bana da hem çin hem de rus takvimine göre erkek bakalım ne olacak 19 haziranda gittimde beli olur sanırım..Amaaan sağlıklı olsun da cinsiyet sorun değil
hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...kız ya da erkek fark etmez.Allah gönlüne göre versin inşallah..
:44: Hmmm demek çin takvimi doğru çıktı...benim çin takvimine göre kız... bakalım ne olacak??
sağol tatlım ben de senin adına sevindim umarım 3lü testlerde de güzel haberleri paylaşırız...verdiğin tavsiyelere katılıyorum özellikle güneş lekeleri kalıcı olabiliyor dikkat etmek lazımcanım çok sevindim senin adına
bende salı aldım ikili test kan sonucumu çok şükür negatif çıktı..
ben elevitin yanında bir de balık yağı verdi haftada 3 gün iç dedi..Birde çatlak kremi evde adını unuttum :97:
ayrıca güneş koruma unutmayın kızlar lekeler bu aydan(3. ay) itibaren başlıyor..Bacakları ve ayakları serbest bırakın,dar yada sıkı şeyler giymeyin..Varis kılcal damar çatlamaları bu ay başlıyor en çok..
Aman dikkat güzel anneler
beslenme zamanı herkese afiye olsun kızlarD
EFA DAİLY diye bir balık yapı hapı canım haftada 3 gün iç dedi bana..Güneş korumayı bugün alacağım ama onu kadın doğuma değil dermatolojiye soracağım birazdan yazarım size ne alırsm :)
13+4 üm canım çizelgem de var :)
himm aldim adini biraz arastirayim bunlarin bide balik karacigerinden yapilani varmis zararliymis ama doktor sana onu verecek degil heralde neyse bir bakayim yine ben bulabilirmiyim diye...gunes koruma hamilelere 50 faktor yeterli dediler bana ama marka bende bilmiyorum genelde dogal icerikli seyler tercih ediliyor heralde...turkiyedeyken matis kullaniyordum dogal diye ama bir suru marka gene vardir..
Çeşitleri var canım bence dr sor öyle kullan Allah korusun birşey olmasın..
balik yagini arastirdim icerigi baya guzelmis bana doktorum ve bir kac tanidigim balik midene dokunmuyorsa her baligi yiyebilirsin dedi..doktorda bunu soyledigi icin ben bir afallafim civa falan hani bunlar derken midene dokunmasin yeter dedi...kocamla dalgasini gectik kadin beni hintli zannetti galiba yermi bu anadolu cocugu ole her baligi...ama yorumlar falan iii hic kotu seyler yok zaten arastirmama bir kadinin abisi doktormus ona hamilelikte bir sorunu yokken 1 ayda falan baslatmis o 9 ayda hergun icmis...tabi ole bisey yapmamda ben alim doktora sorayim gene baksin recetesine baktim icme diyo kocama iciririm ziyan olmaz :)))
Kızlar nerelerdesiniz bugün hiç sesiniz soluğunuz yok. Herkes uyuyormu yoksa
ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM. ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. İKİLİ TEST YAPTIK ENSE KALINLIĞI 2,2 DOKTOR SORUN YOK DEDİ.BOYUDA 6,9 cm. BU ARADA BUGÜN YİNE KAHVERENGİ LEKELENME GELDİ. BEBEK TAM YERLEŞMEK İÇİN YAPIYORDUR DEDİ. İLAÇ FALANDA VERMEDİ. KAN SONUÇLARINIDA PAZARTESİ ALICAM. BU ARADA CİNSİYET TAHMİNİ BULUNDU. ERKEK DEDİ VE BEN SÖYLÜYORSAM YÜZDE YÜZDÜR DEDİ ŞAŞIRDIMNEYSE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.
SİZİN İKİLİ TESTLER ENSE KALINLIKLARI NEYDİ BU DURUM LEKELENMEM NORMALMİ. İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY OLMAZARKADAŞLAR SÖYLİCEKLERİNİZE İHTİYACIM VAR
ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM. ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. İKİLİ TEST YAPTIK ENSE KALINLIĞI 2,2 DOKTOR SORUN YOK DEDİ.BOYUDA 6,9 cm. BU ARADA BUGÜN YİNE KAHVERENGİ LEKELENME GELDİ. BEBEK TAM YERLEŞMEK İÇİN YAPIYORDUR DEDİ. İLAÇ FALANDA VERMEDİ. KAN SONUÇLARINIDA PAZARTESİ ALICAM. BU ARADA CİNSİYET TAHMİNİ BULUNDU. ERKEK DEDİ VE BEN SÖYLÜYORSAM YÜZDE YÜZDÜR DEDİ ŞAŞIRDIMNEYSE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.
SİZİN İKİLİ TESTLER ENSE KALINLIKLARI NEYDİ BU DURUM LEKELENMEM NORMALMİ. İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY OLMAZARKADAŞLAR SÖYLİCEKLERİNİZE İHTİYACIM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?