• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

Canım bende istemiyorum aslında,benimde mobilyalar beyaz edşyalar geldi çeyziler gidiyo yavaş yavaş.Ama ne zaman yerleştirsek konusunda kararsız kaldım.Düğün bir nisanda,martın 15ine kadar hazır olması gerekir evin tamamen,değilmi ?

bence daha erken bir tarihte bitirebilirsiniz evi yerleştirmeyi. Kafanız rahat, dinlenmiş olurdunuz:8:

bizde bugun karar vericez tarıhe ya tamam ya devam olacak birazda..allahım nasıp kısmet ederse insallah 29-30 nisan olacak..yok eger karsı taraf kabul etmeyecek olursa babam resti cekecek ve bitecek..hayırlısı...:58::58:

biz gecen ekımde tarıh koymustuk aksılıkler oldu nısan atıldı 50 gün ayrı kaldık sonra barıstık..o yuzden babam da artık haklı olarak uzamasını ıstemıyor..uzayınca hep bır terslık cıkıyor moralım de cok bozuk zaten hep aksaklıklar hep ertelemeler oluyor..o yuzden bugun anlasamazlarsa babam gözünün yasına bakmam dedı..:43::43::43:

Benimdee evimin tadilatı bitti eşyalarımı aldım bütün herseyimi bu pazar temizlikçiler gelip evi temizliycekler martın ortasına dogruda esyalar gidip yerleştirilecek.Bizde çeyiz sermicez sadece yakın akrabalarım esyalarım gittiginde yerleştirmeye gelicek yardıma 1 günde hersey yerli yerine koyucazzzz.Kına gecem içinde yer tuttuk 7 nisanda olucak 9 nisanda düğünüm 1 gün dinlenip kendi bakımıma zaman ayrırıcam evlenmeden çöktm ben yarında gelinlik almaya gidicem..
çok bunaldım bu kdr zor oldugunu bilmiodum dısardan bakılınca ne kdr kolay gıbı gozukuo herseyde cok pahalı tıkandım kaldım . bide kayınvalde basımda yandım ki ne yandım İMAM nikahım kıyıldı bu arada resmi nikahımda 9 nisan aksamı salonda olucak çok güzel bi duygu bide hayırlısıyla evimize yerleşsekkkkk :5:

Son düzenleme:
Benimdee evimin tadilatı bitti eşyalarımı aldım bütün herseyimi bu pazar temizlikçiler gelip evi temizliycekler martın ortasına dogruda esyalar gidip yerleştirilecek.Bizde çeyiz sermicez sadece yakın akrabalarım esyalarım gittiginde yerleştirmeye gelicek yardıma 1 günde hersey yerli yerine koyucazzzz.Kına gecem içinde yer tuttuk 7 nisanda olucak 9 nisanda düğünüm 1 gün dinlenip kendi bakımıma zaman ayrırıcam evlenmeden çöktm ben yarında gelinlik almaya gidicem..
çok bunaldım bu kdr zor oldugunu bilmiodum dısardan bakılınca ne kdr kolay gıbı gozukuo herseyde cok pahalı tıkandım kaldım . bide kayınvalde basımda yandım ki ne yandım İMAM nikahım kıyıldı bu arada resmi nikahımda 9 nisan aksamı salonda olucak çok güzel bi duygu bide hayırlısıyla evimize yerleşsekkkkk :5:

Aynen katılıyorum :9:

17Nisan..Ev tutuldu..Mobilyaları bekliyoruz, beyaz eşyaları yarın sipariş veriyoruz...Yerleştirmemiz Mart sonunu bulcak gibi, inşallah sorun olmaz:18:
Daha bir de oturma odası var ki onun siparişini bile vermedik, yapılması 20-25 gün diyolar!!

17Nisan..Ev tutuldu..Mobilyaları bekliyoruz, beyaz eşyaları yarın sipariş veriyoruz...Yerleştirmemiz Mart sonunu bulcak gibi, inşallah sorun olmaz:18:
Daha bir de oturma odası var ki onun siparişini bile vermedik, yapılması 20-25 gün diyolar!!

Benim durumda sen gibi. ev tuttuk tadilat yapılıyor. Haftaya beyaz eşya ve mobilyalar gelecek.

Oturma odasını hazır almayı neden istemedin ki

Benim durumda sen gibi. ev tuttuk tadilat yapılıyor. Haftaya beyaz eşya ve mobilyalar gelecek.

Oturma odasını hazır almayı neden istemedin ki

Saloniden aldım ben yatak odası ve salonumu. Oturma odası da ordan olucak inş. Teşhirde istediğim renk olmadığı için yeni siparişin yapılıp gelmesi bir ayı buluyor...Yataştan falan alsaydık hemen geliyodu ama beğenemedik. Sizle düğün günümüz aynı. Çeyizinizi ne zaman yerleştirmeyi düşünüyorsunuz nasipse?

Saloniden aldım ben yatak odası ve salonumu. Oturma odası da ordan olucak inş. Teşhirde istediğim renk olmadığı için yeni siparişin yapılıp gelmesi bir ayı buluyor...Yataştan falan alsaydık hemen geliyodu ama beğenemedik. Sizle düğün günümüz aynı. Çeyizinizi ne zaman yerleştirmeyi düşünüyorsunuz nasipse?

Bilmiyorum :14:
Evim şehirdışında gidip yerleştirmek çok sorunlu.
Babam kayınvaliden yerleştirsin diyor.
Ben de kendim yerleştirmek istiyorum. Off daraldım.

Bilmiyorum :14:
Evim şehirdışında gidip yerleştirmek çok sorunlu.
Babam kayınvaliden yerleştirsin diyor.
Ben de kendim yerleştirmek istiyorum. Off daraldım.

Hım, çok mu uzak? Yani eninde sonunda nasıl olsa her şeyi gidip istediğiniz gibi yerleştireceksiniz, hatta böyle olunca yorgunluktan bile kurtulmuş olabilirsinz :D Tabi diğer türlü de keyifli olabilir.
Allah yardımcınız olsun.
Benim de şehir dışında ama İstanbul-İzmit günübirlik gidip düzüp döneriz herhalde. O aşamaya gelsek bi. :26:

:nazar: evımın tadılatı bıttı çok şükür temizligi yapıldı bu cumartesı nasipse mobilyalarım beyaz esyalarım gelicek :3: bu perşembede perdelerim tüllerim takılcak haftaya pazarda çeyiz gidicek :66: herseyım tam dıorummm ama hala eksık bıtmıoooooooooooooo !!!! kavgalar basladı cok bunaldım bıran once artık evıme gecebılsem sorunsuz dertsızzz mart cok soguk gecıcekmıs nısanda mayısın ortasına kadar full yagıslı olucakmısss nabıcaz kızlar ıns cok etkılenmeyız :18:

Çok sıkışırsın çeyiz hazırlamada.
Deneyimli biri olarak bardak, tabak al derim yavaş yavaş

kesınlıkle sana katılıorum bencede ole yapması lazım bılseydım ben bıle bole zor oldugunu bu ıslerın sureklı alır alır atardım hersey son zamana kalınca cok zorlanıosun hem yoruluosun hemde evdekı hesp carsıya uymuyo hersey paaraaaa .. cok pahalı olanları almak ıstemıosun genede ıcın gıdıo alsanda almasanda :5:

:nazar: evımın tadılatı bıttı çok şükür temizligi yapıldı bu cumartesı nasipse mobilyalarım beyaz esyalarım gelicek :3: bu perşembede perdelerim tüllerim takılcak haftaya pazarda çeyiz gidicek :66: herseyım tam dıorummm ama hala eksık bıtmıoooooooooooooo !!!! kavgalar basladı cok bunaldım bıran once artık evıme gecebılsem sorunsuz dertsızzz mart cok soguk gecıcekmıs nısanda mayısın ortasına kadar full yagıslı olucakmısss nabıcaz kızlar ıns cok etkılenmeyız :18:

nerden ögrendin ki yagmurlu olacagını benım düğünüm dısarda olacak...:43::43::43::43::43::43::43::43:

Yüce rabbimizin hikmetinden sual olunmaz :34:O dilerse sular büklüm büklüm bükülür, öyle diyordu diymi şair? Arkadaşım Şubatta piknik havasında evlendi, keza binlerce örnek var buna ve tersine. Dua edelim yani :)

Back