• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

Ooh herşeyin çok güzel. Güle güle kullan canım.

Beyaz eşyalarında griymiş pek güzel :9:

Biz de mobilyaları bellona düşünüyoruz henüz almadık nişanlım beğenmiş. Alacaz galiba.:8:

Mutluluklar

Ooh herşeyin çok güzel. Güle güle kullan canım.

Beyaz eşyalarında griymiş pek güzel :9:

Biz de mobilyaları bellona düşünüyoruz henüz almadık nişanlım beğenmiş. Alacaz galiba.:8:

Mutluluklar

evet gri aldım
aslında beyaz aldım sonra griye çevirdim
beyazla her makine arasında 200 lira rahat oynadı
ama napıyım içime sinmedi gride kaldı aklım
bikere alınıcak nasılsa :37:

Nikah tarihini aldım.
Evimiz tutulmuş.
Gelinlik, damatlık aldık.

Herşey yolunda mı gidiyor ne? :30:
:37::37::37:

ohhh gözün aydın hadi
ben hazırım diyorumda gelinliği unutmuşum :1:
halı perde den sonrada ona bakıyım bari
nasıl gelinliğin paylaştın mı resmini

Benim de aklım gri de kaldı ama şuan 200 tl yi bile gözden çıkaramıyoruz.

Gelinliğimin resmini koymadım çünkü kendini bilmezler " ay bu çok sade abiye gibi, eteği kabarık değil, bunu giyeceğine hiç giyme,..." gibi saçma sapan yorumlar yazacaklar. Olumsuz ve gereksiz yorumları duymamak için koymadım resmini.

Gelinliğimi albüme koydum istersen bakabilirsin.
Giydiğim büyük olduğu için göğüs kısmı tam oturmadı. Göğsünde saten drapesi var ve kurdele olmayacak.

wayyyyyy harika
nefret ediyorum kabarık gelinliklerden
sade çok hoş
bende böyle birşey bakıyorum
nişanımda da eteği böyle bişey giymiştim üstü farklıydı
seviyorum sadeliği :17:
güle güle giy
ay ben heycanlandım görünce bana ne oluyorsa :66:

wayyyyyy harika
nefret ediyorum kabarık gelinliklerden
sade çok hoş
bende böyle birşey bakıyorum
nişanımda da eteği böyle bişey giymiştim üstü farklıydı
seviyorum sadeliği :17:
güle güle giy
ay ben heycanlandım görünce bana ne oluyorsa :66:

Benim de nişan elbisem çok sade birşeydi.
Ben de aynen sadeliği seviyorum.

Pronovias ın sade gelinliklerine hastaydım :8:
Gelinliğim onlara benziyor biraz. Çok kabarık değil.

Ben de çok heyecanlandım kendimi gelinlikle görünce :37:

Benim de nişan elbisem çok sade birşeydi.
Ben de aynen sadeliği seviyorum.

Pronovias ın sade gelinliklerine hastaydım :8:
Gelinliğim onlara benziyor biraz. Çok kabarık değil.

Ben de çok heyecanlandım kendimi gelinlikle görünce :37:

hmmm bakıyım bi bu markaya iyi oldu sağol :61:
bıktım vallahi o kabarık kabarık gelinlikler arasında sade aramaya

karbeyaz.ocean
hakkında hayırlısı olsun bakarsın nisana kadar bulur toparlarsınız durumu
bende 5 yıldır beraberim 1,5 yılını ailemler biliyor
1 yıl sözlü kaldım
nişanı erteleye erteleye uzattık
seni anlıyorum bende çok şeyler yaşadım
ama toparlandık sizde toparlanırsınız inşallah :16:

canım bizim de 2004den beri böyle.aileler 2 yıldır biliyor onun da 1ini sözlü 1ini de nişanlı geçiriyoruz.neyse Allah büyük ya olacak bişeyler...

canım bizim de 2004den beri böyle.aileler 2 yıldır biliyor onun da 1ini sözlü 1ini de nişanlı geçiriyoruz.neyse Allah büyük ya olacak bişeyler...

Madem nişanlın işten ayrıldı ailesi yardım etmez mi evlilik masraflarınıza.

Mutlaka iş bulunur.
İçini ferah tut. Herşey olacağına varıyor.

ailesi yardım etmiyor maalesef.herşey nişanlımın üstüne yığılmış durumda.onların da maddi zorlukları var

Benim de nişanlımın ailesi yardım etmiyor.

Herşey hayatta kolay olsaydı belki sevginin bağları o kadar sıkı olmazdı.

Bazı şeylere katlanmak zorundayız belki bir süre. Ben de çalışmıyorum ailemin eline bakıyorum şu anda. Tüm eşyalarımı onlar alıyor.

Benim de nişanlımın ailesi yardım etmiyor.

Herşey hayatta kolay olsaydı belki sevginin bağları o kadar sıkı olmazdı.

Bazı şeylere katlanmak zorundayız belki bir süre. Ben de çalışmıyorum ailemin eline bakıyorum şu anda. Tüm eşyalarımı onlar alıyor.

aynen tatlım ben de çalışmıyorum.nişanlım çalışıyordu evle tek başına ilgileniyordu.ailesi başından beri yardım etmiyordu zaten.nişanlım işten ayrılınca bu sefer biz çanakkaleye gidiyoruz dedi ailesi.onlara da yardım edemiyor çünkü.şimdi nişanlım hem işsiz hem ailesinden yana morali bozuk.

bizim de söz yaptığımızdan beri yaşadığımız bunca talihsizlikten sonra gözümüz iyice korktu.bi iş bulur da biran önce evleniriz inşallah...evlendikten sonra her şekilde geçiniriz Allahın izniyle çünkü...

Bendee 9 nisanda evleniorum :) çok zor günler geçiriorum bendeeeee !!! sevgiliyken çok farklıymış herşey toz pembe gibi sanki düşündügün tek sey ne yapsak neryee gitsek ne giysem nie aramıo nerde acaba falan :) amaa aileler tanıstıktan sonra söz nişan olduktan sonra herşey dahada farklı oluo tüm gerceklerle yüzleşio insan en önemlisi çoğu sey hayal ettiğin gibi gitmio kavgalar, gürültüler,annemler sole dıo bole dıo söle yapalım falan demeler ! inş herkez sağsağlim biran önce yuva kurar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar evlenmek gercekten zormuş göründügü gibi deil hiç bişey ...

BAYAN OLDUGUMUZ İÇİN HERKEZİ İDARE ETMEK BİZE DÜŞÜO DİLERİM UMUDUNUZ , ÜMİTLERİNİZ HİÇ BİR ZAMAN TÜKENMEZ..

Son düzenleme:
Bendee 9 nisanda evleniorum :) çok zor günler geçiriorum bendeeeee !!! sevgiliyken çok farklıymış herşey toz pembe gibi sanki düşündügün tek sey ne yapsak neryee gitsek ne giysem nie aramıo nerde acaba falan :) amaa aileler tanıstıktan sonra söz nişan olduktan sonra herşey dahada farklı oluo tüm gerceklerle yüzleşio insan en önemlisi çoğu sey hayal ettiğin gibi gitmio kavgalar, gürültüler,annemler sole dıo bole dıo söle yapalım falan demeler ! inş herkez sağsağlim biran önce yuva kurar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar evlenmek gercekten zormuş göründügü gibi deil hiç bişey ...

BAYAN OLDUGUMUZ İÇİN HERKEZİ İDARE ETMEK BİZE DÜŞÜO DİLERİM UMUDUNUZ , ÜMİTLERİNİZ HİÇ BİR ZAMAN TÜKENMEZ..

Amin:8::8:
Dediğin gibi sevgiliyken farklı oluyor nişanlıyken farklı.

Bu arada evim tutuldu:8:
AY sonunda eşya alacaz eve

Ben de size moral olayım :)
Düğünmüz 17 Nisan'da nasipse. Nikah tarihi henüz almadık. Damatlığa sıra bile gelmedi. Kiralık süper bir daire bulmuştum, emlakçıyı aradım iki gün önce tutuldu dedi, yıkıldım, ama çok dua ediyorum gene buluruz inşallah :61:
Mobilyacıları geziyorum bir haftadır, güzeller çok pahallı, ucuzları da beğenemiyorum :27: Yarın da mobilya fuarına gideceğiz, orta yollu bişeyler bulacağımdan umutluyum :34:
Gelinliği de terziye verdik, Nisan başı teslim edecek nasipse.
Bu arada her şeyin umduğumun iki üç katı fiyatı olması beni deli ediyor:26:
Bir fotoğrafçıya giriyorum bir milyar diyor falan :18:
Allah yardımcımız olsun.

[ Amin
Dediğin gibi sevgiliyken farklı oluyor nişanlıyken farklı.

Bu arada evim tutuldu
AY sonunda eşya alacaz eve ]

bizde ev aldık tadilatı bitiyor yakında.Eşyalarımıda bu hafta sonu gidip alıcam maskodan alıyoruz gecen hafta komple gezdik baktık fiyatlar cok ucuk ama ! ben daha hiç gelinliğe bakmadım bile çokmu geç kaldım acaba 9 nisanda düğünüm olucak salon tutuldu daha kına gecesinin bile nerde olcagına karar vermedim eksiklerim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :2:

Ben de size moral olayım :)
Düğünmüz 17 Nisan'da nasipse. Nikah tarihi henüz almadık. Damatlığa sıra bile gelmedi. Kiralık süper bir daire bulmuştum, emlakçıyı aradım iki gün önce tutuldu dedi, yıkıldım, ama çok dua ediyorum gene buluruz inşallah :61:
Mobilyacıları geziyorum bir haftadır, güzeller çok pahallı, ucuzları da beğenemiyorum :27: Yarın da mobilya fuarına gideceğiz, orta yollu bişeyler bulacağımdan umutluyum :34:
Gelinliği de terziye verdik, Nisan başı teslim edecek nasipse.
Bu arada her şeyin umduğumun iki üç katı fiyatı olması beni deli ediyor:26:
Bir fotoğrafçıya giriyorum bir milyar diyor falan :18:
Allah yardımcımız olsun.

mobilya fuarı yeşilköyde sanırım orda çok uygun fiyatlı ürünler varmış duydum onu ama herhangi bi problem yasarsan hiç bi şekilde tadilatı yada garantisi olmadıgı için sıkıntı cıkabılır bunuda düşünmelisin bence :) çünkü normal tadilatta bile artık mobilyacılar benden alınmadı yapamayız falan dıolar bende o yüzden vazgectim ama genede bi bak beni vazgecirdiler güzel seyler varsa gidip geldikten sonra yazarsan sevinirim :)

Back