bende haftaya gidicem gidince ikili testimide yaptırcam inşallah.
inş. canım hayırlısıyla bebişinin sağlıklı olduğunu görürsün..sen ne iş yapıyordun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende haftaya gidicem gidince ikili testimide yaptırcam inşallah.
bende bir proje firmasında satış sorumlusuyum. memurluk zor istifanı ver diycem de o da olmaz dimi. neyse hayırlısı olsun ama işin zor yani. şöyle komşun falan yokmu. mesela benim karşı komşum çok iyi bir insan. ta hamile kalmadan önce lafını yapıyorduk doğurursan ben bakarım falan diyordu. mantıklı gelmişti aslında ama sonra eşime söyledim. o da bana (o kendi çocuklarına bağırır sabahları birazcik) onu hatırlattı vazgeçtim zaten çalışmayıda istemiyorum ya o ayrı benim çocuğuma bakacak yok zaten kayınvalidem otur evde ben sana maşını veririm diyor daha ne istiyeyimki
belki bebişin cinsiyeti belli olur gideceğin tarihte
valla allah kolaylık versin sana. ne iş yapıyorsun sen, nerde oturoyordun. BEN ALLAH İZİN VERİRSE ÇALIŞMIYCAM KENDİM BAKICAM KUZUMA. ŞİMDİ İŞTEN ÇIKMAK İÇİN BEKLİYORUM DÖRT GÖZLE SENİN YANINDA KİMSENİN OLMAMASI KÖTÜ EN AZINDAN 3 YAŞINA KADAR FALAN ANNEN VEYA KAYINVALİDEN YOKSA EMANET ETMEK ÇOK ZOR OLUR BAŞKASINA
bencede en güzeli durumu olabilen bakabilen kendi bakmalı, ya arkadaşlar dün sanki böyle 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. belim ağrıyor, kasıklarımda moralim çok sıfır napıcam ya doktorumuda değiştirmek istiyorum çok mutsuzum bugün ben çokkkkk
Maşallah ne güzel ne kadar olmuş?
2,6 cm olmuş teyzesi..
bencede en güzeli durumu olabilen bakabilen kendi bakmalı, ya arkadaşlar dün sanki böyle 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. belim ağrıyor, kasıklarımda moralim çok sıfır napıcam ya doktorumuda değiştirmek istiyorum çok mutsuzum bugün ben çokkkkk
Ben ikitellide oturuyorum.zeytinburnu ermeni hastanesine gidiyorum ama ordaki doktordan acayip soğudumşimdi sefaköyde doğuş tıp merkezi var ordaki doktora gitmeyi düşünüyorum önder bey varmış orda hastane değil tıp merkezi ama iyi diyorlar bilmiyorum kararsızım
günaydın kızlarrrrrrr... bebişim büyümüş birazcık ama crl'ye göre gebelik haftam 9w4d olarak yeniden düzenlendi.. 32 günde bir regl olduğum için normalmiş.... ben de çizelgemi düzelttim... yeni BDT 11 Aralık... 3 hafta sonra ikiliye gideceğim..