- Konu Sahibi teknekazintisii
kızlar alttan ultrason konusunda sakın endişelenmeyin ilk aylarda bu şekilde bakılmak zorunda riskli olsaydı doktorlarınız kesinlikle yapmazdı 3 aya kadar bu şekilde muayene ediliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cumartesi için doktorumdan randevu aldım,hayırlısı olsun artık :CüvCüv:
ravzacım aramıza bekliyoruz bebek isteyenler hep dualarımızdasınız
insallah guzelimmm cok tesekkur ederimmmopuyorumnanaktan
aklina kotu seyler getirme guzelimm insallah hayirli haberler alirsinninşallah gelmiştir bebişin cnm:Saruboceq:
citosumm insallah guzelimm ama bugunn test yaptim aksam idrari ile negatif cikti regl belirtisi hiccc yokk daha 2 gun gecti bugunle beraberr acaba cok erkenmikiieyvahedigeldismile
slm bengusucum benim 5+4 günlük bizde cuma günü gittik karnımdan baktı dktr keseyi gördük 8 haftalık oluncada kalp atışını duyacaz dedi inşallah:Saruboceq: senin kaç haftalık cnm sanırım 4 haftalıksa alttan muayene yapıyor bilmiyorumkismile
canimm insallah duyarsin kalp atislarini bebisininnopuyorumnanaktan
herkese günaydın bugün rutin kontrol için kan tahlili oldum sonucu öğleden sonra alıcam umarım aksi bişi çıkmazohaoldumsmile
guzel haberlerini bekliyoruz guzelimkaydirigubbakcemile5Bende perşembe günü ilk muayenemi olacağım çok heyacanlıyım tam 6 haftalık olacak altan bakarsa kalp atışıda duyulabilirmiş o yüzden baktıracağım ben
hadi hayirlisi insallah saglikla gelir bebisinopuyorumnanaktanbu cumartesi için doktorumdan randevu aldım,hayırlısı olsun artık :CüvCüv:
[
canim bilgi lendirmek isterdim ama hic anlamiyorum ben bu degerleri .hakkinda hayirlisi olur insallah:1hug:merhaba yeni katıldım aranıza bılgıye ıhtıyacım var 12 gun once ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun kanda gebelık testı yaptırdım ve sonuc 7,1 cıktı hamılemıyım acaba bılen varsa yardım lutfen
merhaba yeni katıldım aranıza bılgıye ıhtıyacım var 12 gun once ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun kanda gebelık testı yaptırdım ve sonuc 7,1 cıktı hamılemıyım acaba bılen varsa yardım lutfen
bu cumartesi için doktorumdan randevu aldım,hayırlısı olsun artık :CüvCüv:[/QUOTE
inşallah güzel haberlerle dönersin:)
slm kızlar ben cts gittim doktora alttan baktı kese göründü ama bebek ve kalp atışı yok henüz iki hafta sonra olurmuş ancak of ben de sıkıldım iki de bir kontrole gitmekten artık bir iki ay geçsin ondan sonra gideceğim ya...
cok mutluyum. bebegımın degerlerı 3 gunde 590dan 2246ya cıkmışş
çoook mutluyum bende Ocak annesi olacağım inşallah:))) 7 ocak 2011 dedi tahmini doktorum.. 5+3 deyimm 4 hatalıkta kese gözüktü 5 haftalıkta kese ve içindeki fasülyem:)))) cumayada kısmetse kalp atışlarını duymak için gideceğiz... allah sağlıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsinnnn
canlarım günaydın.bugün doktora gideceğim bebi görünecek mi bakalım. kaç haftalık olduğunu dahi bilmiyorum. herhalde keseciğimizi görürüz bugün. merak etmeyin geçen hafta gittim doktora vajinal ultrason yaptı.merak edilecek birşey yok. inşallah güzel haberler veririm size
günaydın kızlar bişey sorucam benim 2-3 gündür günde 1 kere yada en fazla 2 kere akıntıyla beraber kahverengi lekem geliyor adetime 4-5 gün var yerleşme kanaması olabilir mi yoksa başka bir sorun mu vardır ne zaman biter korkmaya başladım da