• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

Ay kızlar buraya yazmadan edemedim
Ben de ekimde evlenicem nasipse
O kadar vakit hiç geçmeyecek gibi geliyo bana :31:
Ne güzel size azcık bişey kalmış :71:
Mutluluklarr :70:

Oh ne güzel ya. Biz de koşturma daha yeni başlıyor, eşyalar bu haftasonu geliyor, çeyizdir gelinliktir 20 güne ancak yetişecek herşey.

son 11 gün kızlar.. evim hazır gelinliğim eşiminkiler vs vs.. herşey hazır.. sadece gerginlik olmadan huzursuzluk olmadan kazasız belasız geçsin gitsin istiyorum... ruhen fiizken öyle yoruldum ki bir haftada iki kez acillik oldum.. neyse ki iyiyim şuan evimde dinleniyorum beklemedeyiimmm :52::54::97:

son 11 gün kızlar.. evim hazır gelinliğim eşiminkiler vs vs.. herşey hazır.. sadece gerginlik olmadan huzursuzluk olmadan kazasız belasız geçsin gitsin istiyorum... ruhen fiizken öyle yoruldum ki bir haftada iki kez acillik oldum.. neyse ki iyiyim şuan evimde dinleniyorum beklemedeyiimmm :52::54::97:

geçmiş olsun. hiçbirşey için üzülmeye değmiyor taa ki üzülüp kendine zarar verdiğinde anlıyorsun.

Ben de çok gerginim çünkü sevgili kayınvalidem beni delirtiyor o yetmiyor üstüne onun kardeşleri, akrabaları. Son bombayı da müstakbel eşim patlatıyor ve süper oluyor.

düğünüm ertelendi benimde evim eşyalarım herşeyim hazırdı gelinnligim dikiliordu kuafor fotografcı hersey ayarlanmıstı :) ama nişanlımın amcasının oğlu vefat etti daha 30 yasındaydı kanserden öldü :( herşeyi iptal ettik şimdi zamana bıraktık herşeyde vardır bi hayır diorum ve üzülmüorum ...
ama onun ölümü yıktı benı daha cok genctı bıde gozumun onunde can verdı hayat ne kdr kısa yarına ne olcagımız bellı bıle deıl o yuzden sızde kırmayın kımsenın kalbını kızmayın kayınvalıdelerınıze bende cok kızıodum ama degmezmıs sabırlı olmak saygı gostermek en buyuk sevap herkez yaptıgı ayıpla kalsın hıc bısey ıcın uzulmeye degmıor ve ne yapmak ıstıosanız onu yapın yarına hıc bıseyı ertelenmeyın belkı bırdaha yapıcak vaktınız olmaz ..şimdiden hepinize mutlulaklar :)
yüce ALLAH kazasız belasız atlatmanızı nasip etsin inş ..

Benimde düğünüm 29- 30 nisan :18: küçüklüğümden bu yana çalıştığım için çeyizim herşeyiyle hazır birdahaki hafta çeyizimi yerleştiricez.. İnşallah bi aksilik olmaz. evimin ve çeyizlerimin resmini çekip sizlerle paylaşıcam :8:

Kızlar bu akşam kınam var :))) :64:

en son ben yazmışım :) kınayıda atlattık kızlar... acaip yoruldum 5 kıyafet değiştrdim gelinliğimi falanda giydim aman ne zor işlermiş :D hatta eve geldim artık kendimde değilim kına yakılmadan önce kayıvaldemin koyduğu altına klozete atmışım :D :37: farkında değildim tabi avucumda altın mı var ne var :D sağlık olsun dedik napalım :))) şimdi pazar nikah kaldı.. o daha sakin tabiki bekleme ve dinlenmedeyim :)) :64: :nazar:

en son ben yazmışım :) kınayıda atlattık kızlar... acaip yoruldum 5 kıyafet değiştrdim gelinliğimi falanda giydim aman ne zor işlermiş :D hatta eve geldim artık kendimde değilim kına yakılmadan önce kayıvaldemin koyduğu altına klozete atmışım :D :37: farkında değildim tabi avucumda altın mı var ne var :D sağlık olsun dedik napalım :))) şimdi pazar nikah kaldı.. o daha sakin tabiki bekleme ve dinlenmedeyim :)) :64: :nazar:

Ayy ne mutlu sana. Hayırlı olsun. Benim kınam da haftaya cumartesi.
ben kınamı evde yapacam kız arkadaşlarımla :64::64::64:

Mutluluklar diliyorum sana

ben evleniyorum herkes için herşeyin en güzeli olsun hepimiz çok mutlu olalım çabucak atlatalım tüm küçük mutlu sıkıntıları.heyecan dorukta görüşmek üzere kızlarrr...:64:

ben evleniyorum herkes için herşeyin en güzeli olsun hepimiz çok mutlu olalım çabucak atlatalım tüm küçük mutlu sıkıntıları.heyecan dorukta görüşmek üzere kızlarrr...:64:

Ne güzel şeyler yazmışsın:)
16 Nisanda ben de kına yapacam:64:
Mutluluklar dilerim canım. Aynen heyecan ve stres dorukta :37:

nikahım yarın.. ama tat tuz kalmadı :( kayıvalidem rezil etti günümüzü... sabah arayıp emir verir gibi aldıkları kararları söyledi.. gelin arabasında e ben oturucam demiş.. annem kaç kez dedi kardeşi istiyo ablasıda kardeşini istiyo diye verdiği cevap : asla mümkünatı yok asla bizde çok ayıp dedi.. düşünün kızlar arabayı zaten kaynım kullancak ayrıca gençler olmak istiyoruz nerde görülmüş kaynana gelin arabasına binmiş... arnavut bş de bunlar arnavut arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. daha neler neler dedi istanbula gelin geliyorum 1.5 saat mesafede yaşıyorum.. alayla alcaklar ve anneme telefonda size 3 kişilik yer ayrdık arabalardan,hatta akrabalar vardı onlara gelmeyin dedik demiş anneme :S annem şok oldu.. sadaka atar gibi.. ve demiş ki " ben duyuroum bazı yerlerden gelini çıkarmama para isteme oluyomuş kesinlikle öyle bişi olamaz ben rezil olurum gelini hemen salcaksınız demiş ya düşünün.. işte kuaförde bekleyecekmişim ben onları onlar alcakmış getircek eve gereken adetlerini yapacaklarmış öyle alay çıkıcamış.. bi de yolda alayın önü kesilmesin die yarı yola kadar kız tarafı geçirip geri döncekmiş sonra gelcekmiş... sabahtan beri ağlıyorum kızlar annemde öyle.. benim düğünüm olmycak ben istemedim ama kınam cafede oldu pasta istedik erkek tarafından 100 tl bişi onun bile lafını etti rezil olmuşlar çok ayıpmış pasta kesildi diye... yo nolur akıl verin annem verirm paranızı geri dedi artık

Nikahın bugün sanırım. Ne denebilir ki yazdıklarına. Ama buna benzer şeyler her evlilik başlangıcında oluyor sanırım.

Benim nikahım düğünden bir hafta önce olmak zorunda kaldı tarih sıkıntısından dolayı. Kayınvalidem bir hafta sonra gelin almaya mı gidecez yol parası gidecek falan dedi.
Yol parası da 20 tl. Birşey diyemiyorsun malesef hele ki o aşamada.

Düğünün olacağı gün bilezikler yüzünden ayrılacak akrabam vardı sonra hemen barıştılar düğün oldu.

Tek sen yaşamıyorsun problemler görüyorsun.

Mutluluklar dilerm. Sen eşinle mutlu olmaya bak.

Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, sıkıntı şekil değiştiriyor ama hep var maalesef, eşlerinizin desteğiyle hepsinin üstesinden gelirsiniz inşallah.
Ben kına yapmıyorum, yüzümü dinlendireceğim hahhayttt:52: 17 Nisan'da düğünüm var. Heyecan dorukta.:52:

Nişanlımın akrabalarını sevmiyorum. Önce bayanlar arasında kına yapmak istedim nişanlımın annesi nişanlıma dayınlar kınaya gelmicek mi demiş. Kına yakacaklar ya bana dayıları:37:

O yüzden kına istemedim. Benim akrabalarım da olsun diye ısrar etti. O yüzden zorla yapıyorlar:9: Nikah pazar günü kına cumartesi. Kayınvalide nikahtan sonra kına olsun dedi istemiyorum dedim gelmeyiz dedi siz bilirsiniz dedim canıma minnet :64:
Cumartesi olacak kınam o yüzden sadece kaynana ve görümce gelecek

Back