2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün tahlil olmuştum ya bugün sadece idrar tahlilim çıkmış diğer kan tahlillerim 15 gün sonra çıkacakmış fisfisfisneden bu kadar uzun anlamadım dktruda göremedim bugün sorucaktım

merhaba arkadaşlar,
çalıştığım için fazla yazamıyorum,benim iştahım çok arttı,her şeyi yemek istiyorum,kendimi zor kontrol ediyorum umarım 9 ay sonunda çok fazla kilo almam :eek:

slm kızlar dün tahlil olmuştum ya bugün sadece idrar tahlilim çıkmış diğer kan tahlillerim 15 gün sonra çıkacakmış fisfisfisneden bu kadar uzun anlamadım dktruda göremedim bugün sorucaktım

canım ben hiç doktora gidemedim bilemiyorum hiç... bu arada çizelgen doğum günü tickeri canım hamilelik değil

bende anlamadım daha önceki gebeliğimde yapılmamıştıbilmiyorumkismiledktr genel tahlil yapıcam dedi ama bilmiyomki:sm_confused:

doktorun sana yaptığı tüm tahlillerin açıklamasını söylemeli ona bundan sonra ne yapılırsa sor neden yapılıyor kaç günde çıkacak muhtemelen hamileliğin başında yapılan rutin toksoplazma rubella falan testleridir diye düşünüyorum ama sonuçlarının bu kadar geç alınacak olması şaşırtıcı.gebeliğin sonuna kadar bir çok soru olucaktır kafanda o yüzden bence en iyisi doktorunla baştan açık konuşmak ve aşama aşama seni bilgilendirmesini istemek.tedirgin olma eminim sonuçlarında sıkıntı olmayacaktır ben sadece sonrası için yazdım.

benim aşırı derece de bulantım oluyor bir de miğdem çok yanıyor tavsiye edebileceniz ne var kızlar

bende geçen hamileliğimde bulantı çekmişti zor oluyor biliyorum ama bu bulantı dünyanın en güzel şeyi için biliyorsun.ben galeta ve leblebi yiyerek bir nebze rahatlıyordum deneyebilirsin ayrıca ekşiler daha iyi geliyordu malesef tam çözümü yok ancak beslenemez duruma gelince ilaç desteğii veriyorlar geçicek deyip sabretmek gerekiyor galetalar yatağımın başucunda ofiste çantamda her yerde duruyordu gece bile kalkıp kemiriyordum sanki tıkıyordu iyi geliyordu.

herkese selamlar bende size katılmaya geldim. yaşım 26 kilom 50 6 haftalık benimkisi ayrıca doğum zamanı 4 ocak gibi görünüyor 30 martta başlangıcı :CüvCüv:

slm hanımlar nasılsınız benimde bulantılarım başladı malesef herşey kokuyo yaa midemden acı su geliyo fazla yiyemiyorum nolacak böyleee

benimde kahverengi hatta pembe lekelenmelerim vardı şu an 5 haftalık hamileyim inşallah seninde ondandır.

canım senin kaç gün sürmüştü bide nette yazılanları okuyunca korktum düşük tehlikesi falan diye senin şimdi öyle bir sorunun yok değil mi inşallah her şey yolundadır

canım senin kaç gün sürmüştü bide nette yazılanları okuyunca korktum düşük tehlikesi falan diye senin şimdi öyle bir sorunun yok değil mi inşallah her şey yolundadır

yok şu anda bitti çok şükür ama başlarda olabilirmiş endişe etmene gerek yok dedi doktorum.

X