2011 Mayıs Annelerinin Kilo Topiği

doguma 71 ile gittim eve geldimde 64 düm bebekten önceki kilom 55di şuan ise 59 kiloym daha 4 kilo fazlam var bebiş 3 aylık sütüm azdı süt yapsın diye yemedim kalmadı süt degil yediklerim yag oldu süt hep aynı dı neyse

kızalrrrrrrrrrrrrrrrrr, sizleri okuyunca kıskandım şaka yapıyorum tabi ki
ben hiç kilo veremedim. ilk 2 3 hafta sütüm çok az geldi ve sütüm az gelince tüm aile seferber oldu. kompostolar, lohusa şerbetleri, bulgur pilavları derkennnn 53 ile hamile kalıp 63 ile doğuma giren ben 65 kg oldum doğumdan çıktığımda 3 kg vermiştim ve bebem 3320 doğmuştu. eğer sütüm yetseydi ve bu şekilde yemeseydim 10 kg mı 1 ay içinde vericekmişim (dr.umun demesi) şimdi 65 kg ile yola devam ediyorum. 3 ay sonra ek gıdalara geçişle birlikte acil diyete başlayacağım. çünkü bu beden beni oldukça zorluyor. hem kıyafet anlamında hem psikolojik. ideal kilom 50. ve inşallah o kilolara dönebilirim.

bu arada ben n.doğum yaptım ve basenim inanılmaz genişledi. var mı aynı sorunu yaşayan

hafif bi genişleme var ama hamilelik öncesi kotlar şortlar etekler oluyo....giyebiliyorum rahatça....üst kıyafetlerim ve elbiselerim olmuyo memişlerden

Kizlarr asil aranizda en agir olani benimmm 56 kiloyla hamile kaldim 83 kilo ile doguma girdim oglusum 3kilo 800 dogdu simdi 3 aylik ve ben 66 kiloyum saka bir yana hic diyet filan yapmiyorum herseyi yiyorum 17 kilo vermisim sukur kafayada takmamaya calisiyorum cunki biliyorum diyer iki cocugumdada kilo aldim sonra hepsi gitti asil kilo vermeler 4.aydan sonra basliyacak cünki bebek emerken vucut yag depolarini temkinli eritiyormus 4.aydan sonra daha hizli eriyormus bakalim .Emzirken diyetde yapamayiz dogum oncesi bir pantolonuma girdim ki hala inanamiyorum kizlar bu ne is 56 kilolukken giydigim bir hafif keten tarzi bilekden buzmeli bir pantolondu belki ondandir belkide henuz edet olmadim agirlik ondandir ilk edetden sonra 2 kilo atacak kilo bunuda biliyorum bakalim.

MASALLAH baya iyi kilo vermissin

75 kg baslayan hamileligim 4.ayın sonunda 70 kg ile devam etti...Her gun bilfiil 4 kez kusarak buna basardım
Dogumun olacagı gun 82 kg idim..Dogumdan 1 gun sonra eve geldim tartıldım 76 kg olmusum
Oglumu 40 gun zar zor emzirdim sonra tamamen bitti bizim için emme faslı
Şimdi oglum 3 ay 13 gunluk..Ben 75 kiloyum..Boyum uzun 1.75 ama eski kıyafetler mahsun mahsun bakarken bana dolaptan maalesef mutlu olamıyorum..10 kg fazlam var ve ben hala emzirmedigim halde rejim falan yapmıyorum..Sanıyorum psikolojim buna müsaade etmiyor

MASALLAH baya iyi kilo vermissin
Saol canim senin gibi olsam bende keske sende hizli verdin kilo.ben yavas yavas veriyorum.

ayni kilona donmusun kiz daha ne rejimi.Benim hayalim uyanip eski halime dönmek hihihi yawas yawas gidecekk biliyorum aceli yok panik yok

76 kg haile kaldım
98 kilo ile doğuma girdim
doğumdan 6 hafta sonra 88kg çıktım
Bayram öncesi 86kg idim. Bayram sonrası tekrar tartıldığımda 90kg. yu gördüm :S
Sütüm az olduğu için deli gibi yiyorum....Bu kilolar nasıl gidecek bilmem

doğumdan önce 47 kiloydum 59 kiloda doğurdum.aradan 4 ay geçti şimdi yine 47 kiloyum ama kilo aldığımda öyle güzel olmuştumki ben hamileelikteki kilolarıma dönmek istiyorum.
yemem iyi.ama uyku yok pek.bide bebeği indir kaldır emzir çok eritiyo insanı doğumdan sonra kilo veremeyenlere şaşırıyorum belkide bünye meselesi.galiba bu gidişle 47nin de altına inicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…