• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende bir proje firmasında satış sorumlusuyum. memurluk zor istifanı ver diycem de o da olmaz dimi. neyse hayırlısı olsun ama işin zor yani. şöyle komşun falan yokmu. mesela benim karşı komşum çok iyi bir insan. ta hamile kalmadan önce lafını yapıyorduk doğurursan ben bakarım falan diyordu. mantıklı gelmişti aslında ama sonra eşime söyledim. o da bana (o kendi çocuklarına bağırır sabahları birazcik) onu hatırlattı vazgeçtim zaten çalışmayıda istemiyorum ya o ayrı benim çocuğuma bakacak yok zaten kayınvalidem otur evde ben sana maşını veririm diyor:46: daha ne istiyeyimki:66:

bende bir proje firmasında satış sorumlusuyum. memurluk zor istifanı ver diycem de o da olmaz dimi. neyse hayırlısı olsun ama işin zor yani. şöyle komşun falan yokmu. mesela benim karşı komşum çok iyi bir insan. ta hamile kalmadan önce lafını yapıyorduk doğurursan ben bakarım falan diyordu. mantıklı gelmişti aslında ama sonra eşime söyledim. o da bana (o kendi çocuklarına bağırır sabahları birazcik) onu hatırlattı vazgeçtim zaten çalışmayıda istemiyorum ya o ayrı benim çocuğuma bakacak yok zaten kayınvalidem otur evde ben sana maşını veririm diyor:46: daha ne istiyeyimki:66:

ohhh ne güzel valla otur evinde çocuğuna bak ne güzel :nazar:, bakalım vardır benim bebişiminde bir kısmeti hayırlısıyla gelsin bakacaz artık :emir_bebek:

valla allah kolaylık versin sana. ne iş yapıyorsun sen, nerde oturoyordun. BEN ALLAH İZİN VERİRSE ÇALIŞMIYCAM KENDİM BAKICAM KUZUMA. ŞİMDİ İŞTEN ÇIKMAK İÇİN BEKLİYORUM DÖRT GÖZLE:66: SENİN YANINDA KİMSENİN OLMAMASI KÖTÜ EN AZINDAN 3 YAŞINA KADAR FALAN ANNEN VEYA KAYINVALİDEN YOKSA EMANET ETMEK ÇOK ZOR OLUR BAŞKASINA

bende aynı şeyi düşünüyorum...Şimdi çalışıyorum ama doğum iznyle beraber ayrılacağım işten kendim bakacağım bebeğime :21:

bencede en güzeli durumu olabilen bakabilen kendi bakmalı, ya arkadaşlar dün sanki böyle 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. belim ağrıyor, kasıklarımda moralim çok sıfır napıcam ya doktorumuda değiştirmek istiyorum çok mutsuzum bugün ben çokkkkk:43::43::43:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr... bebişim büyümüş birazcık :66::nazar::nazar::nazar::64: ama crl'ye göre gebelik haftam 9w4d olarak yeniden düzenlendi.. 32 günde bir regl olduğum için normalmiş.... ben de çizelgemi düzelttim... yeni BDT 11 Aralık... 3 hafta sonra ikiliye gideceğim..

bencede en güzeli durumu olabilen bakabilen kendi bakmalı, ya arkadaşlar dün sanki böyle 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. belim ağrıyor, kasıklarımda moralim çok sıfır napıcam ya doktorumuda değiştirmek istiyorum çok mutsuzum bugün ben çokkkkk:43::43::43:

canım yaaa..sen şimdi moralini bozma, sakin ol, eminim birşey yoktur...ama doktor işini de erteleme... sen ne tarafta oturuyordun? ona göre bir doktor düşünürüz...

Ben ikitellide oturuyorum.zeytinburnu ermeni hastanesine gidiyorum ama ordaki doktordan acayip soğudum:59:şimdi sefaköyde doğuş tıp merkezi var ordaki doktora gitmeyi düşünüyorum önder bey varmış orda hastane değil tıp merkezi ama iyi diyorlar bilmiyorum kararsızım

moralini bozma kendini yorduysan oluyor bu tür şeyler bende de olmuştu.. çevrendekilere sor daha önce denenmiş ve memnun kalınmış bi dr vardır mutlaka..sıkma canını

Canım hemen moralini bozma bebiş etkiilenmesin :( belki ağır bir şey yaptın bilmeden bir hareket yaptın yada adet olma zamanınsa bu tarihler rahim ona istinaden böyle bir işaret vermiş olabilir ama devamı gelmediyse ve kanama şekli,ne dönüşmediyse bir sorun olacağını sanmıyorum..Hemen sıkma canını bak 12. haftadan sonra bebeişler artık hafızalarına kaydetmeye başlıyorlar olanları ve duyduklarını üzülmesin yazıkk :59:

Ben ikitellide oturuyorum.zeytinburnu ermeni hastanesine gidiyorum ama ordaki doktordan acayip soğudum:59:şimdi sefaköyde doğuş tıp merkezi var ordaki doktora gitmeyi düşünüyorum önder bey varmış orda hastane değil tıp merkezi ama iyi diyorlar bilmiyorum kararsızım

o civarda ben bir tek ethica'yı biliyorum. incirli'de... uzak gelir mi sana? orada elif esra hnm var.. benim ilk doktorumdu (2009'da).. gayet ilgili bir doktor.. ultrasonu da iyi demişlerdi bana... ben şimdi uzak olduğu için gidemiyorum... bir de orada Ali Paşa bey var o da çok tecrübeli bir doktormış diyorlar...

günaydın kızlarrrrrrr... bebişim büyümüş birazcık :66::nazar::nazar::nazar::64: ama crl'ye göre gebelik haftam 9w4d olarak yeniden düzenlendi.. 32 günde bir regl olduğum için normalmiş.... ben de çizelgemi düzelttim... yeni BDT 11 Aralık... 3 hafta sonra ikiliye gideceğim..

maşallah canım çok sevindim senin adına ve bebişin adına :nazar::nazar::emir_bebek:

Bakalım haftaya cuma ben gittiğimde ne olacak bende çok heyecanla bekliyorum :nazar::emir_bebek::21:

Canım bu haftalarda normal böyle olması. Bende de olmuştu. Ama doktor olayını ihmal etme kahverengi az da olsa git. İlaç veriyor. Bu lekelenmeler progestan eksikliğinden kaynaklanıyor. İlaç veriyor kullanıyosun geçiyo.. Benim 1 hafta gelmişti ilaç kullandıktan sonra düzeldi..

Back