2011 Mayıs Annelerinin Kilo Topiği

duncan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
2.408
1
106
İstanbul
kızlar ben dayanamadım açtım topiğimizi... hemen hepimiz doğumlarımızı yaptık.. artık kaç kilo verdik kilolarımızı nasıl verdik bundan sonra neler yapıcaz bunları konuşalım...ve kişisel bakımlarımız için neler yapıyoruz bunlarıda yazabiliriz.. kendimizi iyi hissetmek için

evettttt..ben başlıyorum doğuma giriş kilom 83...
şu andaki kilom 74 hala 9 kilo ile kaldım son 3 kiloyu verip üzerine zayıflamayı düşünüyorum... bakalım tabi.. kırkım çıksın yürüyüşlere başlıcam...
bu arada saçlarımı kestirip boyatcam kırk mevlüdüm için resmi facedeki gruba koyarım ...

hadi bakim katılımları bekliyorummm canlarım benimmm...

ben tedavi görüp hamile kaldım ve tedavi görürken 4 kilo almıştım yani 54 kilo ile hamile kaldım 21 kilo aldım doğumdan 1 ay sonra 57 ye düştüm ama 50 yada 51 kiloya düşmek istiyorum
bende saçlarımı kestiricem acayip uzadı oğlumdan fırsat bulup bakamıyorum en iyisi kestirmek tabi bana çok kısa yakışmadığı için omuzlarımda kestiricem

hamile kaldım:50 kg
doğuma girdim:60kg
doğumdan çıktım:56kg
1 ay sonra:54kg....

hayıırrr duncann açamazsın bu topici şikayet etcem :))))
Ben doğuma 80 le girdim eve geldiğimde 75 tim şuan 69 um ( yakın planım 65 e düşmek ..zaten 62 ile hamile kalmıştımm..
Normal doğum olduğundan mekik çekebiliyorum aklıma geldikce...
Bende saçlarımı kestiricem kat attırıcam müsait bir zamanda...

offffffffff offfffffffff yaramı deştiniz.

hamile kaldığım kilo 53
doğuma girdiğim kilo 63
tam 10 kilo aldım

doğumdan çıktım kilom 62:26: benim fabrika ayarlarımda bi hata var sanırm. bebek 16 günlük oldu dana gibiyim ben

58-59 civarı hamile kaldım ... doğuma girdim 72 kilo ... çıktım 2 gün sonra 68 kilo ...
sadece bebeğin kilosu düşmüştü:)))
şimdi bilmiyorum .. yiyip duruyorum ...

evetttt çekilin bakimmmm topiğin ağır topu geldi
hamile kaldığım kilo 65
doğuma girdiğim kilo 90
doğumdan eve geldiğim kilo 86
şuanki kilom 70
kısa vadede hedefim hamile kaldığım kiloya dönmek yani 65 olmak

hamile kaldigim kilo 50
doguma girdigim kilo 73
dogumdan ciktim 68
suan 16 gun gecti 64.5

takmayin kizlar onumuz yaz bol bol su bolbol sulu sulu karpuzlar tuketicez gidicek hepsi:79:
zaten sicakta yagli agir yemekler yenmiyo ozellikle benm gibi izmirde oturan varsa kolay vericez,simdiden cok sicak.

44 kilo ile hamile kaldım doğuma 56 kiloyla gittim. eve geldiğimde 51 kiloydum. 38 gün geçti 47 kiloyum şimdi. hedef tabii ki doğumdan önceki kiloya dönebilmek. 2 gün kırkım çıkıyor artık dışarı çıkmak serbest. oğlumdan vakit kalırsa evde pilates yapmak istiyorum. zaten hamileliğim boyunca yapmıştım. dün bi deneyeyim dedim. 10 dak. sonra bizimki mızıldanmaya başladı. sanırım babamız evdeyken yapmak daha iyi olacak.

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnnn

bebişler doğdu kilo sorunumuzzz başladıııı

ben 61 kilo ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim 75 kilo ile eve döndüm bu hafta tartıldığımda 69 kiloya düşmüştüm.İnşallah kalan 8 kiloyuda çabuk verebilirim.Yarı kırkım çıksın yürüyüşlere başlayacağım.Korse kullanmaya başladım şimdiden bakalım etkisi olacak mı .Saçlarımıda en kısa zamanda kestirip boyatacağım kendimden sıkıldımm

67 Kilo İle Hamile Kaldım Doğuma 90 Kilo İle Girdim Şuan 78 Kiloyum
Bu Kadar Kiloyu Nasıl Vereceğim Konusunda Hiçbir Fikrim Yok Üstelikk
İmdaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttt :95:

Son düzenleme:
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun 60 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 11 gün oldu şuan 72 kiloyum halasanırım asla eski kiloma dönemiycem ben kocaman bişeyim

slm kızlarrr :)

topiğin ağır toplarından bendeniz burrrdayımmmm

boyum 1.70 , 62 kg ile hamile kaldım 85 le bitirdim :) şükürler olsunn

şimdi 78 im ay nasıl giidicek buu kilolar yaaaaaaa:26::26::26:

ilk sayfadaki arkadaşları okurken harbi çatladım yaaaa çatladım nasıll başardınız yaw o gadan incecik kalmayı...tebrik ederim vallaha gönülden yani samimi

hamile kaldıım kilo 55 doğuma girdiğim kilom 70 doğumdan sonra 63'e düşmüşüm dikiş acım geçsin mekiklere başlıcam ve bisiklet çeviricim nasipse eski kiloma dönmeliyim kıyafet sorunu yaşıyorum

zehra senle kilolarımız benzer canımm....
ben kıyafet sorunu yaşamıyorum..alt taraf aynı oldu sayılır üstte fazlalık var oda gider inş. zamanla yaaaaa

hamile kaldığım kilo 61 doğum yaptığım kilo 92 eve geldim 89 dum 29 günlüğüz şu anki kilom 81.. 11 kilo verdim dha verecek okadar kilom varki hiçbir kıyafetim olmuyor evde hala eşimin tişörtleriyle geziyorum rapu çok vermişsin maşallah nasıl becerdin bunu????yaptığın özel bişey var mı?
bizde koşu bandı alcaz umudum onda artık

neyse kızlar kırkımız çıkar çıkmaz yürüyüşe başlarız veririz kiloları

neyse kızlar kırkımız çıkar çıkmaz yürüyüşe başlarız veririz kiloları

hande canım inan bişi yapmadım..zaten ben çook zor kilo veririm nası verdim anlamadım..sanırım onlar ödemdi kilo değil..
betüş hayatımın hiç bir döneminde yürüyüşle kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…