kızlar çok şükür her şey yolunda bebeğim iyi, çok mutlu oldum onu öyle kıpır kıpır görünce Allahım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.10-12 gün sonra 3lü tarama testi için gideceğiz.çatlamalara karşı da krem önerdi (Lierac Phytolastil) inş. çatlaklarımız olmaz yaaa...elevitin yanında kullndığınız bi hap(ilaç) var mı kızlar.
kızlar çok şükür her şey yolunda bebeğim iyi, çok mutlu oldum onu öyle kıpır kıpır görünce Allahım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.10-12 gün sonra 3lü tarama testi için gideceğiz.çatlamalara karşı da krem önerdi (Lierac Phytolastil) inş. çatlaklarımız olmaz yaaa...elevitin yanında kullndığınız bi hap(ilaç) var mı kızlar.
hayırlısı canım senin bebişinde büyüyor bu haftadan sonra kullanacağın ilaçların içinde de folik asit oluyor için rahat olsun..benim dr elindeki folik asitler bitene kadar iç zararı olmaz demişti yaklaşık 2 hafta hem elevit hem folik asit kullandım. aspirin ve tiroid ilacını ne zamana kadar kullanacaksın.çok sevindim canım...
:78: ben daha hala folic plus aşamasındayım... küçük ya benimki teyzeleri ondan... bu hafta herhalde bırakacağım.. aslında laf aramızda doktor 13'ünde gittiğimde 1 hafta daha kullanır bırakırsın dedi ama içinde kalsiyum var ya, ben de bu hafta çok fazla süt filan içemedim o yüzden bırakmadım, ama bu haftasonunda bırakacağım.. mahvetti o folic plus beni, acaip rahatsız ediyor...
bir de kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum, hemoglobin yüksek çıkıyor ben de.. bir de tiroid ilacı kullanıyorum.. ama tabi bu ikisi özel durumlarda kullanılıyor, Allah kimseye gerektirmesin...
cinsiyeti görebildi mi doktor?
osteocre nin içeriği sadece demir mi??bana doktor eleviti degistirip osteocare birde burada satilan turkiyede yoktur heralde bir demir hapi verdi...elevit iii idi ama osteocare daha ii cikti..ben surekli uyuyordum yorgunluk falan baya fazla idi simdi bunu kullandiktan beridir daha iyim..ablam hamileykende doktor bu vitamini vermis ona...o bana onerdi ama doktora sormadan sadece yorgunum halsizim dedim bunu verdi....
ya kizlar acelemi ettim ne daha cinsiyetini ogrenmeden sanki erkek olacakmis gibi gittim bir suru alisveris yaptim...
ayrica kucuk tiyolara ihtiyacimiz var yoksa acayip seyler alipta elimizde kalmasin ben biraz arastirdim.biberon alacaktim acele etmeyin dediler bebegin yemesi ile alakali imis...ama ben yine 4 aylikken bazen ek gidaya geciliyormus anne sutu ile avent marka ii dedi burada bir arkadasim BCA ole tam hatirlamiyorum ole bir madde yokmus..
biliyorum cok erken herkes oyle diyor ama burasi o kadar sicakki ben degil dahada agirlasinca heralde bir yere cikamam daha simdi bile yolda zor yuruyorum valla...
hayırlısı canım senin bebişinde büyüyor bu haftadan sonra kullanacağın ilaçların içinde de folik asit oluyor için rahat olsun..benim dr elindeki folik asitler bitene kadar iç zararı olmaz demişti yaklaşık 2 hafta hem elevit hem folik asit kullandım. aspirin ve tiroid ilacını ne zamana kadar kullanacaksın.
bebeğimin cinsiyeti erkekmiş çok şaşırdım bu yüzden henüz kimseyle paylaşamadım acaba yanılma payı olabilir mi diye..Allahım hayırlı ve sağlık bir evlat olmasını nasip eder inş.
hayırlısı canım senin bebişinde büyüyor bu haftadan sonra kullanacağın ilaçların içinde de folik asit oluyor için rahat olsun..benim dr elindeki folik asitler bitene kadar iç zararı olmaz demişti yaklaşık 2 hafta hem elevit hem folik asit kullandım. aspirin ve tiroid ilacını ne zamana kadar kullanacaksın.
bebeğimin cinsiyeti erkekmiş çok şaşırdım bu yüzden henüz kimseyle paylaşamadım acaba yanılma payı olabilir mi diye..Allahım hayırlı ve sağlık bir evlat olmasını nasip eder inş.
ya kizlar acelemi ettim ne daha cinsiyetini ogrenmeden sanki erkek olacakmis gibi gittim bir suru alisveris yaptim...
ayrica kucuk tiyolara ihtiyacimiz var yoksa acayip seyler alipta elimizde kalmasin ben biraz arastirdim.biberon alacaktim acele etmeyin dediler bebegin yemesi ile alakali imis...ama ben yine 4 aylikken bazen ek gidaya geciliyormus anne sutu ile avent marka ii dedi burada bir arkadasim BCA ole tam hatirlamiyorum ole bir madde yokmus..
biliyorum cok erken herkes oyle diyor ama burasi o kadar sicakki ben degil dahada agirlasinca heralde bir yere cikamam daha simdi bile yolda zor yuruyorum valla...
osteocre nin içeriği sadece demir mi??
haklısın oralar çok sıcak çevremde gidenler olmuştu, gündüz yaz sıcağı kavuracak derecede oluyormuş. ama zaten senin doğumun kışa denk geliyor bence o zaman bıraksaydın..Tabi yine de sen bilirsin :) insan kendini tutamıyor ben bile bebek mağazalarının önünden geçerken şöyle bi bakmadan edemiyorum. :))
merhaba arkadaslar.ben de mart ayinda hamile kalanlardanimson adet tarihim 17mart.forumu coktan okuyorum ama yeni uye oldum.burda sohbet ederek 9ayi daha rahat ve huzurlu basa vurucami dusunuyorum.benim hamileliyim biraz riskli.rahmim kalp seklinde.bu yuzden erken dogum riskim var((cok korkuyorum.istirahat etmem soylendi.bide ustelik 10gundur akintim vardi.yatdigim zaman olmuyor.biraz cok ayakda kaldimmi yine oluyor.sizinle burda dertlerimi paylasarak rahatliyorum.ve bana her turlu tavsiyeleerde bulunursaniz cok sevinirim.Insallah hepimiz 9ayin sonunda sagsaglim sekilde cocuklarimiza kavusuruz.amin
2011 15 mart hamile kaldığım ay:)
dunedain valla çok uyguna çok güzel şeyler almışsın :)
aslında içimden hep erkek çocuğu geçiyordu çin takvimide bu hissi mi destekliyordu.11.hafta dr kız gibime geliyor ama emin değilim demişti. bir de hamileliğimin gidişatı ve sürekli ekşi şeyler yediğim için çevremdekiler kesin kız diyordu. bu yüzden şaşırdım tabi bana sorsan ben bi kızım bi de oğlum olsun istiyorum iki yavrucuğum olsun...
canım çok sevindim senin adına
bende salı aldım ikili test kan sonucumu çok şükür negatif çıktı..
ben elevitin yanında bir de balık yağı verdi haftada 3 gün iç dedi..Birde çatlak kremi evde adını unuttum :97:
ayrıca güneş koruma unutmayın kızlar lekeler bu aydan(3. ay) itibaren başlıyor..Bacakları ve ayakları serbest bırakın,dar yada sıkı şeyler giymeyin..Varis kılcal damar çatlamaları bu ay başlıyor en çok..
Aman dikkat güzel anneler
saol canim ya bisey sorucam bebek 12 haftalikken cinsiyetini belli edermi 1 haziranda ulturasonum var hergun gun sayiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?