***** 2011 Mart Hamileleri *****

bana da hem çin hem de rus takvimine göre erkek bakalım ne olacak 19 haziranda gittimde beli olur sanırım..Amaaan sağlıklı olsun da cinsiyet sorun değil

Allah gönlüne göre versin inşallah..

:44: Hmmm demek çin takvimi doğru çıktı... benim çin takvimine göre kız... bakalım ne olacak??
hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...kız ya da erkek fark etmez.
sağol tatlım ben de senin adına sevindim umarım 3lü testlerde de güzel haberleri paylaşırız...verdiğin tavsiyelere katılıyorum özellikle güneş lekeleri kalıcı olabiliyor dikkat etmek lazım

b_dilek

bana kullanacak oldugun balik yagi markasinin soylermisin ben balik hic sevmiyorum kirk yilda bir bir hamsi yerdim onuda bulamam...bari balik yagi alim bende birde kac haftalik hamilesin ona gore bende kendimi dengeleyim...sadece cevizle olacak is degil sanki bu onuda almam gerekiyormus gibi geliyor...

hamile kalinca iiice yoldan ciktim valla suan isteyim kacasim var yani kasiklarimda cok agriyor valla...

EFA DAİLY diye bir balık yapı hapı canım haftada 3 gün iç dedi bana..Güneş korumayı bugün alacağım ama onu kadın doğuma değil dermatolojiye soracağım birazdan yazarım size ne alırsm :)

13+4 üm canım çizelgem de var :)

Son düzenleme:

himm aldim adini biraz arastirayim bunlarin bide balik karacigerinden yapilani varmis zararliymis ama doktor sana onu verecek degil heralde neyse bir bakayim yine ben bulabilirmiyim diye...gunes koruma hamilelere 50 faktor yeterli dediler bana ama marka bende bilmiyorum genelde dogal icerikli seyler tercih ediliyor heralde...turkiyedeyken matis kullaniyordum dogal diye ama bir suru marka gene vardir..

Çeşitleri var canım bence dr sor öyle kullan Allah korusun birşey olmasın..

Çeşitleri var canım bence dr sor öyle kullan Allah korusun birşey olmasın..

balik yagini arastirdim icerigi baya guzelmis bana doktorum ve bir kac tanidigim balik midene dokunmuyorsa her baligi yiyebilirsin dedi..doktorda bunu soyledigi icin ben bir afallafim civa falan hani bunlar derken midene dokunmasin yeter dedi...kocamla dalgasini gectik kadin beni hintli zannetti galiba yermi bu anadolu cocugu ole her baligi...ama yorumlar falan iii hic kotu seyler yok zaten arastirmama bir kadinin abisi doktormus ona hamilelikte bir sorunu yokken 1 ayda falan baslatmis o 9 ayda hergun icmis...tabi ole bisey yapmamda ben alim doktora sorayim gene baksin recetesine baktim icme diyo kocama iciririm ziyan olmaz :)))

sen sor yine de dr Eşin içinde sor olmazsa ona içir

kızlar saçlarım çok kötü durumda doktorum 3 aydan sonra boyatabilirsin demişti ama ben boyatmayacağım ( ...bi arkadaşım doğal kına içine çeşitli besleyici ürünler(yumurta,zeytinyağı,soğan kabuğu..vs) ekleyip saçına sürelim diyo..sizinde fikrinizi almak istiyorum

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM. ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. İKİLİ TEST YAPTIK ENSE KALINLIĞI 2,2 DOKTOR SORUN YOK DEDİ.BOYUDA 6,9 cm. BU ARADA BUGÜN YİNE KAHVERENGİ LEKELENME GELDİ. BEBEK TAM YERLEŞMEK İÇİN YAPIYORDUR DEDİ. İLAÇ FALANDA VERMEDİ. KAN SONUÇLARINIDA PAZARTESİ ALICAM. BU ARADA CİNSİYET TAHMİNİ BULUNDU. ERKEK DEDİ VE BEN SÖYLÜYORSAM YÜZDE YÜZDÜR DEDİ ŞAŞIRDIMNEYSE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.
SİZİN İKİLİ TESTLER ENSE KALINLIKLARI NEYDİ BU DURUM LEKELENMEM NORMALMİ. İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY OLMAZ ARKADAŞLAR SÖYLİCEKLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Son düzenleme:

canım öncelikle doktoruna güven bence korkulacak bi şey yoktur içini ferah tut bol bol dinlen geçer inş. geçmezse yine doktorunla görüşürsün..benim ikli test sonucu ve ense kalınlığı içinde sorun yok her şey yolunda demişti..cinsiyet içinde hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.

benim doktorum kahverengi lekeler sizi korkutmasın, taze(kırmızı) kan gelmediği sürece sorun olmadığını bana söylemişti. hatta normal adet dönemini hesapla ona yakın bi tarihteysen de olabiliyormuş bu tür lekelenmeler büyüklerimiz öyle diyor...

bende oturduğum yerde uyuyorum ya ne olacak bu uyku halimiz

Irmakcım bencede telaş yapma doktoruna güven :) Lekelenmelerin adt zamanına,ilişkiden bir gün sonrasına vs denk gelme zamanlarını da düşün,doktorunun dediği gibi bebek kıpırdanmaları da yapıyor olabilir..

Allah ım hakkımızda hayırlı olanı versin sağlıklı olsun da inşallah gönlünce olsun cinsiyeti de :)
ense kalınlığı 3 ün altında olması normaldir diye bilyorum ama zaten dr normal demiş sana..Benim bebeğim de 6 cm olmuştu gittiğimde

maşallah canım. inşallah öyledir sorun yoktur . gerçi bu durumlarda içimizi ferah tutmamız lazım dimi. pazartesi sonuçları alıcam inşallah güzeldir.

canım bence de doktoruna güven... 3'ün altındaysa sorun yok diye duymuştum... zaten kan tahlilini alınca iyice rahatlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…