2,6 cm olmuş teyzesi..
maşallah minik mercidabığa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2,6 cm olmuş teyzesi..
Canım bu haftalarda normal böyle olması. Bende de olmuştu. Ama doktor olayını ihmal etme kahverengi az da olsa git. İlaç veriyor. Bu lekelenmeler progestan eksikliğinden kaynaklanıyor. İlaç veriyor kullanıyosun geçiyo.. Benim 1 hafta gelmişti ilaç kullandıktan sonra düzeldi..
canım hemen moralini bozma bebiş etkiilenmesin belki ağır bir şey yaptın bilmeden bir hareket yaptın yada adet olma zamanınsa bu tarihler rahim ona istinaden böyle bir işaret vermiş olabilir ama devamı gelmediyse ve kanama şekli,ne dönüşmediyse bir sorun olacağını sanmıyorum..hemen sıkma canını bak 12. Haftadan sonra bebeişler artık hafızalarına kaydetmeye başlıyorlar olanları ve duyduklarını üzülmesin yazıkk
yok sonrası gelmedi gelmezde inşallah. Acaba diyorum üşüttümmü ben. Belim kasıklarımda ağrıyor. Sizinde böyle ağrılarınız oluyormu?birde benim hep söylemesi ayıptır sanki hep şeyim acıyor niye böyle oluyor bilmiyorum
o civarda ben bir tek ethica'yı biliyorum. Incirli'de... Uzak gelir mi sana? Orada elif esra hnm var.. Benim ilk doktorumdu (2009'da).. Gayet ilgili bir doktor.. Ultrasonu da iyi demişlerdi bana... Ben şimdi uzak olduğu için gidemiyorum... Bir de orada ali paşa bey var o da çok tecrübeli bir doktormış diyorlar...
yok sonrası gelmedi gelmezde inşallah. Acaba diyorum üşüttümmü ben. Belim kasıklarımda ağrıyor. Sizinde böyle ağrılarınız oluyormu?birde benim hep söylemesi ayıptır sanki hep şeyim acıyor niye böyle oluyor bilmiyorum
sen şu an hangi doktora gidiyorsun
kızlar hamile kalmadan önce dünya kadar kız-erkek bebek isimleri aklıma geliyordu şimdi düşünüyorum, nette araştırıyorum ama hiç bi şey bulamıyorum...isim çok önemli, bebişlerimiz isimlerini sevmeli dimi
ALLAH KISMET EDERSE. ERKEK OLURSA TOPRAK KOYUCAZ BABASI TAAA OLMADAN ÖNCE İSTİYORDU. KIZ OLURSA KARSIZIM BAKALIM ARTIK OZAMANLAR GELİRDE İNŞALLAH KOYARIZ ADLARINI
Medicanadaki fiyatlar ne kadar. Bende duymuştum o doktoru tüp bebek yapıcaktım onun içinde bayağı bir araştırmıştım
biz isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz bu gidişle isimsiz bırakacağız büyüyüp kendini kanıtlayınca kazansın ismini kızılderililer gibi...
üff ya bayağı çokmuş o beni aşar sanırım. Neyse yapcak bişey yok.bakcaz artık.ssk mı özel sigorta mı? Benim özel sigorta muayne 122..doğum da herhalde 4.5 filanmış... Ssk'da muayene ne kadar bilmiyorum ama doğum uzman 3,850 doç 4,350 diye biliyorum...
biz isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz Bu gidişle isimsiz bırakacağız büyüyüp kendini kanıtlayınca kazansın ismini kızılderililer gibi...
hayırlısı olsun canım toprak güzel isim...ben isim düşünmeden yapamıyorum
Günaydın kızlar
Nasıl gidiyo bakalım bugün nasılsınız
seninki kızmı kesin belli oldumu. Iremsu demişsin onda kesinmisin yoksa geçicimi