• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

selam kızlar bende cinsiyeti öğrendim erkekmiş:17:

:55: :nazar::emir_bebek: hayırlı uğurlu olsun.... yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor :66:

inşallah gerçi bugün kasıklarıma böyle batma tarzında ağrılar oluyor. Normaldir dimi.. Telaş yapmak istemiyorum:51:

ya bende de var.. çok rahatsız edici.. ama normalmiş diyorlar... korkma, içini ferah tut.. ben öyle yapmaya çalışıyorum.. zaten az kalmış ikiline, haftasonu göreceksin inşallah bebişini...

Kızlar aranızda tatile gidecek olan var mı ? Ben yer arıyorumda :D Antalya ara tarafını düşünüyorum..Bayram tatiliyle birleştirip gidelim diye düşünüyoruz ama bakalım..

ben bu sene gidemiyorum eşim iş değiştirdi... ama Antalya çok sıcak olmasın senin için.. ne de olsa 26-27. haftalarda olacağız o tarihlerde... tatil köyü gibi birşey mi düşünüyorsun? voyage'ı tavsiye ederim... ben belek'tekine gitmiştim.. Ama sorgun daha iyi diyorlar.. Belek'in denizi iyi değil çünkü...

merhaba arkadaslar.ben de mart ayinda hamile kalanlardanim:emir_bebek:son adet tarihim 17mart.forumu coktan okuyorum ama yeni uye oldum.burda sohbet ederek 9ayi daha rahat ve huzurlu basa vurucami dusunuyorum.benim hamileliyim biraz riskli.rahmim kalp seklinde.bu yuzden erken dogum riskim var((cok korkuyorum.istirahat etmem soylendi.bide ustelik 10gundur akintim vardi.yatdigim zaman olmuyor.biraz cok ayakda kaldimmi yine oluyor.sizinle burda dertlerimi paylasarak rahatliyorum.ve bana her turlu tavsiyeleerde bulunursaniz cok sevinirim.Insallah hepimiz 9ayin sonunda sagsaglim sekilde cocuklarimiza kavusuruz.amin

2011 15 mart hamile kaldığım ay:)

Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldiniz... İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sene sonunda... Moral bozmak yok!!!! :64: herşey çok güzel olacak....

bizde temmuzun başında assosa gitmeyi düşünüyoruz. hem sessiz sakin güzel tam kafa dinlemelik benlik yani. antalya hem uzak hem kalabalık. yinede tercih senin ama ben artık antalya bodrum falan tercih etmiyorum.

yaaaa :5: kıskandım ben şimdi... tatil istiyoruuummmmmm... şimdi soğuktur ama temmuzda süper olur.... assos, kaz dağları.... hasan boğuldu'da bir kayanın üstüne yayılıp kitap okumak istiyoruuuummmmmm

kızlar aranızda tatile gidecek olan var mı ? Ben yer arıyorumda :d antalya ara tarafını düşünüyorum..bayram tatiliyle birleştirip gidelim diye düşünüyoruz ama bakalım..

bende tatile gitmeyi istiyorum ama pazar günü 1 saat kadar dışarı çıktım güneş çarptı pazartesi işe gelemedim baş ağrısı teşler içinde yattım tatilde nasıl olurum bilemiyorum valla

yaaaa :5: kıskandım ben şimdi... tatil istiyoruuummmmmm... şimdi soğuktur ama temmuzda süper olur.... assos, kaz dağları.... hasan boğuldu'da bir kayanın üstüne yayılıp kitap okumak istiyoruuuummmmmm

BEN SENİN YERİNEDE TATİL YAPAYIM:66: BEN ÇOK SEVİYORUM ORALARI DEDİĞİN GİBİ KAZ DAĞLARI MİS GİBİ HAVA, FAZLA KALABALIK DEĞİL. BİZ ORDA HERSENE TATİLDEN GELİŞTE MUTLAKA ÇANAKKALE ÜSTÜNDEN GELİRİZ. MIHLI ŞELALESİ VAR KÜÇÜKKUYUDA SIRF ORAYA UĞRAMAK İÇİN. BAKALIM KISMET BU SENEDE ATLICAZ ARABAMIZA VER ELİNİ ASSOS KAZ DAĞLARI:nazar:

bende tatile gitmeyi istiyorum ama pazar günü 1 saat kadar dışarı çıktım güneş çarptı pazartesi işe gelemedim baş ağrısı teşler içinde yattım tatilde nasıl olurum bilemiyorum valla

canım çok geçmiş olsun. Bende haftasonu yazlıktaydım artık yaz geldi haftasonu bağlasan durmam buralarda zaten. Temiz açık hava annemler falan gelesim gelmedi benimde. Allaha şükür hasta olmadım ama bende pazartesi deprosyonundan işe gelmedim.:59:çıkmak istiyorum sanırım bu gidişle haziran sonunda çıkmak hayal oldu bana:82: Neyse artık bende kafama çok takmıyorum artık free takılıyorum. Hatta bugün işe eşofmanla geldim:1: Herkese kök söktürüyorum. Yoksa başka türlü olmuyorrrr:62:

BEN SENİN YERİNEDE TATİL YAPAYIM:66: BEN ÇOK SEVİYORUM ORALARI DEDİĞİN GİBİ KAZ DAĞLARI MİS GİBİ HAVA, FAZLA KALABALIK DEĞİL. BİZ ORDA HERSENE TATİLDEN GELİŞTE MUTLAKA ÇANAKKALE ÜSTÜNDEN GELİRİZ. MIHLI ŞELALESİ VAR KÜÇÜKKUYUDA SIRF ORAYA UĞRAMAK İÇİN. BAKALIM KISMET BU SENEDE ATLICAZ ARABAMIZA VER ELİNİ ASSOS KAZ DAĞLARI:nazar:

:46: süper... benim yerime de gezin eğlenin :8::24:

bana yolculuk yasak mayıs ayında şehirdışına çıkacaktım doktorum izin vermedi...yasak kalkar kalkmaz bizde kaçacağız buralardan :66: bugün saat 2 de dr randevum var bakalım inş herşey yolundadır çok heycenlıyım bebişimi göreceğim için belki cinsiyeti de kesinleşir :))

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. Bende haftasonu yazlıktaydım artık yaz geldi haftasonu bağlasan durmam buralarda zaten. Temiz açık hava annemler falan gelesim gelmedi benimde. Allaha şükür hasta olmadım ama bende pazartesi deprosyonundan işe gelmedim.:59:çıkmak istiyorum sanırım bu gidişle haziran sonunda çıkmak hayal oldu bana:82: Neyse artık bende kafama çok takmıyorum artık free takılıyorum. Hatta bugün işe eşofmanla geldim:1: Herkese kök söktürüyorum. Yoksa başka türlü olmuyorrrr:62:

teşekkür ederim canım evet dediğin gibi havalarda güzelleşince insan evde durmak istemiyor. Durumun müsaitse işi bırak dinlen gez oh valla benimde arada kafam atıyo bırakıyım diyorum. Ama benimki kendi işimiz olduğu için bırakma imkanım yok :50:

bana yolculuk yasak mayıs ayında şehirdışına çıkacaktım doktorum izin vermedi...yasak kalkar kalkmaz bizde kaçacağız buralardan :66: Bugün saat 2 de dr randevum var bakalım inş herşey yolundadır çok heycenlıyım bebişimi göreceğim için belki cinsiyeti de kesinleşir :))

hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah.

sen ne iş yapıyorsun??? ben bırakıcam bırakıcamda nasıl bırakıcam bilmiyorum. ben bırakıyom onlar bırakmıyor. bende öyle lay lay lom geliyim gittiği yere kadar diyorum ne olsun nasılsa birgün beni atarlar ozaman:64:

slm kızlar nasılsınız... Çok fazla geçmişi okuyamadım yakalayabildiklerimi yazıyorum...

selam kızlar bende cinsiyeti öğrendim erkekmiş:17:

Canımmmmm Hayırlı uğurlu olsun oğluşun....:55::55::55:

merhaba arkadaslar.ben de mart ayinda hamile kalanlardanim:emir_bebek:son adet tarihim 17mart.forumu coktan okuyorum ama yeni uye oldum.burda sohbet ederek 9ayi daha rahat ve huzurlu basa vurucami dusunuyorum.benim hamileliyim biraz riskli.rahmim kalp seklinde.bu yuzden erken dogum riskim var((cok korkuyorum.istirahat etmem soylendi.bide ustelik 10gundur akintim vardi.yatdigim zaman olmuyor.biraz cok ayakda kaldimmi yine oluyor.sizinle burda dertlerimi paylasarak rahatliyorum.ve bana her turlu tavsiyeleerde bulunursaniz cok sevinirim.Insallah hepimiz 9ayin sonunda sagsaglim sekilde cocuklarimiza kavusuruz.amin

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin ve çok geçmiş olsun... Dr böyle durumlar için ilaç veriyor ama galiba senin kalkmadan yaptmam gerekiyo ilk üç ayı atlattıktan sonra risk azalıyo... İnş sağlıcakla bebişini kucağına alırsın canım...

2011 15 mart hamile kaldığım ay:)

özel mesaj atamadım benim de bebiş 21 aralıkta gelio Allah izin verirse:emir_bebek:

Kuzucummm çok çok tebrik edrim... Hayırlı uğurlu olsun meleğin....:16::16::16:

bana yolculuk yasak mayıs ayında şehirdışına çıkacaktım doktorum izin vermedi...yasak kalkar kalkmaz bizde kaçacağız buralardan :66: bugün saat 2 de dr randevum var bakalım inş herşey yolundadır çok heycenlıyım bebişimi göreceğim için belki cinsiyeti de kesinleşir :))

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.....

gecmis olsun bir tanidigimda oyle dusuk riski varmis ondan ilac kullaniyor...doktor serum falan vermedimi..insallah yakin zamanda gecer butun problemlerin zor oluyor ...hamile kalmak icin ugras bide onu dogurabilmek icin caba sarfet bakalim daha bizi neler bekliyor..neyse hayirlisiyla dogarlar insallah saglikli sihhatli...:38::38:

kızlar çok şükür her şey yolunda bebeğim iyi, çok mutlu oldum onu öyle kıpır kıpır görünce Allahım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.:nazar::nazar:10-12 gün sonra 3lü tarama testi için gideceğiz.çatlamalara karşı da krem önerdi (Lierac Phytolastil) inş. çatlaklarımız olmaz yaaa...elevitin yanında kullndığınız bi hap(ilaç) var mı kızlar.

Back