin gibi herşeyi yere fırlatıyor.
bılgıldağı bizimde kapanmak üzere.demir şurubunu da 1 yaşına kadar vericekmişiz.hoş ben arada vermiyorum.d vitaminini de öyle.
canım kıyafetlerden olabilir farklılık.kıyafetlere 300 gram diyorlar ama bence daha fazla.sağlık ocağında kıyafetle ölçülüyor hep.
mesela oğlum kıyafetleriyle 11 kilo çıkıyor.ama kilosu:10.700 değil.sizin boy yanlış ölçülmüş olabilir.çünkü 75 ile 72 arasında büyük fark var.
bizimkide yatırdığında çok ağlıyor.ama bizimkini doğru ölçmüş olabilirler canım.
esra inşallah balıkta yiyecek.dediğim gibi ben daha hiç balık vermedim.ayrca ben balık pişirmeyide sevmem.dokunamıyorum.
mecbur yapıcaz heralde tek sevsinde.