Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende cinsiyeti öğrendim erkekmiş
inşallah gerçi bugün kasıklarıma böyle batma tarzında ağrılar oluyor. Normaldir dimi.. Telaş yapmak istemiyorum
Kızlar aranızda tatile gidecek olan var mı ? Ben yer arıyorumda Antalya ara tarafını düşünüyorum..Bayram tatiliyle birleştirip gidelim diye düşünüyoruz ama bakalım..
merhaba arkadaslar.ben de mart ayinda hamile kalanlardanimson adet tarihim 17mart.forumu coktan okuyorum ama yeni uye oldum.burda sohbet ederek 9ayi daha rahat ve huzurlu basa vurucami dusunuyorum.benim hamileliyim biraz riskli.rahmim kalp seklinde.bu yuzden erken dogum riskim var((cok korkuyorum.istirahat etmem soylendi.bide ustelik 10gundur akintim vardi.yatdigim zaman olmuyor.biraz cok ayakda kaldimmi yine oluyor.sizinle burda dertlerimi paylasarak rahatliyorum.ve bana her turlu tavsiyeleerde bulunursaniz cok sevinirim.Insallah hepimiz 9ayin sonunda sagsaglim sekilde cocuklarimiza kavusuruz.amin
2011 15 mart hamile kaldığım ay:)
bizde temmuzun başında assosa gitmeyi düşünüyoruz. hem sessiz sakin güzel tam kafa dinlemelik benlik yani. antalya hem uzak hem kalabalık. yinede tercih senin ama ben artık antalya bodrum falan tercih etmiyorum.
kızlar aranızda tatile gidecek olan var mı ? Ben yer arıyorumda :d antalya ara tarafını düşünüyorum..bayram tatiliyle birleştirip gidelim diye düşünüyoruz ama bakalım..
yaaaa kıskandım ben şimdi... tatil istiyoruuummmmmm... şimdi soğuktur ama temmuzda süper olur.... assos, kaz dağları.... hasan boğuldu'da bir kayanın üstüne yayılıp kitap okumak istiyoruuuummmmmm
bende tatile gitmeyi istiyorum ama pazar günü 1 saat kadar dışarı çıktım güneş çarptı pazartesi işe gelemedim baş ağrısı teşler içinde yattım tatilde nasıl olurum bilemiyorum valla
BEN SENİN YERİNEDE TATİL YAPAYIM BEN ÇOK SEVİYORUM ORALARI DEDİĞİN GİBİ KAZ DAĞLARI MİS GİBİ HAVA, FAZLA KALABALIK DEĞİL. BİZ ORDA HERSENE TATİLDEN GELİŞTE MUTLAKA ÇANAKKALE ÜSTÜNDEN GELİRİZ. MIHLI ŞELALESİ VAR KÜÇÜKKUYUDA SIRF ORAYA UĞRAMAK İÇİN. BAKALIM KISMET BU SENEDE ATLICAZ ARABAMIZA VER ELİNİ ASSOS KAZ DAĞLARI
canım çok geçmiş olsun. Bende haftasonu yazlıktaydım artık yaz geldi haftasonu bağlasan durmam buralarda zaten. Temiz açık hava annemler falan gelesim gelmedi benimde. Allaha şükür hasta olmadım ama bende pazartesi deprosyonundan işe gelmedim.çıkmak istiyorum sanırım bu gidişle haziran sonunda çıkmak hayal oldu bana:82: Neyse artık bende kafama çok takmıyorum artık free takılıyorum. Hatta bugün işe eşofmanla geldim Herkese kök söktürüyorum. Yoksa başka türlü olmuyorrrr
bana yolculuk yasak mayıs ayında şehirdışına çıkacaktım doktorum izin vermedi...yasak kalkar kalkmaz bizde kaçacağız buralardan Bugün saat 2 de dr randevum var bakalım inş herşey yolundadır çok heycenlıyım bebişimi göreceğim için belki cinsiyeti de kesinleşir :))
selam kızlar bende cinsiyeti öğrendim erkekmiş
merhaba arkadaslar.ben de mart ayinda hamile kalanlardanimson adet tarihim 17mart.forumu coktan okuyorum ama yeni uye oldum.burda sohbet ederek 9ayi daha rahat ve huzurlu basa vurucami dusunuyorum.benim hamileliyim biraz riskli.rahmim kalp seklinde.bu yuzden erken dogum riskim var((cok korkuyorum.istirahat etmem soylendi.bide ustelik 10gundur akintim vardi.yatdigim zaman olmuyor.biraz cok ayakda kaldimmi yine oluyor.sizinle burda dertlerimi paylasarak rahatliyorum.ve bana her turlu tavsiyeleerde bulunursaniz cok sevinirim.Insallah hepimiz 9ayin sonunda sagsaglim sekilde cocuklarimiza kavusuruz.amin
2011 15 mart hamile kaldığım ay:)
özel mesaj atamadım benim de bebiş 21 aralıkta gelio Allah izin verirse
bana yolculuk yasak mayıs ayında şehirdışına çıkacaktım doktorum izin vermedi...yasak kalkar kalkmaz bizde kaçacağız buralardan bugün saat 2 de dr randevum var bakalım inş herşey yolundadır çok heycenlıyım bebişimi göreceğim için belki cinsiyeti de kesinleşir :))
arzum ben bayadir girememistim.. beni listeden silmissin ask olsun ya..
Selam arzum hoşgeldin. Yoksun bayağıdır ortalıklarda nerelerdesin bakımmm