- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
- Konu Sahibi teknekazintisii
slm kızlar dün tahlil olmuştum ya bugün sadece idrar tahlilim çıkmış diğer kan tahlillerim 15 gün sonra çıkacakmış fisfisfisneden bu kadar uzun anlamadım dktruda göremedim bugün sorucaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar dün tahlil olmuştum ya bugün sadece idrar tahlilim çıkmış diğer kan tahlillerim 15 gün sonra çıkacakmış fisfisfisneden bu kadar uzun anlamadım dktruda göremedim bugün sorucaktım
bende anlamadım daha önceki gebeliğimde yapılmamıştıbilmiyorumkismiledktr genel tahlil yapıcam dedi ama bilmiyomki:sm_confused:15 gün müüü bu ne tahlili yaptırmıştın ki?
benim aşırı derece de bulantım oluyor bir de miğdem çok yanıyor tavsiye edebileceniz ne var kızlar
kaydirigubbakcemile3ingilizcem kıt cnm bunu yaparken bile zorlandım:roflol:canım ben hiç doktora gidemedim bilemiyorum hiç... bu arada çizelgen doğum günü tickeri canım hamilelik değil
kaydirigubbakcemile3ingilizcem kıt cnm bunu yaparken bile zorlandım:roflol:
bende anlamadım daha önceki gebeliğimde yapılmamıştıbilmiyorumkismiledktr genel tahlil yapıcam dedi ama bilmiyomki:sm_confused:
benim aşırı derece de bulantım oluyor bir de miğdem çok yanıyor tavsiye edebileceniz ne var kızlar
herkese selamlar bende size katılmaya geldim. yaşım 26 kilom 50 6 haftalık benimkisi ayrıca doğum zamanı 4 ocak gibi görünüyor 30 martta başlangıcı :CüvCüv:
benimde kahverengi hatta pembe lekelenmelerim vardı şu an 5 haftalık hamileyim inşallah seninde ondandır.
canım senin kaç gün sürmüştü bide nette yazılanları okuyunca korktum düşük tehlikesi falan diye senin şimdi öyle bir sorunun yok değil mi inşallah her şey yolundadır